icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

sasena033
4. aug 2011

@zubrienocka
@micikatka citam z ekukate kociky ..no ja uz mam favoritaale tiez neviem kedze pojdeme byvat na dedinu a v zime ako to je s umelymi kolesami a hlavne este ked su mmale v predu vid jane rider...alebo potom 3jkolku s nafukovacimi len zase ta stabilita no neviem est e mame cas.... 🙂 http://www.kocikovo.sk/product/jane-rider-2011-... http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Jane... http://www.handypraha.cz/jane-slalom-reverse-fo... tento posledny je zatial favorit samozrejme ak bude dievca

stassa
4. aug 2011

@sasena033 veľmi pekné kočiariky. Na dedinu určite niečo s väčšími kolieskami a hlavne na zimu, v lete tak nevadí. No náááádherné sú 😎

sasena033
4. aug 2011

@stassa aj ma rozculuje ta velksot vanicky na rideri z emalinka.....no ale me sa narodi v marci takze na dalsiu zimu uz bude sportak tak mozno by siel....no to su uvahy...ked to bude aktualne pojdem vsetky osobne kuk 🙂 ved to s tymi malymi kolieskami sa bojim z enevyjdem ani pred branu

barbyes
4. aug 2011

ahojte, ako sa tu máte? ja som sa práve napapala užívam si chvíľku pre seba keďže Vikinka spinká a potom sa chystám s kamoškami do IKEA, vy čo robíte? ako pokračujete v tehuľkovaniu?

barbyes
4. aug 2011

@stassa jeej, pozerám, že máš rovnaký termín ako ja 😵 😵 už si bola aj u dr? ja sa chystám až budúci týždeň alebo ten ďalší 🙂

bacillka
4. aug 2011

@micikatka mne by asi nevyhovolo že na nožičky pri športovej úprave má látku. Neviem si predstaviť aká bude špinavá. Ber ma prosím s rezervou to je len môj názor.

bacillka
4. aug 2011

@sasena033 ten jane - slalom som pozerala aj aj včera v obchode len sa mi zdá strašne malý priestor na nôžky pri športovej úprave. Náš malý mal dlhé nohy tam by bol asi pokrčený.

micikatka
4. aug 2011

@sasena033 ano ja viem ze je na to este dost času, len ma tak napadlo ze ked si budeme my buduce mamicky vyberat kociky ze ake kolieska uprednostnit

micikatka
4. aug 2011

@bacillka o ktorom kociku hovoris?

bacillka
4. aug 2011

@sasena033 podľa mňa rozmýšľaš dobre s tým kedy čo bude dieťa potrebovať. Ja som sa pri prvom opláchla dávala som dôraz na to ako to bude keď bude vo vaničke. Z tade vyrástol za 4 mesiace a kupovali sme nový kočiar lebo keď som pôvodný prerobila na šporťak skoro som umrela. Nedalo sa to ovládať, dieťa bolo otočené opačne. No proste hrúza.

Keď budú mať drobci 9-10 mesiacov budú vo fusaku a ležať ich už nedonútime 🙂 😀

tterkat
4. aug 2011

@micikatka ešte nie robil mi sice ultrazvuk ale robil len merania..v 12tyz. mam ist znovu tak hadam mi uz pusti 🙂 A dakujem 🙂

micikatka
4. aug 2011

@tterkat a to kedy ti vychadza ist na to sono?

tterkat
4. aug 2011

@veronika81 no ma sestra dvojka jednovajecne mne dr, povedal že to su dvojvajecne tak uvidime ale velmi sa teším.. tak sa rozrastieme trosku viac to je pravda 🙂

tterkat
4. aug 2011

@micikatka až 30 augusta. ale to sa chcem rovno objednat aj na to 4D ultrazvuk ale to vraj treba min.mesiac do predu. a vam uz pustali zvuk srdiečka??

jankajanka
4. aug 2011

@barbyes ahoj 🙂.Ikea? Jeej no mňa teraz šľak tráfa všade kde je veľa ľudí a v hlavne v obchodoch.Všade sa mi zle dýcha-zlý vzduch, rôzne vône a tak 🙂.Ale na odreagovanie je to dobré 😀.Minule som tam už poškulovala po detských vecičkách a hne´d by som kupovala deku a tak 🙂.Inak mne bolo včera celkom ok, vydržala som bez spánku.Aj dnes mi je celkom dobre.Asi mi trošku ustupujú tie prvotné stavy.Aj dobre spím a s jedením nemám problém už vôbec ani večer a aj sladké už si dám 🙂.

jankajanka
4. aug 2011

@tterkat mne zvuk nepúšťal, nemal na to asi prístroj, ale ukázal mi ho ako bilo.to bola iná rýchlosť 🙂

micikatka
4. aug 2011

@tterkat no ano ja som srdiecko nevidela, len pocula to bol nadherny zvuk a rychlost 123 :o))) to mi povedal lekar. a okolo 15.8 idem na odbery a dostanem knizocku

bacillka
4. aug 2011

@micikatka o tom prvom tvojom odkliku

zubrienocka
4. aug 2011

Tie ceny niektorych kocikov su neskutocne.... 🙄

barbyes
4. aug 2011

@jankajanka mne to nevadí, ja nemám žiadne príznaky, ani pri prvom som nemala 🙂 iba únava 😝 tá ma teraz dosť trápi, pri Vikinke si už ani nepamätám 😕
super, že Ti je už dobre, ja mám tiež stále chuť na sladké, ale snažím sa krotiť po skúsenosti s váhou pri Vikinke 😒 😝

bacillka
4. aug 2011

@micikatka ja poškuľujem po tomto http://www.miminkovo.sk/cam-cortina-x3-tris-evo...
má veľkú a polohovateľnú vaničku. Športová časť sa dá dať oboma smermi.
Ja musím mať väčší kočík prvý syn mal 4kg a 56cm 😀 😀

jankajanka
4. aug 2011

No ceny sú neskutočné.Preto by som chcela kočík po niekom.Priateľ mi hovorí že zmením názor, ale nemám potrebu dávať 1000 eur za kočík, keď budem mať problém predať ho čo len za polovicu.Mne sa páčia Mutsy, Mamas and Papas,Concord a Brio.A určite nebudem chcieť trojkolku.Suseda má Quinny Buz.Je veľmi pekný, ale tak sa ťažko ovláda, že mám problém ho nasmerovať kam treba.Načo mi bude kočík, keď sa pri ňom narobím viac než treba? 😀

micikatka
4. aug 2011

@bacillka tiez pekny kocik len je trosku drahsi :o) a neviem preco mne sa pacia skor 4-kolky ako 3-kolky

jankajanka
4. aug 2011

@micikatka aj ja som za 4-kolku.Vyššie som aj napísala prečo 🙂

jankajanka
4. aug 2011

A ešte aj Joolz sa mi páčia -hlavne ten v prevedení jeans

tterkat
4. aug 2011

@micikatka ešte len teraz? pozerám že si tiež 9tt. mne odbery už brala aj knižočku mám. Ja sa len neteším na tie testy čo kontroluju cukor.. a tú sladku vodu piť fuj 😖 teraz ked mi je zo všetkeho zle neviem ci neurobim mensiu nehodu 😎

tterkat
4. aug 2011

@jankajanka môže byť že nemal no ja som este ani nevidela jak im biju zvonceky dufam ze toho 30teho mi ukaže bo budem robit bu bu bu 😎

jankajanka
4. aug 2011

@tterkat dovtedy snáď už budeš ok a bez príznakov 😀

jankajanka
4. aug 2011

@tterkat určite ukáže a keď nie, tak naňho prídeme urobiť bububu všetky 😀

micikatka
4. aug 2011

@tterkat nuz dnes som presne 8+0 tt tak neviem preco mi hodilo uz 9 :o)))) nuz neviem na co čakala, ale vraj mam prist okolo 15.8, a ko tak citam tak dost bab dostalo knizku skor ako ja.