Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@adirikalima ja idem na sono v pondelok, bola som aj tento pondelok, zatial bolo vidiet len gestacny vak, tak som zvedava, co bude.
...ked to mas potvrdene, mozes si zmenit pas, cize udaje pri fotke. Najdes to v nastaveniach 😉
jaaaaaaj, bude menit jasan, len chcem este trosicku pockat, dalsiu poradnu mam 30.8. neviem ci to dovtedy vydrziiiim 🙂)))))) nic neboj vsetko bude v pohode, aj ja som sla so strasnym strachom na sono ale hned ako na mna zacal blikat monitor a videla som ako bije to malinke srdiecko, vseeetka panika bola prec🙂))) nic sa neboj hlavne 🙂
Zeny moje, vas sa neda docitat.... x-krat by som sa rada pridat do temy, ale kym si vsetko precitam,tak uz je davno zmenena 😀 😀 😀.
@micikatka Ahoj, mne bolo vcera vecer tiez nevolno a zula som Early jablcka. Su naozaj bozske. Ale kupila som si aj 2 kila hrozna, tie boli tiez v akcii. Hrozno milujem 😵
@sasena033 Ahoj, ja som si platila DNP tiez, ale v socialke mi povedali, ze ak chcem ist na PN, tak pocas trvania PN musim byt stale poistena, ak chcem dostavat peniazky navyse. Takze som sa 2 dni pred planovanou PN zase zahlasila.
@zubrienocka ano na PN aj pocas MD musis byt positena ale poistenie neplatis........az po ukonceni MD sa rozhodnes ci si ho nechas alebo nie 🙂
Este som sa vam zabudla pochvalit, ze dnes idem kukat srdiecko, moc sa tesim 😵 😵 😵 .
@sasena033 Mne normalne vypocitali, za jul 2 E a za august 14,47 E.
@zubrienocka ake 2€ no minimum j etych 14,47€
Baby ja si platím DP už rok z maxima. A teraz to vyzerá tak že pôjdem na rizikové. To bude dostávať aj na maródke peniažky aj potom po narodení tu materskú?
@sasena033 joj, som zabudla napisat... som sa zahlasila na konci jula, takze to mi vypocitali alikvotnu cast 🙂
@stassa ano ak mas splnenu podmienku 270dnii+26tt do nastupu na MD tak PN budes dostavat z maxima to je 55% a MD j e60%
@zubrienocka ano to je alikovotna ciastka....malo by to byzt ok
@stassa jeeeeej to by bolo radosti keby baba...doma s chlapom hovorime ze ani nic ine byt nemoze...i ked budeme samozrejme stastni za akekolvek pohlavie...zdrave krasne vonave...ale baba juuuj...no si ma potesila.
predychavam veru tazko. a to maso...ked viem ze je dolezite, tak sa aj snazim ale zujem len na silu tak 2x2 cm kusok a mam dost
@sasena033 uz som z toho debil... pre mna je tych 26 tt novinka. Vobec mi to v socke nepovedali. Viem len o povinnnych 270 dnoch. Pravdupovediac, niekedy mam pocit, ako keby tie zeny zo socialnej poistovne vyplacali peniaze zo svojho... 😠 😠 😠 Teraz ani neviem, ci to stihnem....
@zubrienocka mas pravdu, nie su kto vie ake ochotne...treba si len vydupat svoje. alebo sa radsej porad tu na fore s kockami co o tom vedia viac...lebo oni na SP ti nic naviac neporadia
@stassa dakujem ale nie nerobili mi to!
@zubrienocka staci ti platit myslim tych 270 dni do porodu a vyplatia ti neboj....
@veronika1982 a cez ten klobucik sa koji lepsie? a dakujem ti velmi pekne ze si sa so mnou podelila o svoje cenne skusenosti, urcite mi to pomoze.
@bacillka Ahoj, preco nie na rizikovom?
@zubrienocka a odkial si? inak čakala som ze vyhladnem po tych jablkach, lebo to sa mi stavalo ale nie v pohode som zaspala. a to som zjedla 4. aj hrozno som si kupila, ale nejako mi na chut nejde. ani nektarinky
@@zubrienocka na normálnej sociálke Ti nepovedia nič ale keď zavoláš na tú ich infolinku tak Ti to povedia po lopate a sú tam milučké a ochotné až sa človek čuduje
@bacillka aha.... idem skusit zavolat. Prosim Ta, napis mi to cislo, dakujem 🙂
@zubrienocka bolo to na stránke sociálky ale najlepšie Ti povedia na tej infolinke.
@zubrienocka 0906 171 989 + voľba 1
(hovory sú účtované podľa taríf mobilného operátora)
Posielam aj odklik http://www.socpoist.sk/kontakty---ustredie/392s

zabka132 ahojky, ano boli sme, videli sme uz aj srdiecko bit, bol to kraaaasny pocit a obaja sme sa z toho s priatelom velmi tesili, tak len dufam, ze vsetko bude v poriadku a marec bude coskoro, strasne sa uz tesime, a ty ako? 😀