Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@usacek79 @zuzanka7117 dr praveze spomenul ze zvacseny zltkovy vacok je zle znamenie ale diky za podporu, vsak uvidime neskor potom dam vediet ako pokracujem
@zuzanka7117 aka cierna diera ?...mne dokina nevravela nic o ziadnom zltkovom vaku...ci to je to iste ako ten plodovy vak ?
@zuzanka7117
@ejbyk
Baby, skuste tie vitaminy/listovku jest na noc, ja som s Lele skusila niekolko prenatalnych vitaminov lebo mi nerobili dobre na zaludok a nakoniec pomohlo ze som to zacala jest pred spanim.
@leleh
presne tak, nehadz flintu do zita! lekar musi byt v takomto skorom stadiu tehu opatrny co sa tyka prognoz. ale urcite to dobre dopadne. to krvacanie/spinenie mas pravdepodobne z hematomu, nie? to je tiez v tehu bezne. mysli pozitivne, ide vikend, naco si ho kazit ciernymi myslienkami!
ahojte chcela by som poradit co mi pomoze ked mi asi zacali nevolnosti v tehotenstve aj ked sa mi zda ze to je skoro.Stale mam pocit plneho brucha ale pri tom nie naopak som hladna ale ked si nieco dam tak mi ostane tazko na zaludku a niekedy ma napina ale nic iba kyselina.Je to strasny pocit a uz by som chcela aby to preslo!A to asi este len zacalo.Poradite mi niekto nieco.Dakujem caute
@zuzanka7117 a preco si sa rozhodla zostat doma?
@zabka132 myslim tym ze som mala plodovy vak, ale v 9. tyzdni mal velkost 5. tyzdna a v nom nic nebolo ani zltkovy vak na sone v nom iba cierna diera
@zuzanka7117 mne videla tiez len ten plodovy vak, ale povedala, ze to moze byt aj nekvalitnou sondou, alebo neskorsim oplodnenim...alebo v najhorsom pripade, ze sa vyvoj zastavil. Tak uvidim.
@micikatka pretoze momentalne nezvladam moju pracu.....jazdim na dodavke a rozvazam baliky...od 1 do 35 kg. a v poslednom case mi aj soferovanie robi problem lebo sa mi toci hlava....je to fakt fyzicky narocna praca a nechcem to zbytocne riskovat pokial mam moznost ostat doma a dostavat peniaze...... 🙂
@zabka132 mne to skontrolovali este o 10 dni a nepomohlo..... 😢
babyy som v nemocky v noci som acala krvacat lialo zo mna....sono ukazalo babo je ok som 10+4t a bije srdeicko ,porodne cesty zatvorene...tak ked prestanem krvacat pustia ma koli malemu... ael neviem kedy aj brusko ma boli nech je vsetko vporiadku..sami nevedia ze ak to babo nevydrzi pojde von co ma byt bude... je mi hrozne maly stale za mnou place kde je maminka no des...prajem aspon Vam pkeny vikend
@zuzanka7117 jasne samozrejme ze babatko a tvoje zdravie je prvorade, prepac ak sa ta moja otazka dotka nemyslela som to tak. chapem ta.
baby prajem krasny vikend, my odchadzame s drahym a rodinou na chatu na vikend. prideme v nedelu. davajte si na seba pozor a vy ktore krvacate prip- spinite prajem nech to cim skor prestane. drzim vam vsetkym palceky a drzte sa. v nedelu chcem citat same pozitivne spravy.
@zabka132 ani ja som si pri prvom nepripustala aj v nemocke som bola, verila som ze mne sa to nemoze stat a predsa sa stalo ale co uz lekari s tym nic nemozu urobit je to na prirode ako to zariadi.Keby som uz mala jedno mimco doma tak nestresujem ale ked nemam tak zijem v neistote stale ci bude niekedy.

@leleh jeeezos leleh, tebe tusim nie je rady ani pomoci... ja som spinila vyse tyzdna, tiez taky hnedy vytok.. Aj ine baby tu spinia, to je tiez normalne..
A ten lekar je kreten, ak ti to takto splechol, ze co chces udrziavat, ked tam neni plod.. Moj mi dal DUphaston hned a ako hovorim, nebolo tam nic a realne som vtedy bola asi v 4tt... To je mozno aj tvoj pripad, mozno vobec niesi 6+2, ale pokojne o tyzden ci dva menej...
ale ak nechces verit, tak never, co uz..