icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

dzudka
29. júl 2011

@studio11 aj mne tak vychadza termin 🙂 a to mam ja vtedy narodeniny... 😅 budem mat 28r

niekto sa tu pytal ze kolko deti tak ja uz ziadne toto snad uz posledne ale nikdy nehovor nikdy....takze tak
tri sme chceli tak cakame tretie len aby bolo vsetko ok.

Baby tak som bola na tej socialke som to spravila stiham tych 26tyzd. poistenia do materskej teda presnejsie mam 27tyzdnou a potom sup na matersku 🙂 tak snad sa nic neudeje a budu aj prasule ved platim to od zaciatku 2009 takze tak....

kajuska09
29. júl 2011

@tigriatko wow, tak to mas velku sancu, aj ked som pocula, ze sa to dedi obgeneraciu 🙂 mozno aj teraz cakas dvojicky, ktovie 🙂

dadak
29. júl 2011

@studio11 Silviiiiiiiii...caveloooooooooooo...no, aj my...takze budeme mat rovnako stare deturence??? jej sa tesim...ako sa mate? a ako sa citis? je ti aj zle?ty kokso, si ma teraz prekvapila...😀 prijemne...

dadak
29. júl 2011

@dzudka aj ty cakas tretie? a ake stare a ake pohlavia mas tie predosle? tiez ti skor narastlo brusko?

tigriatko
29. júl 2011

@dzudka ahooj, ja len kazdeho otravujem s tou tabulkou 😀 😀 😀 posli mi udaje, ak xces.. 🙂

ejka3
29. júl 2011

@humba palacinky s tvarohom....mňam... to by som si veru dala. Asi si ich zajtra spravím 😀

ejka3
29. júl 2011

@micikatka Manžel sa s tým časom určite stotožní 🙂 Môj chcel vždy len jedno. Tvrdil, že ak mu chceme niečo našetriť a tak pomôcť, jedno dieťa je ideálne...
Časom som ho zlomila na druhé... a tiež povedal, že to ale stačí 🙂 Vraj do 3izbového činžiaku je to až-až. A práve čakáme tretie 😀 😀 😀 To odolával najdlhšie, aj keď uznávam, že časom musíme niečo vymyslieť aj s tým bytom 😉
Deti teda nebudú mať toľko našetrené, ale dúfam, že aj tak budú šťastné a my s nimi 😉 😉 😉

micikatka
29. júl 2011

@ejka3 hm to by som mala aj ja na tom zapracovat :o)))) my mame tiez trojizbovy ale byvame s jeho mamou, takze my mame tu najvacsiu izbu, ktoru predelime ked bude babatko vacsie. :o))))

barbyes
29. júl 2011

@veronika81 to bol len preklep, tých 26 týždňov čo si písala 😉

zabka132
29. júl 2011

caute, tak ja som prave odprevadila Filipeho so svokrou na vlak....pridu az v pondelok...tak mam freeee 🙂

micikatka
29. júl 2011

@zabka132 a co ides robit cez volny vikend?

zabka132
29. júl 2011

no, zajtra skocim k nasim, v nedelu neviem este....a v pondelok pojdem na sono, tak sa asi budem psychicky pripravovat 😀

zabka132
29. júl 2011

fuu, som sa teraz vazila...tak od minuleho tyzdna mam kilecko navyse 😅

micikatka
29. júl 2011

@zabka132 a co take papas?

zabka132
29. júl 2011

@micikatka no skoro vsetko, co mi pride pod ruku 😅

zabka132
29. júl 2011

@micikatka pri prvom tehu som pribrala 10 kg, pri porode som nemala ani 60, teraz to ale ide hore od zaciatku, ja brusko mi troska vyskocilo...ale to je pri druhom tehu normalne, ze to skor vidno.

micikatka
29. júl 2011

@zabka132 inak aj ja mam take nafuknute brusko ale vraj to je z utrogestanu. :o))) moj drahy povedal ak to pojde takto dalej, ze to dlho neutajime. :o)))

zabka132
29. júl 2011

@micikatka ...presne, aj ja som taka nafuknuta....ja mam svoju vahu 48 kg, takze na mne to teraz hned vidno. Tak som troska upustila od obtiahnutych triciek 🙂 , u nas to zatial nikto neviem okrem mojej mamy a svagrinej....nechcem to roztrubovat, kym nemam istotu.

micikatka
29. júl 2011

@zabka132 :o))) a v pondelok ides na prve sono?

micikatka
29. júl 2011

@micikatka moja maminka to este nevie, nabuduci tyzden ideme na chatu s celou rodinou tak to nasim tam chceme povedat. :o)

barbyes
29. júl 2011

tak toto vymyslela moja dcéra pokiaľ som robila v kuchyni výživku 😅 😅 😅 ani som nemala síl jej vynadať, som sa musela smiať 😀 😀

micikatka
29. júl 2011

@barbyes aspon ze ti nepise po stole :o) je to zlatucke dievčatko

barbyes
29. júl 2011

@micikatka ďakujem 🙂 to hej, som zabudla na stole perá 😕 no a hneď našli svoje využitie 😀 😀

zabka132
29. júl 2011

@micikatka ano, na prve. Podla poslednej ms by som mala byť 6tt +2

micikatka
29. júl 2011

@zabka132 takze aj srdiecko mozno budes pocut :o) drzim ti palceky

zabka132
29. júl 2011

@barbyes ...ja mam tiez par takych fotiek, co mi maly povystrajal. Minuly rok sa vonku tichucko hral a ked som vysla von, tak som ho nasla takto :
a to okrem seba a psa pomalovat aj fasadu, kvety, hojdacku a podobne 😅

zabka132
29. júl 2011

@micikatka ..tak to dufam 🙂

zabka132
29. júl 2011

no to su chute 🙂 ...nektarinka a hned za tym kalerab 😅

micikatka
29. júl 2011

@zabka132 krasna fotka :o) a cim to maloval?
ja som zjedla vyprazany syr so zemiakmi a tatarkou pred polhodkou a teraz som zjedla baban.

zabka132
29. júl 2011

@micikatka primalexom 🙂 . Sme len premalovavali kusok na stene s takym malym valcekom, a on to nasiel za domom...bolo tam mozno pol deci farby...ale on sikovny si tam dolial troska vody...a uz to slo 😀