icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

usacek79
2. aug 2011

@sasena033 no to mi je jasne, ze ked som 6+ hocico, ze to je siedmy tyzden, to som neriesila.. Len to, ze tie velkosti su naozaj rozne udavane pre rozne tyzdne.. Ked som napisala, ze 6+2 a malo by to byt 7tt, tak som myslela o tyzden viac, tj 7+2...

micikatka
2. aug 2011

@obedwix mi hovor nieco :o)))) ked tak citam baby tak dobre ze nechodia kazdy tyzden. a ja az za dva tyzdne.a to ani na poradnu nejdem. to idem iba na odbery a po knizku. na poradnu pojdem mozno az v septembri.

vikusjk
2. aug 2011

@zuzanka7117 V 9 tt uz bude urcite srdiecko, ja som videla uz v 7+3 tt 🙂 aj fotku mam, aj ked je to este len taka fazulka na nej 😉 Tak drzim palce 😉

micikatka
2. aug 2011

@dzudka nuz menstruaciu by som mala dostat zajtra, podla kalendara. tak neviem. ale nastastie dnes rano uz som nic nemala. vlastne uz ani vcera. len tak dva razy ked som bola na wc.

sasena033
2. aug 2011

@usacek79 aha...no j eto rozne 🙂 a ty kedy ides na dalsiu kontroluM?

usacek79
2. aug 2011

@sasena033 az 9.9 - idem na tie NT merania... takze teraz mam vyse mesiac a pol pokoj.. 😒

tigriatko
2. aug 2011

@vikusjk ahoj, napises mi den PM, aby som ta vedela zaradit to tabulky, ktoru mam vo fotoblogu? 😉

stassa
2. aug 2011

Ahojte tehuľky. Potichúčky sa aj ja k vám pridávam. Ešte som nebola u lekára ale predbežný termín vychádza na 31.3. takže asi tu budem rodiť posledná. Len dúfajme že všetko dobre dopadne a môžem tu s vami preživať svoje radosti a starosti.

tigriatko
2. aug 2011

@stassa ahoj, vitaj medzi nami, vsetky ti budeme drzat palce,... 🙂

tigriatko
2. aug 2011

@stassa kedy sa xystas k dokimu?

pufa
2. aug 2011

@tigriatko pozerala som tabulku, pekne sa to rozrasta 🙂 este mi prosim dopln vek 28 a porodnica je Banska Stiavnica, nie Bystrica, teda zatial mam taky plan. dakujem 🙂

tigriatko
2. aug 2011

@pufa ok

micikatka
2. aug 2011

@tigriatko a mne prosim ta dopln vek 25. dakujem

tigriatko
2. aug 2011

@micikatka ved ty ho tam mas... treba pozerat vzdy najaktualnejsiu tabulku a to je ta posledna fotka...

micikatka
2. aug 2011

@tigriatko prepac, ja som si pozrela piatu fotku :o) dakujem

pufa
2. aug 2011

baby, ja som uz treti den tak strasne unavena... uplne som paralyzovana.. keby bol teraz februar alebo marec - najhorsie mesiace v robote, tak neviem co urobim. Normalne musim vyvinut nadludske usilie, aby som sa dokazala nad niecim zamysliet 😀 😀 jedine co mi ide dobre, je citat diskusie, ktore som nestihla a tehotenstvo tyzden po tyzdni, to zvladam vyborne 😎 dufam, ze to nebude cele tehotenstvo takto...

mirkaza
2. aug 2011

@pufa
Neboj sa, v druhom trimestri budes taka aktivna az no...Teraz treba len vydrzat, aj ked mne je uz podstatne lepsie ako minuly tyzden. Som menej unavena a uz necitim tolko nevolnost. Len musim stale jest, lebo najhorsie to je, ked zostanem hladna. Vtedy je to 😝 .

vikusjk
2. aug 2011

@tigriatko Ahoj, jasné, PM som mala 12.6.2011, teraz by som mala byť v 8+2 tt, ak správne počítam (minulý štvrtok som bola 7+3 tt, tak snáď je to tak), veľkosť plodu bola 11 mm, čo podľa lekárky presne zodpovedá týždňu. Termín od nej nemám, ale kalkulačky na nete uvádzajú 18.3.2011 🙂 Teším teším 😵

vikusjk
2. aug 2011

@tigriatko Ozaj, ako sa v tej tabuľke vyznám? Letmo som ju mrkla, ale som z toho mierne mimo 😅

zuzanka7117
2. aug 2011

Ahojte babule...tak ja som doma ad lekarky.......mame 1,78 cm a srdiecko...... 😀 😀 😀
Aj som ho videla a aj pocula......som taka stastna....konecne. 😀
Prikladam dokaz....🙂

zabka132
2. aug 2011

@veronika81 ...tak ako si dopadla ?...tesim sa na dobru spravicku 😉

micikatka
2. aug 2011

@zuzanka7117 jeeej krasne babatko :o))) drzkam palce neto takto dalej pokracuje.a pozeram ze ti zmenili datum porodu na 11.3

zabka132
2. aug 2011

@zuzanka7117 jeeeej, gratulka 🙂 . Dufam,ze ja takto prilozim foto o tyzden 😨

zuzanka7117
2. aug 2011

@micikatka ano zmenili.....ale k ked si to pocitam s 30 dnovym cyklom, vychadza to na 13.......aj tak tam pise, ze 8+2dni+-5dni....takze ktovie....ona to ratala podla koliecka a asi podla 28 dnoveho cyklu...ale to je jedno, hlavne ze je.... 😀
@zabka132 Dakujem.....tesim sa aj ja na tvoju fotku....🙂

tigriatko
2. aug 2011

@zuzanka7117 kraaaasne a ake velkeeeee, juuuj, tesim tesim 😀 😀 😀

tigriatko
2. aug 2011

@vikusjk tak je tam tvoje meno, potom vek, zoradene sme podla PM , potom je srdiecko, kto ho uz videl-pocul, potom je termin porodu, porodnica no a nakoniec tip na pohlavie... tak aj xces, zvysok mozes doplnit,...aktualizovat ju budem dnes vecer alebo zajtra

leleh
2. aug 2011

@zuzanka7117 tesim sa s tebou 😀 , ja idem na usg 11.8. to by som mala byt 7+1 dufam ze uz bude bit 😨

bacillka
2. aug 2011

Ahojte práve som vás zbežne dočítala. Pozerala som si tabuľku je Vás tu teda hodne 😀
Ja mám termín podla PM (24/5/2011) vypočítaný na 27/2/2011 trošku som bola rozčarovaná z tých odchýlok.
Môžem sa k Vám pridať keďže tu je viacej žien s podobným dátumom?

zuzanka7117
2. aug 2011

@tigriatko dakujeeeem, ja sa tiez tesim.....🙂
@leleh dakujem.......uz by asi mohlo bit aj tebe, niektorym dievcatam bilo uz 6+0, ak sa nemylim......🙂