Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
uff, tak vidim ze ste riesili kociky 🙂 oblubena tema, uvidite kolkokrat sa bude este riesit do marca - a aj potom 🙂
@micikatka
tehu knizky sa dockas, ja nebudem vobec mat takze ma urcite ma predbehnes 😀
@ejbyk
mne na zaciatku tehu s Leou byvalo tiez na figu z masa, surove som ani do ruky nemohla chytit - ale poto msa to zmenilo a na silvestra som zozrala obrovsky steak 😅
@veronika81
mna toto tehu tiez akosi viac zmara 😖
dodatocne gratulky k svadbe 😵
@tterkat
dvoj-gratulacia! budete krasna velka rodinka 🙂 a prajem nech sa pocas tohto tehu pristup lekarov zmeni k lepsiemu!
@ejbyk viem čo prežívaš, tiež sme čakali kto ako bude reagovať..vedela som, že naši to zoberú v pohode, svokra tiež nič nepovedala, nechala to na nás a v podstate reakcie ostatných som si vypočula a bolo. Ale musím povedať, že nikto sa extra nestaral, okrem starej mamy 🙂
Neboj, prežijú to všetci 😉 ja som to zvaľovala na to, že s bruškom sa vydávať nechcem 😀 aj keď nebolo to kvôli tomu, proste sme nechceli ešte svadbu..a hlavne nebolo času, prerábali sme komplet byt a ja si robím aj školu externe, bolo skúškové v zime, takže žiadna svadba sa nekonala a basta 😅
@moni ďakujem. Aha ty žiješ v USA ak si dobre pamätám, ano? Tam nemáte knižky? A prečo si tam? Muža máš američana? Samé otázky, sorry 😀
@veronika81 inak si neviem predstavit svadbu neviem napr. teraz v tomto obdobi...ved ja idem nakupit a mam dost...o 22,00 som uz spim. je mi sem tam zle, svadbu by som len pretrpela
uz ked svadbu tak poriadnu, uzit si ju...a tiez ako ty pises s druzbou alebo druzickou malou 😀
@veronika81
ano, usa. dostala som pred 4 rokmi pracovnu ponuku, tak sme prisli. mm je slovak 🙂
jaaj baby, utekáme na vzduch trocha.. chúďa dieťa, celé poobedie som ho ignorovala 😀 tak už sa mu idem venovať. Pekný deň vám.. večer nakuknem, ak znova nezaľahnem.
@veronika81 papa a uzite si vonku pekne počasie ::o))))
dobre mamicky idem ja do korytnice na vodu, aj s drahym a havom :o))) pa pa zatial neskor sa vratim a docitam vas.
@micikatka ja som čítala, že vraj pri babách býva horšie ako zle..... 😀 😀 😀 je to kvoli hormonu, ktorý je rovnaký s matkiným a preto ho je v tele privela..... 😝 moja sestra tiež hovorí, že pri prvom jej bývalo zle a pri druhom tehu ešte horšie....a fakt má druhé dieťa babu...... 😉 asi na tom niečo bude..... 😉
takze to fakt ak chuti maso, tak to bude chalan? ojooooooooooj...
tak to ste ma nepotesili...
mne cinsky horoskop a vsetko, co som doteraz nasla, vsetko vychadza na babu....ale mm mi povedal ze vyzeram na chalana, znova, ze presne tak isto ako pri samkovi...tak asi sa budem musiet zmierit s tym, ze budem mat doma futbalistov...
@denisenko
ja som velmi tuzila po dievcatku, a to sa mi splnilo 😵 dokonca om si robila ten test na urcenie pohlavia. teraz mi je to uplne jedno. parik by potesil, ale rovnako aj partacka pe Lele 🙂
mne sa tie chute, nalady, stavy, unava, nevolnosti (nehovoriac o tom z tomu neverim) tak menia ze by som mala mat asi 2 podnajomnikov, XX aj XY 😅

@veronika81 hm tak opacne mozno prave dievcatko. lenze vraj pri chlapcoch byva zle, tak neviem :o)))
mojej maminke vobec nebolo zle a to ma dve dcery. :o)))
ano my sme sa uz bavili o splodeni nasich deticiek.