icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

obedwix
3. aug 2011

@tigriatko ooooooooo dakujem za pusinku aj ked nie je znazornená....moja prvá pusa na MK 😀

obedwix
3. aug 2011

@tigriatko a už dost bolo spomienok. nerobí to dobre ani jednej z nas v tejto miestnosti. jo?zatial pekný dník prajem

sssimi
3. aug 2011

@micikatka veď ja ti nehovorím, aby si pila ten čaj 😀 Ja len že veľa žien sa snaží v tehotenstve skoncovať s kávou a ty si si ešte aj zvýšila príjem. Samozrejme je to tvoja vec. Len som ti navrhla isté alternatívi. 😉

denisenko
3. aug 2011

@zuzanka7117 blízko Bolzána, ale už čoskoro asi pojdem natrvlo domkov......dúúúúúúfam 😵

sssimi
3. aug 2011

@micikatka A ja som tým "vyskúšaj" nemyslela ten čaj, ale tú kofolu čo si spomínala 😉 Veď jasné, že budeš do seba zbytočne tlačiť čo ti nechutí. zle si ma pochopila.

gotima
3. aug 2011

Ahojte. Ja som bola marcovka 2011...prajem vam vsetkym vela zdravicka stasticka a spokojne tehulkovanie 🙂

denisenko
3. aug 2011

ja som tiež čítala, že jedna káva denne neuškodí...lebo aj ja si ju každé ráno nemožem odpustiť... 😵 ale len jednu dennne, viac aj tak nevypije....len by som ju asi mala robiť trochu slabšiu..... 😠 aj ked pijem s mliekom..... 😵 a že prísun tak 3 litre tekutiny???? no nech sa snažím akokolvek...nejde mi to..... 😝 teda bud jem, alebo pijem.... 😀 potom nebývam hladná a pri mojej váhe je to dosť odvážne sa viac napiť ako najesť..... 😀 😀

jankajanka
3. aug 2011

baby no ja som pila silné kávy a aj dve tri denne niekedy.Teraz som ju pestala piť a kúpila som si bezkofeinovú, ale švagrina je zdravoťáčka a povedala že mám jesť a piť všetko ako predtým-vraj telo samo zareaguje na to čo mu neprospieva...Ale tá káva mi nejak nemôže prísť na chuť.Nevadí mi,len mi nechýba.
@tigriatko nebolo nás myslím ani 20 na tú súkromnú tému,ale ak ju dáš ako súkromnú,podla mňa sa nikto nenahnevá 🙂.A nebooj,bábatko bude ok.Ja som tiež mala trošku stresy,ale DR ma potešil a srdiečko bilo jak o dušu 😀

usacek79
3. aug 2011

@denisenko tri litre tekutin je uplny nezmysel... uz nevedia co napisat! oproti tomu, co si pila doteraz, tak zvys o nejakeho pol litra, ale ani to nie je nutne.. zdravy je naozaj cca liter a pol, max dva. Castym cikanim si totiz z tela vyplavime vsetko - aj to, co nechceme, nestihne sa to ani poriadne spracovat.. Napr. vitaminy atd. Totiz uz v potrave prijmes cca liter tekutin, takze aj to treba pocitat do tych troch litrov, ktore denne telo priblizne vyluci 😉

zuzanka7117
3. aug 2011

@denisenko v Bolzane som bola aj ked iba na skok.....par mesiacov som bola v Brunico.....par mesiacov Imola, Milano....a 6 rokov na Sardinii.....ale pravdu povediac, s Talianskom som skoncila uz nacisto, robis dobre ze ides domov........moj nazor...... 😉

denisenko
3. aug 2011

@usacek79 tak ja pijem dosť málo...ale snažím sa.... 😀 ale zato zjem aj 5 kíl ovocia dennne..... 😀 😀 😀 😀 ...nie doslova, ale ked mám možnosť, tak niekedy aj to.....takže na suchoty asi neumriem.... 😀 😀 😀 😀
@jankajanka mne tiež káva v prvom tehu vadila...ale teraz mi z potravín a pachov vadia iba ak sladkosti...teda nemám na ne chuť.... 😀

denisenko
3. aug 2011

@zuzanka7117 aj ja som bola na Sardíniii, ale len mesiac..... 😉 tu sme už 4 roky,ale synátor už má 5 rokov a chcem aby do školy chodil doma...tak sme si naplánovali mimčo, aby som mala čas, ked bude Nisko chodiť do školy.... 😵 ...pozerám, že si stále preč???? 😕

usacek79
3. aug 2011

@denisenko no to ovocie je dost tekutin 😉 ja som vzdy pila tak 0,5litra denne maximalne, ale uz asi pol roka sa snazim vypit dve 0,75l flase vody s citronom denne a celkom sa mi dari 😉 takze som sa na ten liter a pol vysplhala + ovocie a polievky 🙂

denisenko
3. aug 2011

@usacek79 gratulujem...ako vidím, nie som jediná čo nebýva smädná.... 😀 😀 tak ja sa teraz ked dávam pozor dohrabem aj na dva litre...ale kedže vonku je viac ako 30 stupnov, ani sa nečudujem..... 😀 😀 😀

dominka11
3. aug 2011

ahojte, to sono ma byt normalne aj s tymi meraniami v 12.tt...už neviem, ktorá z vás sa ma o pýtala 😉
ja kávu pijem, 1denne, take slabu nesku s mliekom alebo capuccino. Pri prvom tehu som sa zo všetkého stresovala, z kávy, čisiacich prostriedkov, všetkeho možneho, ale teraz to nejako neriešim. Myslím, že hlavná je pohoda 😉
idem vás ešte dočítat, lebo ste dost popísali.

barbyes
3. aug 2011

ahojte, ja len na skok 🙂 ako sa máte, koľko nás už je?
muž vybehol s malou na chvíľku na ihrisko tak som sama doma 😵 😵 😵 😵 ale idem piecť koláčik keďže večer čakáme návštevu čiže nemôžem chatovať ☹ ale aspoň takto na chvíľku pozdravím 😉

@usacek79 ja si dávam na tekutiny bacha, tiež som voľakedy pila málo a minulý rok v lete ako som kojila a boli vonku horúčavy mi raz došlo tak príšerne zle, ako som bola dehydrovaná, že swi na to odvtedy dávam extra pozor 😝 ...trvalo mi vtedy pár dní kým som sa dala do normálu 😒

stassa
3. aug 2011

Ja si myslím že do tých 2 litrov je to dosť. Ako hovorí @usacek79 to by sme všetko dobré vycikali 😀

micikatka
3. aug 2011

@sssimi prepac momentalne mi pomaly dochadza :o))) viem ze si to nemyslela v zlom, ze si mi chcela pomoct, zlyhala chyba v komunicii :o) este raz prepac
dala som si kofolu a vsetko je ok. tak asi to je tym.
dakujem za rady a aj to ze sa zaujimas.

micikatka
3. aug 2011

@tigriatko ja si myslim ze by si mohla zalozit tu sukromnu temu, ved vlastne sme tu väčšinou aj tak vsetky stalice :o) takze ja som urcite za.

micikatka
3. aug 2011

a k tej vode, nuz ja zvyknem vypit 1,5l flasu vody, plus polievky, a ovocie. tak to neviem odhadnut kolko toho je.
no a samozrejme min. 1 pohar mlieka s kavou na ranajky.

tigriatko
3. aug 2011

@micikatka ok, zalozim ju od pondelka.... tato ostava otvorena... nic sa nemeni... uvidime, ako to bude fungovat

jankajanka
3. aug 2011

Baby tak ja dnes držím rekord.Nespala som celý deň!A zatiaľ sa ešte držím.Aj som kosila, aj iné veci riešila a mám pocit že to dnes zvládnem bez spánku 🙂

micikatka
3. aug 2011

@jankajanka super si nejaka akcna :o)))

zuzanka7117
3. aug 2011

@denisenko ano, teraz uz dva a pol roka som v Norsku....ale o par rokov sa chcem vratit na SK a uz tam ostat.......trosku sa mi zmenili priority za tie roky.....🙂

kajuska09
3. aug 2011

@sasena033 to znamena ze ked splnis tych 26 tyzdnov platenia na DNP, myslis ze to potom mozes prestat platit? lebo ja co viem, plati sa to az do nastupu na matersku...

sssimi
3. aug 2011

@micikatka 😉

greguska
3. aug 2011

ahojte mamulienky !

Hlasim, u nas nic prevratne nove, obcasne nevolnosti, unava tiez.
Ale dnes som sa dobrovolne nasilu prinutila byt aktivna, najprv praca, na obed vybabovacky na danovom, a rovno odtial za kamoskou aj s drobcom, domov sme dosli pred 20tou. A celkom fajn, asi toto je naozaj liek na unavu, hybat sa 🙂 prepacte ze vas necitujem, ale pisem len cez mobil...
Inak ja som kavu nikdy nepila, zato kofoly a coly som pred prvym tehu vypila hektolitre. Pri tom tehu som to stopla, pri kojeni tiez, odvtedy si obcas dam. A teraz som si tiez posledne dni davala tak zo 2 pohare denne a pomohlo aj na unavu, aj na nevolnost.
Inak ako som dnes bola s tou kamoskou, tak hovori, ze to uz na mne vidno, lepsie povedane, ze keby nevedela, tak sa ma spyta, ci som len pribrala alebo som tehu ; )
Ja budem mat knizku asi posledna, az koncom augusta.

tterkat
3. aug 2011

Ahojte aj keed neskoro mozno ale ak smiem rada sa k vam pridám.. Ja mam tiez termin v marci vraj 13teho 🙂 ale s jednim rozdielom ze po porode nebudeme dvaja ale traja 😀

micikatka
3. aug 2011

@tterkat tak gratulujeme k dvojickam :o))) uz si videla (počula) srdiecka?

micikatka
3. aug 2011

@greguska si ma potesila ze si pila kofolu, lebo aj mne tiez pomaha :o)) a mala som vycitky ze by som kofolu nemala. tiez mi pomaha na nevolnost a na to tocenie hlavy. samozrejme ze to nebudem prehanat.