Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@zuzanka7117 V 9 tt uz bude urcite srdiecko, ja som videla uz v 7+3 tt 🙂 aj fotku mam, aj ked je to este len taka fazulka na nej 😉 Tak drzim palce 😉
Ahojte tehuľky. Potichúčky sa aj ja k vám pridávam. Ešte som nebola u lekára ale predbežný termín vychádza na 31.3. takže asi tu budem rodiť posledná. Len dúfajme že všetko dobre dopadne a môžem tu s vami preživať svoje radosti a starosti.
baby, ja som uz treti den tak strasne unavena... uplne som paralyzovana.. keby bol teraz februar alebo marec - najhorsie mesiace v robote, tak neviem co urobim. Normalne musim vyvinut nadludske usilie, aby som sa dokazala nad niecim zamysliet 😀 😀 jedine co mi ide dobre, je citat diskusie, ktore som nestihla a tehotenstvo tyzden po tyzdni, to zvladam vyborne 😎 dufam, ze to nebude cele tehotenstvo takto...
@tigriatko Ahoj, jasné, PM som mala 12.6.2011, teraz by som mala byť v 8+2 tt, ak správne počítam (minulý štvrtok som bola 7+3 tt, tak snáď je to tak), veľkosť plodu bola 11 mm, čo podľa lekárky presne zodpovedá týždňu. Termín od nej nemám, ale kalkulačky na nete uvádzajú 18.3.2011 🙂 Teším teším 😵
@veronika81 ...tak ako si dopadla ?...tesim sa na dobru spravicku 😉
@zuzanka7117 jeeej krasne babatko :o))) drzkam palce neto takto dalej pokracuje.a pozeram ze ti zmenili datum porodu na 11.3
@zuzanka7117 jeeeej, gratulka 🙂 . Dufam,ze ja takto prilozim foto o tyzden 😨
@zuzanka7117 kraaaasne a ake velkeeeee, juuuj, tesim tesim 😀 😀 😀
@zuzanka7117 tesim sa s tebou 😀 , ja idem na usg 11.8. to by som mala byt 7+1 dufam ze uz bude bit 😨
Ahojte práve som vás zbežne dočítala. Pozerala som si tabuľku je Vás tu teda hodne 😀
Ja mám termín podla PM (24/5/2011) vypočítaný na 27/2/2011 trošku som bola rozčarovaná z tých odchýlok.
Môžem sa k Vám pridať keďže tu je viacej žien s podobným dátumom?

@sasena033 no to mi je jasne, ze ked som 6+ hocico, ze to je siedmy tyzden, to som neriesila.. Len to, ze tie velkosti su naozaj rozne udavane pre rozne tyzdne.. Ked som napisala, ze 6+2 a malo by to byt 7tt, tak som myslela o tyzden viac, tj 7+2...