Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@veronika81 ...a nemame nahodou aj rovnaky termin ? Ja som mala poslednu mrchu 18.6, ale az vecer dosla - potvora.
@zabka132 ano, pozerala som tabuľku u tigriatka 🙂 aj ja som mala poslednú MS 18.6., ale mne vypočítala kalkulačka termín 24.3., tak neviem. Uvidím, čo povie doktor.
@leleh @venornika81 no sak ano, toto forum, esteze vas mam... citam aj starsie prispevky od usacek a kajusky, lebo viem, ze boli posunute a ako vidim, u nas, je to celkom normalne :D bola som pripravena aj na tuto moznost, vdaka tym testom, tiez som mala na 34dc nie velmi vyraznu ciarku, az na 39dc som robila dalsi a tam to uz bolo jednoznacne.... po jednom anembryole sa tazsie rozmysla pozitivne, ale snazim sa zo vsetkyx sil.... viem, ze vsetko je tak, ako ma byt, tak nex priroda rozhodne.... ale beda jej, ked to bude zle!! 😝
@leleh no to by bolo super, ale za posledne 3 tyzdne sme ho robili uz asi 3x.......😀
tak neviem asi nieco ine....pre zmenu...🙂Ale dakujem
@veronika81 ta kalkulacka to vypocita aj podla toho, ako zadas dlzku cyklu.
@tigriatko ja som mala pred polrokom missed a kyret v 10 tt, tiez sa bojiiiiim teraz.Od vcera picham fraxiparine koly trombof.mutacii.Som spokojna ze som si vydupala toto vysetrenie lebo mi ho nechceli odporucit ked bol "len" jeden potrat a vidis predsa sa potvrdila diagnoza 😅. Tomuto tehotenstvu ale veriiiiim 😎 Myslime pozitivne baby, ked budeme my spokojne tak aj bruska budu.
@veronika81 Tu sme mali tiez teraz nedavno.....🙂...a teraz ako ranajky prave dojedam fazulovu nakyslo....hehe....🙂....my sme taky mliekovy.....aj ked rozmyslam, ze by mozno nebola zla kapustova...len neviem ci niekde zozeniem kyslu kapustu....asi tazko.........no nic......ved uvidim....🙂
@zuzanka7117 kyslu kapustu maju v kazdych trosku vacsich potravinach, a co tak gulasovu 😝
@zabka132 aha to je fakt.. A ideš v pondelok prvýkrát alebo si už bola? Ja idem prvý.
@zuzanka7117 tak cesnakovú 🙂 my miluje aj tú a je úžasne rýchla
babyyy, nestresujme.. Ono sa hovorí, že do toho 12tt ak k niečomu takému dôjde, tak plod vraj nebol geneticky v poriadku a nebol by životaschopný, preto to príroda takto zariadi. Ale netreba si to pripúšťať, myslime všetky pozitívne, ako píše @leleh ak budeme my spokojné, budú aj bábätká v brušku 😉
@zuzanka7117 a ja zas nemozem nic sladke 🙂 keby mi niekto dal teraz hoc len slahacku asi utekam hned wc 🙂)) ja teraz papam vsetko kysle 🙂 sladke vobec nemusim a to je zaujimave lebo pred tym som kazdy den musela mat nieco sladke bola som zavisla ....
teda ešte aby som to napísala presne..môže byť "chyba" aj zo zdravotného hľadiska ženy, niečo o čom sa doteraz nevie, ale nerobme si zbytočne stresy, stresujeme aj tie mimčá a načo im to je? ešte sa v živote nastresujú dosť 😀
@eviq gratulujem k srdiečku 😉 Len tak ďalej baby..
@veronika81 dakujem za tvoje slova... mas pravdu, vsetko je v poriadku a hotovo! 😝
@leleh ja som v Norsku, a tu je dost problem s kyslou kapustou, ale diky....🙂....a gulasovu som asi este ani nerobila, to je specialita mojho draheho, on robi najlepsi gulas na svete....mnam ale dala by som si......musim ho presvedcit aby mi urobil, ked bude mat volno....a bryndzove halusky....bryndzu mame v mrazaku zo Slovenska
@veronika81 dakujem 🙂
@veronika81 cesnakovu som asi este ani nejedla....cesnak mam rada, ale neviem si predstavit ako chuti cesnakova polievka..... 😕
@lubkaj38 ja to mam take striedave s chutami, neda sa jednoznacne urcit co mi chuti a co mi vadi......je to podla momentalnej chuti....🙂
@zuzanka7117 ahaaaa ja som si to neuvedomila ze si v Norsku tak nic kapustnica padla..ja zboznujem aj kelovu 😝 ale moj drahy nie tak ju nerobim, na nete najdes urcite dobre tipy na recepty
@tigriatko aha aj pohlavie sa tipuje? Tak ja mám pocit, že to bude chlapček 🙂 Ale manžel ma zrušil 😀 že aj pri prvom som mala pocit dievčatka a nakoniec to má pipík 🙂 Tak podľa tejto teórie bude dievča.. No mám pocit chlapčeka 😵
@zuzanka7117 a to norsko je ako tak "cista" krajina, lebo ja ked som bola v irsku, tak na kazdom rohu polsky obxod a mohla si si kupit cokolvek, ako doma...
@veronika81 takze teraz mi zrozumitelne napis, co tam mam doplnit, lebo som uz z toho popletena 😀 😀 😀

@usacek79 to ano hlavne že bije srdiečko 🙂