icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

micikatka
4. aug 2011

@veronika81 hm tak opacne mozno prave dievcatko. lenze vraj pri chlapcoch byva zle, tak neviem :o)))
mojej maminke vobec nebolo zle a to ma dve dcery. :o)))
ano my sme sa uz bavili o splodeni nasich deticiek.

moni
4. aug 2011

uff, tak vidim ze ste riesili kociky 🙂 oblubena tema, uvidite kolkokrat sa bude este riesit do marca - a aj potom 🙂
@micikatka
tehu knizky sa dockas, ja nebudem vobec mat takze ma urcite ma predbehnes 😀
@ejbyk
mne na zaciatku tehu s Leou byvalo tiez na figu z masa, surove som ani do ruky nemohla chytit - ale poto msa to zmenilo a na silvestra som zozrala obrovsky steak 😅
@veronika81
mna toto tehu tiez akosi viac zmara 😖
dodatocne gratulky k svadbe 😵
@tterkat
dvoj-gratulacia! budete krasna velka rodinka 🙂 a prajem nech sa pocas tohto tehu pristup lekarov zmeni k lepsiemu!

veronika81
4. aug 2011

@ejbyk viem čo prežívaš, tiež sme čakali kto ako bude reagovať..vedela som, že naši to zoberú v pohode, svokra tiež nič nepovedala, nechala to na nás a v podstate reakcie ostatných som si vypočula a bolo. Ale musím povedať, že nikto sa extra nestaral, okrem starej mamy 🙂
Neboj, prežijú to všetci 😉 ja som to zvaľovala na to, že s bruškom sa vydávať nechcem 😀 aj keď nebolo to kvôli tomu, proste sme nechceli ešte svadbu..a hlavne nebolo času, prerábali sme komplet byt a ja si robím aj školu externe, bolo skúškové v zime, takže žiadna svadba sa nekonala a basta 😅

micikatka
4. aug 2011

@moni no ano ale preto ze si spominala ze v usa to nemate :o))) nie ze by ti ju chceli dat neskor ako mne. aj tak nechapem potom kde su udaje o tebe a babatku? taky tlak a vaha? rozmery?

veronika81
4. aug 2011

@moni ďakujem. Aha ty žiješ v USA ak si dobre pamätám, ano? Tam nemáte knižky? A prečo si tam? Muža máš američana? Samé otázky, sorry 😀

ejbyk
4. aug 2011

@veronika81 inak si neviem predstavit svadbu neviem napr. teraz v tomto obdobi...ved ja idem nakupit a mam dost...o 22,00 som uz spim. je mi sem tam zle, svadbu by som len pretrpela
uz ked svadbu tak poriadnu, uzit si ju...a tiez ako ty pises s druzbou alebo druzickou malou 😀

ejbyk
4. aug 2011

@moni uz mi jedna tehulka pisala ze jej tiez nechutilo maso a bola baba...ty tiez. to by bolo supeeer

moni
4. aug 2011

@micikatka
😅 len som ta chcela potesit!
rozmery su v karte, na sone mi pani technicka vzdy vsetko zreferuje, da obrazky. neviem, mne to nejako nechyba.

micikatka
4. aug 2011

@moni no ano potesila si ma, dakujem a prepac ze som tak zareagovala :o))) vy mate aky kocik?

moni
4. aug 2011

@veronika81
ano, usa. dostala som pred 4 rokmi pracovnu ponuku, tak sme prisli. mm je slovak 🙂

veronika81
4. aug 2011

jaaj baby, utekáme na vzduch trocha.. chúďa dieťa, celé poobedie som ho ignorovala 😀 tak už sa mu idem venovať. Pekný deň vám.. večer nakuknem, ak znova nezaľahnem.

moni
4. aug 2011

@micikatka
ja som kupila chicco cortina travel system, a je takmer nevyuzity kedze mala bola nekocikova. prave uvazujem ci si nezadovazim satku a budem nosit druheho zmoka 😅

micikatka
4. aug 2011

@veronika81 papa a uzite si vonku pekne počasie ::o))))

tterkat
4. aug 2011

@moni moni dakujem a dufam aj ja.. 😉

micikatka
4. aug 2011

dobre mamicky idem ja do korytnice na vodu, aj s drahym a havom :o))) pa pa zatial neskor sa vratim a docitam vas.

tterkat
4. aug 2011

@micikatka mas po rozvode? ja totizto mam tiez priatela a tiez niesme este zobratý

denisenko
4. aug 2011

@ejbyk ...no,mne tiež pri prvom nechutilo mäsko, a to ja som poriadne mäsová.....prvé mesiace som ho nemohla ani vidieť...a máme chlapa...tak som ťa asi nepotešila.... 😒 😀

ozaj, skúšali ste ten čínsky horoskop pohlaví???? mne to prvé vyšlo....

denisenko
4. aug 2011

@micikatka ja som čítala, že vraj pri babách býva horšie ako zle..... 😀 😀 😀 je to kvoli hormonu, ktorý je rovnaký s matkiným a preto ho je v tele privela..... 😝 moja sestra tiež hovorí, že pri prvom jej bývalo zle a pri druhom tehu ešte horšie....a fakt má druhé dieťa babu...... 😉 asi na tom niečo bude..... 😉

moni
4. aug 2011

@denisenko
aj mne prve vyslo, a teraz vychadza zase dievcatko. ale ja mam tusaka na zbojnika 🙂 tak uvidime v 20tt

denisenko
4. aug 2011

@moni aj mne vychádza dievčatko.....ale nie je mi absolútne nič, okrem toho že ma bolieva hlava 😀 😀 to tak nejako vychádza že by sme mali mať takmer všetky dievčatká..... 😀 😀 😀 vy by ste chceli párik?

dadak
4. aug 2011

takze to fakt ak chuti maso, tak to bude chalan? ojooooooooooj...
tak to ste ma nepotesili...
mne cinsky horoskop a vsetko, co som doteraz nasla, vsetko vychadza na babu....ale mm mi povedal ze vyzeram na chalana, znova, ze presne tak isto ako pri samkovi...tak asi sa budem musiet zmierit s tym, ze budem mat doma futbalistov...

dadak
4. aug 2011

@denisenko ani mne nie je az tak zle...je mi obcas nevolno a som hroízne unavena, ale nezvraciam...a cinsky aj podla tej krvi mi vychadza dievcatko...tak neviem...

denisenko
4. aug 2011

@dadak aj ja sa cítim na chalana... 😀 😀 ale to asi preto, že ja by som radšej ešte jedného chlapíka.... 😀 nooooo......do futbalovej 11-tky ešte máte čo robiť.... 😀 😀 😀 😀

denisenko
4. aug 2011

@dadak mne vobec nie je zle....z ničoho.......pri Niskovi mi bolo z mäska, z cestovania...každých 5 km v aute som vracala...a musela som často jesť....... 😝 teraz vobec nič.....akurát mi nejde chuť na sladké....len zmrzlinu 😀 😀

dadak
4. aug 2011

@denisenko takze s dievcatkom sa asi mam rozlucit, co? ty chces chlapceka?

moni
4. aug 2011

@denisenko
ja som velmi tuzila po dievcatku, a to sa mi splnilo 😵 dokonca om si robila ten test na urcenie pohlavia. teraz mi je to uplne jedno. parik by potesil, ale rovnako aj partacka pe Lele 🙂
mne sa tie chute, nalady, stavy, unava, nevolnosti (nehovoriac o tom z tomu neverim) tak menia ze by som mala mat asi 2 podnajomnikov, XX aj XY 😅

denisenko
4. aug 2011

@dadak no, mne je to vlastne jedno...hlavne aby bolo zdravé...... 😉 otrepaná fráza, ale pravdivá.... 😉 ale keby som si musela vybrať ako v obchode, že len jedna možnosť...tak radšej chlapca..... 😉 😉 majú to v živote ľahšie 😀 😀 😀

denisenko
4. aug 2011

@moni asi tak nejako..... 😀 😀

moni
4. aug 2011

@denisenko
to opacne pohlavie by "potesilo" len z jedineho dovodu - musela by som nakupit veci v modrej farbe 😀

denisenko
4. aug 2011

@moni 😀 😀 😀 ...my zas naopak.....