Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
baby mne je dnes tak zle ze hruuza 😝 malu trapia ocne zuby takze strasila uz o piatej, na ranajky som zvladla len glg kavy, cesta do prace ako keby som bola na husenkovej drahe - no t obude den! hlavne ze som pred par dnami hovorila, ze mi je lepsie 😅
vitam nove tehulky, a gratulujem k srdieckam 😵
@ivulik211 dakujem...🙂
@nelinka1232 ja už ani neviem na čo sa ma to pýtaš 🙂
@jankajanka aj mne tak podobne vychadza termin ako tebe som zvedava ake velke bude moje babo....
ahojte, ja vás zatial vôbec nestíham...včera som bola u dr. 😀 máme 1,8cm a sridečko bije ako zvon, a predbežný termín je na 8.3 😀
no a s Mm pevne veríme , že to bude chlapček 😀
@dzudka no hlavne nech bude ok 🙂
@zuzanka7117 gratulem 😀 krásne foto 😉
@jankajanka tak to mame uuuplne presny rozmer, akurat, ze mne ho namerali minulu stredu a povedali, ze to je 6+2, takze dnes sme 7+1 🙂 ale tiez mi predbezne vychadzal termin porodu na 18.3. 😉
@veronika81 Gratulujem ku srdiečku 😉
Jaj, baby- tiež mi je strašne blbo 😝 😝 😝 Už nech to konečne prejde. Nemám síl naozaj na nič. Doteraz som vedela, že ak sa najem, bude to OK. Už je to úplne jedno či jem, či nejem ☹ Zvracať som ešte nebola, ale ten hnusný pocit od žalúdka, že je zle a môže to skončiť ešte horšie. BLE!!!!!!
A blahoželám k novým a dobrým správičkám. @zuzanka7117 krásne foto!!!!!! Aj ja už chcem 🙂
@zuzidr ahoj......jeeej, nase babatka su rovnako velke.....🙂
ahojte kočky...nejako sa to tu rozrastlo 🙂 vela nových mien...blahoželam tehulky k srdiečkám
dnes asi vsetky tehulky oddychuju :o) malo nas tu je
@stassa u mna nic nove. len ze ma moj havo dnes tak potiahol ze som si udrela ruku o lavicku tak ze ma este teraz boli. tak havo dostal a ja som plakala, neviem ci viac od bolesti alebo viac od lutosti ze som udrela hava. havo je v poriadku, akurat mi spi nanohach a mna ruka stale boli.
@micikatka joooj, tak to mi je ľúto. Ja som tiež teraz taká citlivá že furt sa mi tlačia slzy do očí a všetko ma dojíma. Ja som si tiež dnes udrela ruku do dverí a taaak som sa rozplakala akokeby sa mi neviem čo stalo :D Manžel sa len posmieva. Teraz ma tak silno začalo bolieť v podbrušku, dúfam žže je všetko ok. Necítim sa nejak dobre, aj som prechladnutá, tak len kýcham a napínam brucho, tak sa bojím lebo v marci som mala MA.
ahojte, tak dnes som bola na prvej prehliadke, videla som ako bije srdce, bolo to zlaté 🙂 no a meria 17mm a ten prístroj určil presne, že som v 8tt+2dni, čo aj som. som si vydýchla že je všetko v poriadku.
@koran super, moc gratulujem......aj ja som dnes mala to stastie.........
@lilly77 uzasne sa to cita, ze je vsetko u Vas v poriadku, tesiim sa 🙂 Ja od vcera nepiniiim, som taka stastna, tych 8 dni mi pripadalo ako vecnost, ale len polihujem cele dni, aby sa to nahodou nespustilo znovu 🙂 Tiez som si uvedomila, ze je asi lepsie zabavit sa inac ako cele dni trcat na internete 🙂 Ja som teraz s manzelom na chate 🙂 Trosku zmena prostredia🙂 Drz sa a pekny vecer 🙂

dakujem za privitanie 😉 ale da sa celkom, akurat som unavena trochu, ale inak ok. A trochu mi byva zle. ale nevraciam 🙂