Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
začala som krvácať, alebo lepšie povedané špiniť...
baby zacala som spinit 🙂 podvecer som mala na nohavickach hnedy flak....odvtedy nic ani pri utreti len ma boli brucho ako na mrchu prepacte za vyraz ale ked dam do vnutra prsty tak su hnede spinave..velmi s abojim beriem dupik 2x denne ale je pravda ze obcas zabudnem zajtra rano volam sddr ci mozem prist drztemi palce.......
@sasena033 moja ja len tak hodinku proste rano som sla na wc a utrela som sa a mala som ruzovkasty vytok. o hodinu som uz mala len take dozvuky a o pol hodinu uz nic. a to bolo asi preto ze som sa natahovala so psom. alebo neviem
ale na tvojom mieste by som sla. ak nerobi tak na pohotovost.
ahojte maminky a budúce maminky 🙂
@barbyes pošlem ti toho svojho muža, ten chce pre zmenu štyri deti 😀 😀
a gratulujem k novým srdiečkam, juj ako ich je veľa 😵
@sasena033 nemyslí na zlé 😉 ale pre istotu určite šup k doktorovi, ak by si nedajbože mala bolesti, tak kľudne aj v noci na pohotovosť.. špinenie nemusí nič znamenať, ale radšej zbytočne k lekárovi, ako má byť neskoro.. Držím palce, nech je to v poriadku 🙂
@kajuska09 s tebou je čo? 😕 Dlhšie si sa tu neukázala..a tiež si spomínam, že si mala problémy so špinením. Dúfam ste aj s mimčom v poriadku!
@veronika81 vitaj :o)) dnes si tu akosi skor
@dominka11 jeej, aj ja mám PP GT3 🙂 nedám na neho dopustiť 😵 Nechávam si ho aj pre druhé, mám trojkombináciu, mali sme ho od narodenia. A predstav si, druhý kočík mám tiež Chicco 🙂 ale liteway.
@micikatka noo ano, chýbajúci obedný spánok sa ozval a krpec zaspal bez reptania o pol deviatej 🙂 a zaspal tak rýchlo, že ja som pri ňom nestihla 😀
@veronika81 super :o))) cerstvy vzduch robi svoje. alebo ho zmohlo znasanie tych hraciek do spalne
@micikatka presne tak 😀 vybehal sa vonka a potom sme ešte boli u frajerky Dominiky gratulovať na meniny 😀
@veronika81 wau uz mate aj frajerku? tak to je krasne. treba od malicka začat.
ja musim ist s havom cikat :o))) inak kolacik je hotovy, predchvilkou som ho poliala polevou a uz sa chladi v chladnicke :o)))
@micikatka ano, frajerka v pravom slova zmysle. Chvíľu sa stískajú a pusinkujú a o 5 minút sa hádajú o hračky 😀
No u nás idem cikať pre zmenu ja 🙂
@veronika81 šup sem s ním, už nech je tu 😀 čakám 😀 😀 😀 a ty chceš koľko?
@barbyes 😀 tak myslím, že na tri by som sa ešte dala nahovoriť, ale už určite nie takto za sebou, že z materskej do materskej. Veď uvidíme. Ale štyri, uff 😝 To podľa mňa ani nestíhame 😅
@veronika81 ale čo by ste nestíhali, mrkni do témy 3 a více tam sú ženy ktoré majú aj 5 detí 🙂 a v štyridciatke 😉 ja by som naopak to tretie chcela asi zasa tak keď bude mať toto nejaké 2 roky, už len muža presvedčiť 😎 to bude boj 😝 a možno by som aj 4 brala, ale na to máme malý byt a neviem kde by sme zobrali na väčší 😒 už teraz sme radi, že to ťaháme 😔 alebo sa zahráme na cigánov a šup, máme od štátu byt zadarmo 😀 😀
@barbyes ja sa tomu môjmu smejem, že nech si na to štvrté nájde inú ženu 😀 tak potom mi daj adresu 😀
Veď uvidíme, ako to všetko bude za pár rokov..ešte ani druhé nie je na svete 🙂
@veronika81 ahoooj, ja sem chodim casto pozerat, len neviem co by som napisala 🙂 riesit kocik mi pripada velmi skoro, takze som sa nemala ako pridat k teme 🙂
@veronika81 to musi byt krasa take nieco sledovat :o))) tolka nevinnost.
@kajuska09 a si v poriadku? Ani ja kočík neriešim 😉 dala som nejaké rady na základe vlastných skúseností, keď sa pýtali.. a som vlastne aj rada, že toto všetko mám za sebou.

@katik1 a s cim si bola v nemocnici?