Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
ahojte maminy.....
ja idem od dokiho ....akože nedal mi ešte knižku, že mam prist na krv az 16 a potom + dalsie vysetrenia....ale máme 2,2 cm...a srdiecko bijeeeeeee..... ( 8tt + 6) .....
@denisenko jaaaj...takze masova metoda nie je jednoznacna. ale naozaj ako hovoris otrepane ale je nam jedno hlavne nech je bejbo zdravucke...
no k 7 chlapom v nasej rodine by to bola a druha baba...
aj tak si myslim ze je to indy vindy...moja mamina grcala furt/len pri mne nie a mam aj brata
no tiez pocitovo myslim ze to bude baba
@bejbinka131 jeeej blahozelam k srdiecku.
@bejbinka131 jej ahoj, ja som mala presne tie iste udaje, ale naozaj presne na mm aj na den, v pondelok....😀 gratulujem...
@bejbinka131 gratulujem 😵 ...aj ja ceeeeem srdieckoooo 🙂
@bejbinka131 aj my blahoželáme..... 😉 ja som už celá nervozna, do stredy je ešte daleko a vobec neviem či bude aj sono.... ☹
ja už sa tak teším na ten marec, už si chcem to bábo držať v náručí 😵 😵 😵
Ahojte babulky, srdiecko nam bije ako taky zvon. Mame 15-16mm a termin porodu 14.3.2012 😀 .
@tigriatko Prosim, zapis ma do tabulocky, dakujem 😵
jeej, kolko srdiecok dnes pribudlo! gratulky 😵
@moni nie, už teraz ma začína kočík obťažovať a akonáhle začne Vikinka chodiť lepšie tak kočík už nosiť isto nebudem 😉 aj pre ňu je podľa mňa lepšie ak bude cupitať po svojich ako lenivieť v kočíku, medzi mnou a sestrou je rozdiel iba rok a štvrť a keď sa narodila kočík bol už len je výsadou
@moni ty uvažuješ nad dvojkočíkom? ja si myslím, že to nevyužiješ, veď keď sa Ti drobček narodí Leuška bude mať už rok a trištvrte a už bude isto ako vrtuľa 😉 a v kočíku ju podľa mňa neudržíš 😅 ak to teda nie je nejako super kľudné dieťa, moja je čert ako vyšitý, už teraz sa rozčuľuje keď ju dám do kočíka, že ona chce po svojich a to ešte chodí ako-tak, občas ako opitá 😀
ahojte, vidím, že ste dnes rozoberali kočíky. Ja mam PP gt3, ale len športovú verziu, musim dokupit vaničku a ešte chicco multiway, ale ten chcem predat. Ale ako sa poznám ja ešte nejaký kočík dovtedy vyšpekulujem 🙂
ahojte kocky.... dnes som bola u svojej Dr. mame tehu knizku a termin nam posunuli na 14.3.2012 a na dalsiu poradnu o 2tyzdne 🙂
ahojte kočky, tak už som tu nebola asi dva týždne, vidím, že ste tu toho popísali veľmi veľa, no moc sa mi to nechce celé čítať. Boli pre mňa dosť ťažké týždne, stihla som už aj absolvovať nemocnicu, našťastie úspešne 🙂 . Všetko dobre dopadlo ale psychiku mám zničenú ☹ Našťastie nám tiež už bije srdiečko a zajtra ma ešte čaká kontrola u môjho doktora, dúfam že dobre dopadne a budeme sa tešiť ďalej. Prajem vám všetkým bezproblémové tehotenstvo a nech vám nebýva tak zle ako mne, lebo ma to dosť vyčerpáva. Takže už mám po dovolenke (strávená v nemocnici) a v pondelok asi do práce, teda ak ma zajtra náhodou nevypíše na PN. Uvidíme. A inak čo sa tu také zmenilo?

@denisenko
na babskych veciach sa veru da vyblaznit 😅