Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
pozrite si tuto farebnu kombinaciu, nadhera :o)))
ahojte baby,
fuj hrozný deň mám dnes. Už včera mi bolo dosť blbo, aj som si poležala poobede, ale dnes..už keď som dovarila obed, začalo mi byť zle, ešte sme sa s malým najedli a potom koniec 😖 aj nad záchodovou misou som stála, no nič sa nekonalo, ale pocit je to príšerný.
Zbojník malý samozrejme znova bojkotoval poobedný spánok, ja som si ale ľahla, lebo sa mi točila hlava a bolo mi na zvracanie, on iba.. maminka poďme sa hrať 😝 no vysvetlite mu, že nevládzem. Hotové zúfalstvo.. Už som chcela mužovi volať, nech príde domov. Potom som vymyslela takú super "srandu", nech donesie všetky hračky s ktorými sa chce hrať, do spálne..no viete si predstaviť, čo máme v spálni 😀
Takto sme strávili takmer 3 hodiny, úplne som bola odrovnaná.. Teraz som sa trocha pozbierala, snažila som sa dosť piť, asi mi to pomáha, tak idem dať byť do poriadku 😝
@micikatka ja to poznam aj inak, ze na dolnom konci ta pohryzol pes a na hornom odhryzol celu ruku 🙂 ...ludia su v tomto hrozni...aj ja mam par skusenosti s takymi recami. Ja uz som dokonca odisla aj od mojho muza - pritom sme vtedy malovali, tak som sa na tyzden zdekovala k nasim 🙂
@veronika81 chudatko moje, a co si si dala? a kedy ti pride manzel domkov?
@zabka132 ja by som ani nebola isla este, sama som vedela ze este nic nebude vidiet, chcela som este tak tyzden dva pockat...len sme isli na dovolenku a ja som chytila nejaky zapal, tak som sla, no a ked som jej povedala ze mi test vysiel tak urobila uz aj sono...ale napr. krv mi nebrala
@micikatka iba som veľa pila, ale už mi je lepšie..dúfam tak aj ostane. Toto som pri prvo tehu nemala, ach jaj.
A ty si už bola raz vydatá?
Baby, my sme sa tiež brali teraz v máji, malý mal dva roky a dva mesiace, nie je nič krajšie, keď máte takého malého družbu/družičku na svadbe 😵 My sme svadbu predtým neriešili, dieťa sme plánovali, ale svadbu sme preskočili 🙂 Problém s tým mala jedine starká, ale tak prežila to 😅
@tterkat 8+5tt znamená, že je tehuľka v deviatom týždni, teda presne má za sebou 8 týždňov a 5 dní 🙂
a ešte..hlavne som si splnila sen, mať svadobné oznámenie s fotkou vlastného dieťaťa, kde oznamuje svadbu svojej maminky a ocinka 😵 Sama som si ho urobila a malo veľký úspech 😉
@veronika81 mame rovnake predstavy 😀
@veronika81
@ejbyk
@zabka132 no ano, ja som sa vydavala skoro v 19, hned po skonceni skoly. a deti sme chceli hned odzaciatku, nuz ale zial nedarilo sa nam. ale bola tam aj lahostajnost lekarky ze ma neliecila. nuz a po troch rokoch som od manzela odisla a po dalsom roku sme sa rozviedli.
rok som bola bez staleho priatela a teraz mam tohto uz viac ako rok. a s nim planujeme babatko uz do začiatku takze som zmenila lekara, ktory ma liecil od cca novembra 2010 no a v juni 2011 sme boli spolu na prvej spolocnej dovolenke pri mori (pre oboch to bola prva dovolenka pri mori) a zrejme tam sme splodili nase male babatko. :o))) tot v skratke moj pribeh
jeej, vy ste produktivne! mam co citat 🙂 ak budem nahodou reagovat tak to bude dost odveci kedze ste medzitym X-krat zmenili temu 😅
@veronika81 tak je mozne ze čakas chlapceka :o))) ale som rada ze je to uz lepsie
@ejbyk moja stará mama (mamina mama) sa normálne nahnevala na moju maminu, že ako si to predstavujeme, že mi má láskavo dohovoriť a donútiť nás do svadby, že tak sa to patrí.. moja mamina je dosť moderná môžem povedať, vidí ako to vo svete chodí, ona to vôbec neriešila, starkej povedala, že sa nemá starať 😀 no starká veľká katolíčka, takže to preto.. Ale potom sme jej sľúbili, že RAZ sa zoberieme, tak to ako-tak akceptovala. A teraz na svadbe bola celá bez seba, že konečne 😅
@micikatka aj naše terajšie mimčo bolo splodené na dovolenke 🙂 a to dokonca rovno na svadobnej ceste 😉 Ale tuším sme sa o tom už my dve bavili..
No s tým pohlavím nie som si taká istá, lebo pri prvom tehu mi nebolo vôbec zle a mám chlapa ako hora 😀 Ale je pravda, že mám pocit chlapčeka..tak uvidíme.
@veronika81 no moja starka ta je svetova...naopak s mojou maminou to bude tazsie. v podstate som ju na to svojim sposobom pripravovala ze to bude podla nasich predstav nie podla jej... a tak dufam ze to aj ked nie mozno hned ale pochopi...
fak zvlastne...riesim babetkovske veci...ale riesim asi viac to ake budu reci. nie ze by som sa tym isla trapit. len to uz chcem mat proste za sebou.

@bacillka takze v skutocnosti si 9+5 tt ale podla pasu tu si v 11?