Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@ejbyk no cítim sa celkom fajn, občas mi je síce zle, hlavne rôzne "vône" mi robia problém - prvé podozrenie že som tehotná prišlo keď som varila nedeľný obed a od surového mäsa som odbiehala na wc :D a inak trochu bolesti v podbrušku, citlivé prsia...dúfam že sa to nebude zhoršovať
@ejbyk ja som robila dva, na prvom boli síce dve čiarky ale jedna veľmi nevýrazná :D 5 minút sme naň pozerali s manželom či sa nám to len nezdá..., druhý asi 3 dni na to už bol jasný hneď ale stále tomu poriadne neverím. Asi až po ultrazvuku a keď lekárka povie či je všetko OK poriadne uverím.... 🙂
Ahojte koľko je teraz pôrodné pri druhom dieťati?
@adik109 k lekarke sa moc neponahlaj, chod radsej v tom 7-8tt, ked uz bude vidiet aj srdiecko 🙂 . Ja som bezala hned, ale len kvoli tomu, ze som po MMT, tak som si chcela byt ista. A aj tak mi to bolo na nic, lebo na sone este nic nevideli, len plodovy vak...tak ci tak musim cakat 😝
baby vačšina z nas asi bola prijemne prekvapena pozitivnym testom :o) nakolko sme to nečakali. to je dokazom toho, ze ked to nečakas vtedy to pride. je to krasne :o))))
pozerám, že väčšine z nás sa podarilo na prvý šup 😅 to sme mali fakt šťastie 😎
aj nam sa podarilo na prvy sup 😅 necakane
ahojte, hlasim ze dnes som bola pre istotu u dr na sono lebo som rano trosicku spinila a nevidel plod len zvacseny zltkovy vacok 😕 Dnes som asi 6+2tt, povedal ze je v maternici daco dalej od dutinky neviem ake slovo to pouzil co moze sposobovat spinenie.Uspesnost tehu vidi tak 50 na 50 ze uvidime neskor a objednal ma na 11.8.Ja uz teraz tusim ze to nedopadne dobre takze sklamanie velke 😔
...ale snazim sa mysliet pozitivne....aj ked sa bojim. Co sa ma stat, to sa stane a neovplyvnime to tym, ze budeme rozmyslat negativne. Ak tam to babo je, tak to vseetko vie a nerobi to dobrotu.
a zasa pisem sama sebe 😀 😀
@leleh aaaach jo, lele lele... Ja ked som bola 6+3, tak tam nebol ani prd, len vacok a zltko - je to uuuuuuplne normalne, uz sme tu o tom popisali litanie! Az 7+tt je dovod na znepokojovanie, ty este prosim ta vobec nehadz flintu do zita 🙂
ja som tiez takto hystercila a sup, ake pekne srdiecko sa na nas zrazu usmialo, ked som potom isla o 10 dni na opatovne sono 🙂
lekar mi povedal, ze som o 2 tyzden oneskorena (doslo neskor k oplodneniu a usadeniu vajicka v maternici, uplne normalna vec, je nas tu takych viac) a podla velkosti plodu ma rovno supol spat na 6+2tt, hoci som uz bola 8+1tt!! 😉
takze je to uuuplne v pohode, ze ste nic nevideli. A pochopitelne, ze lekar povie 50:50 - to je kazde tehotenstvo pocas celych prvych troch mesiacov!!! ani my, co sme uz videli srdiecko, nemame ziadnu istotu, ze to dobojujeme cele..
Tak prestan tu stresovat, daj sa do pohody a hlavu hore! jedine, co babo teraz nepotrebuje, je hystericka, pesimisticka mama 😀
baby, moja svokra je normalne ze "Horatio Caine"...snori do svagrinej (jej dcery), ze ci som nahodou neni tehu 😅
@zabka132 takze nie som sama, prave som zacala znova spinit a dost ale je to uplne hnede zatial,az do vcera som tomuto tehu verila ale uz nie, pomaly sa zmierujem ze nech to dopadne tak ako ma.Urobila som preto vsetko aj fraxik picham.Pytala som sa dr ci mi neda aspon duphaston alebo daco ine na podporu ale povedal ze co chceme udrzat ked zatial nieje plod a ma pravdu, som smutna. Tak ti drzim palceky aby v pondelok bolo ok ja budem stresovat az do stvrtku ak sa dovtedy nic nestane...Uz som jeden potrat mala na Silvestra ma cistili
Ahojte baby tak ja som uz doma, zamestnavatel mi to potvrdil, zaniesla som na urad a teraz mam len cakat na rozhodnutie....ze vraj pride do 3 tyzdnov......tak mi to hadam schvalia......zatial ostavam doma a cakam....koncom augusta idem na SK budem v 13.tt a dohodla som si vsetky potrebne vysetrenia na tie vyvojove vady, lebo ako som zistila v Norsku to nerobia.....tak hadam nam to vsetko vyjde......🙂
@leleh neboj, na druhy tyzden uz urcite uvidis aj malinke a aj jeho srdiecko.....hlavne ze tam je aj ten zltkovy vak a nie jen cierna diera ako som mala vtedy ja......verim tomu, ze to bude ok,... 🙂

@micikatka no je krásny ale len do 15kg. Malý mal v roku 13 to by som ho dlho asi v ňom nevozila ☹