Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@micikatka
Mne sa v puberte urobili strie na zadku 😝 takze som bola vyrovnana s tym ze aj v tehu popraska koza. A ono nic! A to som isla do porodnice s obvodom brucha 125cm 😅
Ja kocik neporadim, nepoznam europske znacky. Po malej mam chicco cortina (nie som "vanickovy" typ) a celkom mi vyhovoval. Len sme ho malo vyuzili lebo do 4.-5.mesiacov vdaka refluxu odmietala byt v kociku; pomrne skoro zacala chodit a uz ju davno nebavi vozit sa 😅
@micikatka len sa natieraj! Ja mám strie od puberty a preto som vedela, že to nesmiem podceniť. Fakt som sa natierala niekoľkokrát za deň. Ku koncu si to už pokožka dokonca vyžadovala-strašne ma svrbela. No a dopadlo to tak, že na bruchu mám asi 3 strie, ktoré sa mi ťahajú od jazvy po slepáku-keďže bola narušená pokožka a popraskali mi boky-tie som zanedbala. Najhoršie sú pevné pokožky-tie blatkovejšie sú šťastnejšie v tomto 😀
aha @miumia 🙂 Takže..ja mám kočík Peg Perego GT3, je to trojkolka a nedám za nič 😵 Určite si ho nechávam aj pre druhé. Moje podmienky boli, aby bol priestranný, chcela som trojkombináciu, teda hlboká vanička, športová verzia a naklikávacie vajíčko, keďže veľa chodíme autom. Ďalej veľké kolesá, GT3 ich má dokonca nafukovacie, ocenila som aj preklápaciu striešku, v lete ideálne. Veľké kolesá sú super na nerovné povrchy a hlavne v zime, dostala som sa všade, ako taký buldozér 😅 Má ešte veľa iných vychytávok, ale toto bolo pre mňa to, na čom som si zakladala.. a samozrejme sa mi musel páčiť 😉
Manévrovanie s trojkolkou je trocha iné ako s klasickým kočíkom, treba si na to zvyknúť, ale nie je to žiadna veda. Možno menšia nevýhoda je, že je to fakt veľký kočík (ale ja som taký chcela) a tým pádom aj ťažší, ale zvládla som aj časté nakladanie a vykladanie z kufra auta, keď muž nebol poruke. Ale napríklad do menších áut sa do kufra nevojde 😒
A prikladám aj foto 😉
@vivi tak to máš úplnú pravdu..keď uvidíš ten malý krásny poklad, strie budú to posledné, čo ťa bude trápiť 🙂
inak mne moje veľké brucho spôsobilo ešte niečo..roztrhlo mi svaly na bruchu 😝 To mám preto, že som tri roky pravidelne navštevovala posilovňu a mala pevné brucho 😠 Takže mám pupočnú herniu, laicky povedané..dieru do brucha 😖 Mali by mi to operovať, ale chirurg mi odporučil až po druhom tehotenstve, lebo vraj by sa to aj tak znova roztrhlo.. Tak teraz sa už len modliť, aby všetko bolo v poriadku a narastajúca maternica tam neurobila nejakú šarapatu v tej štrbine, čo tam mám 🙂
@veronika81 a chcete len dve deticky?
a je mi to luto co sa ti stalo.
@micikatka nijako mi to život nezťažuje, je to trocha divné na pohľad 😝 ale tak kto nechce nech sa nepozerá 😀 Problém by mohol byť, ak by sa tam zacviklo črevo..ale to sa dúfam nestane!
Pre mňa sú dve detičky minimum, muž chce štyri 😅 úplne vážne. Ale tak to neviem či už stíhame, možno ešte tri..ale aj to je otázne. Ešte ani druhé nie je na svete 🙂
@micikatka
Ja som pocas tehu pribrala skoro 25kg 😝 ale uz su daaavno prec!
@veronika81
Mne sa trochu "rozisli" svaly ale teda uff, na teba sa nechytam 😝 nech je vsetko OK!
@veronika81 styri? tak to je krasne. moj chce len dve a ja chcem tri :o) tak neviem kto vyhra
Ahojte, dnes som si bola vyovoniavat a vyboskavat sestrinu malicku 5dnovu Mariu 🙂 🙂 🙂 Nadherne babo, jej siedme. Rovno som jej povedala ze nam ma odkladat veci, ze od marca ich budeme potrebovat. 😀 😀 😀
@kajuska09 ano, aj ked sa smiala ze este mame co robit kym ich dobehneme. 😀 Ale ja som vzdy chcela len dve, toto je uz len taky bonus a dalsie az potom co vyhrame prvu cenu v sportke 🙂
@micikatka dakujeme, ano a aj od druhej sestry sestry budu veci, ona ma rocnu Hanicku 🙂 Nasa mamina bude mat v marci, ak vsetko uspesne prebehne kompletnu fotbalovu 11nacku vnucat 😀
@moni ďakujem 🙂
@micikatka tak ja môjmu stále hovorím, že na štyri sme mali začať skôr, nie v 27 rokoch 🙂 a smejem sa mu, že na to štvrté dietko nech si nájde inú ženu 😀 a potom ho ešte zabijem 😀 😅
@veronika81 no ale napr tretie deti by mohli byt dvojicky :o))))
@veronika81 ja cakam 3tie a budem mat vtedy 37, podla toho co citam si tiez skor sportova, tak neboj, ak sa budes dobre citit postihate to v pohode 🙂 inak svagor chcel tiez povodne 4 😀 Ale vzdy je to dobre ked aj chlap chce mat deti viac, potom je ochotnejsi aj pomahat.
no ja som zvedava ako moj drahy bude pomahat, ked v noci bude v nocnej a doobedu prespi

To je pravda, aj tak je dôležitejšie aby bolo mimi o.k. a čo tam po dákych striách. 😉 Preventívne sa budem natierať ale ak sa mi spravia, nebudem to riešiť 😉