Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
no nic. idem ja spinkat dobru nocku a pekne snicky.
@veronika81
@micikatka ja som za gumené 🙂 síce sme už mali aj defekt 😀 ale nemenila by som.
A inak ja som začala kupovať veci, ale komplet všetky, v ôsmom mesiaci. Mala som možno pár nejakých bodíčok a tak, čo sa mi kde-tu zapáčili, ale kompletnú výbavu som riešila až vtedy. Keby som skôr porodila, tak neviem. Muž by mal čo robiť za tie 4 dni, kým by sme domov prišli 😀
@veronika81 jasneee, v pohodicke 🙂 ja som uz v pondelok a utorok vobec nespinila, vcera trosku a dnes tiez. Tak neviem ci to prejde ci nie... Dakujem ze na mna myslis 🙂 Ty sa mas ako?
@micikatka tak dobrú noc 😉
@veronika81 ved prave tomu chcem predist. poucit sa z chyb inych :o))) neplanujem velke nakupy, len proste nech som pripravena a viem co kde kupovat a nie na poslednu chvilu vsetko. to sa neda ani financne zvladnut.
a som rozmyslala ze kocik nam mozno jezisko donesie :o)))) napiseme mu
@kajuska09 tak super, hlavne že sa to nezhoršuje. Ja som mala dnes najhorší deň zo všetkých, čo viem že som tehu..písala som to poobede, úplne odrovnaná na tri hodiny, sama doma s malým..bolo mi hrozne zle 😖 a krpec nie a nie spať..
@micikatka inak pamätám sa, že úplne prvú vec som kúpila niekedy v piatom mesiaci, keď som sa dozvedela, že to bude chlapček.. tak také dupačky krásne, neodolala som, keď som to išla oznámiť mamine do obchodu, ona robí v detskom obchode 🙂 Ale potom dlho dlho nič, síce mamina mi odkladala bokom pár kúskov, čo by sa mi zišlo a potom som si z toho vyberala 😀
@veronika81 juuuj tak to Ti nezavidim. A bolo Ti zle od zaludka plus unava?
@kajuska09 ano, presne tá kombinácia.. aj nad záchodom som stála, ale nezvracala som, no hrozný pocit to bol. Ľahla som si a malý iba že hrať sa a hrať..to nevysvetlíš malému dieťaťu, že nevládzeš 😒 Dúfam sa to už nebude opakovať, v prvom tehu mi takto nebolo..
@veronika81 tak potom mozno cakas dievcatko 🙂 Aj ja som uz mala parkrat take ze mi prislo zle od zaludka a naplo ma, ale nevracala som, nastastie 🙂 dufam ze Ti to prejde.. pomaly odpisujem, som na chate a je tu dost zly signal 🙂 Cele dni len lezim, uz mi z toho sibe 🙂
@kajuska09 ja som si bola dať sprchu 🙂 no ktovie čo to bude, mám síce pocit chlapčeka, ale uvidíme..
Tak len oddychuj a šetri sa, nech mimčo rastie 😉 Idem ja už spať, tak dobrú noc prajem..a nech nám už nie je zle 😅
@veronika81 aj ja uz musim ist prec, drahy si pyta pocitac. dobru nocku 🙂
dobré ránko.... 😉 ...jej, baby, vy nemožete spávať????, 😀 😀 😀 😀 😀 ja idem pomaly do práce..... 😝 😝 neviem už presne, kto to písal, ale mna bolieva bruško ako na mrchu často a kríže a hlava...ale inak nič, ani výtok....tak hádam je to ok.....aj tak rozmýšlam, že budem robiť len do polovice septembra a potom sa na to vykašlem....zdravie budúceho bábatka mi je prednejšie...... 😉
bre ranko...tak ja dnes sama. Maleho mi zobrala vcera svagrina so svagrom.....potom mi so smiechom volala, ze co to mam za dieta. Oni totizto sli na motorke (byvaju o dedinu vedla, tak sli len cez taku polnu cestu), no a moje dieta zalomilo v polke cesty - priamo na tej motorke 😀.
Čaute baby. Keby ste vedeli ako mi je zleee 😝 a to som si myslela že to už nepríde a aha ho. No des teda. Som zvedavá ako prežijem deň. ešte že muž má dovolenku a mám od včera navarené. Myslím na všetkých čo takto trpia 😖
inak zienky...ja mam taky pocit ze ked si dam kyslelinu listovu, ze prave ta mi nejak rozhadze zaludok...nemoze to byt??
lebo rano sa zobudim sice hladna ale celkom ok, naranajkujem sa a dam kyselinu (lebo ze po jedle, alebo teda vramci jedla sa ma) no a potom mam uz taku miernu tazobu na zaludku cely den...musim jes pravidelne tak kazde 2 hodiny, ale tak je mi tak kadejako od zaludka.
nemate niekto skusenosti ze vam kyselina robila zle?
Dobre ranko dievcata......dalo mi prace kym som vsetko precitala.......my tiez zatial kocik neriesime, len tak infirmativne.....ale moj drahy uz zacina vymyslat aby sme sa isli pozriet do nejakeho obchodu, ved sa len popozerat a do Ikei pozriet hracky a tak.......inak par dni ako sme zistili ze som tehotna, doniesol mi z nakupu v potravinach kojenecku flasku.....teraz oddychuje v skrini.... 😀
@ejbyk inak aj mne zacne byt nejak nevolno potom ako vezmem vitaminy po ranajkach......len som to nedavalka moc do suvisu, ale moze byt...
Inak ja mam vytok stale, ale chvalabohu iba cisto biely, to by malo byt uplne normalne...
no nic, ja idem do prace dat potvrdit jeden papier a idem ho zaniest na urad.....ak mi ho schvalia, mozem ostat doma az do porodu a brat 100 percentny plat....a popritom nebyt na marodke, cize nemat ziadne obmedzenia pohybu a hadam bude v poriadku aj cestovanie na Slovensko a svadba......s marodkou by som nemohla......Drzte mi palce..... 😀
ahojte kočky, som tu nová 🙂 síce pravdepodobne budem až aprílový termín ale ak môžem, pridám sa k vám .... len pred mesiacom som sa vydala a zdá sa, že s manželom sa nám mimi podarilo hneď na prvý krát čo som vôbec nečakala... ale 2 testy sú pozitívne. Takže to vyzerá, že som tak v 4 tt. Uvidíme čo povie doktorka ale až po 15.8. keďže má dovolenku ale príznaky sa už ozývajú...
@ejbyk no odkedy beriem kyselinu listovu, cikam totalne zeleneeee 😀 ale zle mi nie je..
@adik109 vitaj adik, tak to sme na tom rovnako - my sme mali svadbu 11.6. a pri prvej ovulacii (hned tyzden po svadbe) sme otehotneli 🙂 tiez tomu stale nemozeme uverit, ze na prvy sup 🙂 ale teda ty si aprilovka na 100% 😉

@kajuska09 myslienkou tych kocikov nebolo vyberat kociky, len som sa spytala na skusenosti ci su lepsie gumene alebo plastove kolieska.
ja tiez este neplanujem kupovat, len ked uz nastane tato chvila, tak som sa chcela poradit. aby som nedopadla tak ako kamoska, porodila dva mesiace predterminom. a nemaju dokopy nic. a sama nevie poriadne aky kocik chce.