Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@nelinka1232 Human chorionic gonadotropin - je to hormon ktorý sa tvorí v tele ženy keď otehotnenie a jeho hodnota stúpa každým dňom gravidity
ahojte akurat som volala s jednou pani na SP,,,, vzdy je ochotna poradit...a cez nu si riesim DNP aj kontrolujem ci mam vsetko v poriadku.... takze od januara by sa DNP nemalo rusit zmeny sa v poisteni bude zrejme tykat len SZCO....ze o ruseni zatia lnic nevie ale ze v decembri sa mam ist popytat....kedze vv novembri splnam 26 tt platenia
@micikatka podla mna jednu kavu slabu s mliekom mozes. ja som sa snažila vylúčiť, lebo všade strašia - ani kvapka kávy a kofeínu! ale vydržala som 3 dni, bolo mi zle, točila sa mi hlava, unavená som bola a bolo so mnou na nevydržanie. teraz si dám kávičku každé ráno a zdá sa že moje telo je závislé lebo sa po nej cítim uplne pohodovo a to som vždy pila iba čiernu silnú a teraz mi stačí slabunká s kopou mlieka - inak mlieko môžem na litre to som doteraz nemala takéto chute 😀
Baby, co sa tyka kozmetickych vyrobkov, vsimate si zlozenie roznych kremov co pouzivate, ci to obsahuje nejake skodlive latky pre babo???.....akurat som to citala na naj mama a pozrela som kozmetiku Vichi na problematicku plet co pouzivam rano aj vecer a zistila som som ze to obsahuje nejaku tu kyselinu salyciovu ci ako sa vola.....tak som to hned hodila do skrine.....ze vraj to skodi a hlavne v prvom trimestri......to som nevedela......co vy na to?
Ahojte babenky.....tiež sa hlásim k unaveným čakateľkám....a hlavne po dnešnej noci. Vôbec som nespala, nakoľko v okolí začali zúriť ovčie kiahne, tak som trocha stresovala, že čo a ako ak by ich náhodou malý dostal. Ráno som volala 3 gynekológom, nezávisle od seba, či sa náhodou nemôže niečo stať s bábätkom ak by som bola v kontakte s "kiahňarom"............uffff ale nakoniec som kľudná, vraj ak som ich prekonala tak môžem kľudne spávať 🙂
Tiež kafčo nepijem.....len caro s mliečkom a úplne stačí 😅
@zuzanka7117 a ako sa to môže preniesť na dieťa? ja myslím že takéto veci ako farbenie vlasov a lakovanie nehtov, používanie krémov je neškodné. no neviem mám pocit ze niekedy sa to preháňa trošku s tými škodlivinami to by sme nemohli ani odísť z domu, veď v ovzduší je toľko svinstva ...
ale je to na každom ved chceme najlepšie pre mimi, niekto žije úplne prírodne niekto nie je to každého osobná vec. Spokojná mama spokojné bábo.
ako vravím kávu som skušala vynechať cítila, som sa zle , takže som znovu začala ráno a je mi fajn, tak dufam ze aj tomu nájomníkovi. dokonca teraz mame doma aj kofolu z ktorej si lognem občas ale to len tak na chuť. kofolu som predtým vôbec nepila ani mi to nenapadlo. Oukej kupila som si lak idem si ňochty natrieť 😀
kontrola dopadla na vybornu termin porodu 17.3.2012, dnes sme presne podla PM a sona 7+4 cize 8tyzden srdiecko krasne tukotalo a babetko je 13.5mm velke vsetko vyzera byt ok...
na nevolnosti hrozne mi nedal nic skoda lebo som myslela ze mi da torecan cipky ako predtym a ze nemoze lebo ze som len v 8tyzdni a ze sa babo je vo vyvoji takze nic len vydrzat mi ostava...
schudla som 3.5kila vazim len 61kil je to aj vidno vsetok tuk mi zmizol
teraz som stihla ako lan 😀 uvidime este kam pojde moja vaha....
zle mi je stale od rana do vecera....na grcku grcavu nic nejem skoro nepijem.....je to na prd..
v mhd som ledva prezila tak mi bolo zle na grcku a na odpadnutie ...
v piatok idem na odbery berem aj drobca so sebou lebo dcera je u svokry a maleho si vezmem nebudem otrvavovat mamu zas na strazenie spravime si vylet 😀 do mesta...
dalsiu kontrolu mam 26.8.2012 aj tie geneticke odbery uz to budem 10+6 lebo potom maju dovolenku a ze uz mi to mozu zobrat no som zvedava urcite zas to bude skreslene... 😠 ja tie testy ach teda nemusim ale pre istotu aj tak dost casto vyjdu divne a nakoniec je vsetko ok. dufam ze aj teraz bude babo ok.
jaj a kava ja nemozem ani caro ani kofeinovu ani ziadnu kavu je to des.... 🙄
takze nepijem nic
ahojte...dávno som tu nebola......ale ako čítam, asi sa ani moc nepridám.... 😀 mne nie je vobec nič, žiadne príznaky okrem toho, že ma bolia prsia a ked sa najem mám v žaludku tehly.... 😀 pri prvom mi tiež nebývalo zle, 😀 en tak od hladu a pri cestovaní......tak som jedla každé dve hodiny a hned to aj bolo vidieť...... 😀 😀 😀 😀
o týžden idem k lekárovi tu v Taliansku, tak som zvedavá, či niečo uvidí..... 😉

@jankajanka to HCG co je?