Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@micikatka Manžel sa s tým časom určite stotožní 🙂 Môj chcel vždy len jedno. Tvrdil, že ak mu chceme niečo našetriť a tak pomôcť, jedno dieťa je ideálne...
Časom som ho zlomila na druhé... a tiež povedal, že to ale stačí 🙂 Vraj do 3izbového činžiaku je to až-až. A práve čakáme tretie 😀 😀 😀 To odolával najdlhšie, aj keď uznávam, že časom musíme niečo vymyslieť aj s tým bytom 😉
Deti teda nebudú mať toľko našetrené, ale dúfam, že aj tak budú šťastné a my s nimi 😉 😉 😉
@veronika81 to bol len preklep, tých 26 týždňov čo si písala 😉
caute, tak ja som prave odprevadila Filipeho so svokrou na vlak....pridu az v pondelok...tak mam freeee 🙂
no, zajtra skocim k nasim, v nedelu neviem este....a v pondelok pojdem na sono, tak sa asi budem psychicky pripravovat 😀
fuu, som sa teraz vazila...tak od minuleho tyzdna mam kilecko navyse 😅
no to su chute 🙂 ...nektarinka a hned za tym kalerab 😅

@studio11 aj mne tak vychadza termin 🙂 a to mam ja vtedy narodeniny... 😅 budem mat 28r
niekto sa tu pytal ze kolko deti tak ja uz ziadne toto snad uz posledne ale nikdy nehovor nikdy....takze tak
tri sme chceli tak cakame tretie len aby bolo vsetko ok.
Baby tak som bola na tej socialke som to spravila stiham tych 26tyzd. poistenia do materskej teda presnejsie mam 27tyzdnou a potom sup na matersku 🙂 tak snad sa nic neudeje a budu aj prasule ved platim to od zaciatku 2009 takze tak....