icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

bacillka
5. aug 2011

@micikatka no je krásny ale len do 15kg. Malý mal v roku 13 to by som ho dlho asi v ňom nevozila ☹

ejbyk
5. aug 2011

@adik109 ja som si urobila pre istotu viac testov, lebo som neverila 😀 😀

adik109
5. aug 2011

@ejbyk no cítim sa celkom fajn, občas mi je síce zle, hlavne rôzne "vône" mi robia problém - prvé podozrenie že som tehotná prišlo keď som varila nedeľný obed a od surového mäsa som odbiehala na wc :D a inak trochu bolesti v podbrušku, citlivé prsia...dúfam že sa to nebude zhoršovať

adik109
5. aug 2011

@ejbyk ja som robila dva, na prvom boli síce dve čiarky ale jedna veľmi nevýrazná :D 5 minút sme naň pozerali s manželom či sa nám to len nezdá..., druhý asi 3 dni na to už bol jasný hneď ale stále tomu poriadne neverím. Asi až po ultrazvuku a keď lekárka povie či je všetko OK poriadne uverím.... 🙂

bacillka
5. aug 2011

Ahojte koľko je teraz pôrodné pri druhom dieťati?

adik109
5. aug 2011

@innka09 my sme sa báli či sa podarí a kedy, všetky známe okolo mňa majú problém otehotnieť a tak sme ani nemohli uveriť že sa nám to hneď podarilo.

ejbyk
5. aug 2011

@adik109 no tak to taker rovnako ako ja si na tom s priznakmi. drzim palce nech ti nie je viac zle

zabka132
5. aug 2011

@adik109 k lekarke sa moc neponahlaj, chod radsej v tom 7-8tt, ked uz bude vidiet aj srdiecko 🙂 . Ja som bezala hned, ale len kvoli tomu, ze som po MMT, tak som si chcela byt ista. A aj tak mi to bolo na nic, lebo na sone este nic nevideli, len plodovy vak...tak ci tak musim cakat 😝

adik109
5. aug 2011

@zabka132 no uvidíme, budem jej volať keď sa vráti z dovolenky tak uvidím na kedy ma objedná... ja som chcela ísť tiež hneď lebo nie som úplne najzdravšia a mám predpoklad na rizikové - mám sklerózu multiplex takže musím byť aj pod dozorom neurológa... dúfam že bude všetko OK

adik109
5. aug 2011

@ejbyk no tie príznaky človek aj vydrží, len nech je bábo v poriadku a všetko dobre dopadne 🙂

zabka132
5. aug 2011

@adik109 veru tak...ja sa uz nemozem dockat pondelka...nech viem na com som.

adik109
5. aug 2011

@zabka132 budem držať palce 🙂 nech sa dozvieš len dobré správy

zabka132
5. aug 2011

@adik109 dik... to dufam aj ja, ze budu dobre.

innka09
5. aug 2011

@adik109 my tak isto... ani sme nepocitali s tym ze by sa nam to hned mohlo podarit 🙂

adik109
5. aug 2011

@innka09 no teraz už len veriť že to všetko dobre dopadne a budúci rok budeme kompletná rodinka 🙂

micikatka
5. aug 2011

baby vačšina z nas asi bola prijemne prekvapena pozitivnym testom :o) nakolko sme to nečakali. to je dokazom toho, ze ked to nečakas vtedy to pride. je to krasne :o))))

zabka132
5. aug 2011

@micikatka ja som tiez necakala, ze to pojde tak rychlo, kedze mi zobrali lavy vajcovod, tak funguje len prava strana. No po laparke som mala len jednu mrchu a druha uz nedosla. Tak to povazujem za zazrak 🙂

micikatka
5. aug 2011

@zabka132 wau. tak tomu sa hovori ze ozaj zazrak :o)) inak mne lekar povedal ze som otehotnela z laveho vajecniku :o) vzdy som mu viac verila ako pravemu :o) robil vačšie folikuly

barbyes
5. aug 2011

pozerám, že väčšine z nás sa podarilo na prvý šup 😅 to sme mali fakt šťastie 😎

dzudka
5. aug 2011

@stassa drz sa aj mne byva tak zle strasne ze dakedy len lezim cely den v obyvke a deti sa tmolia okolo mna a len v nutnych pripadoch vstavam.......
dufam ze nam to coskoro prejde....

dzudka
5. aug 2011

aj nam sa podarilo na prvy sup 😅 necakane

leleh
5. aug 2011

ahojte, hlasim ze dnes som bola pre istotu u dr na sono lebo som rano trosicku spinila a nevidel plod len zvacseny zltkovy vacok 😕 Dnes som asi 6+2tt, povedal ze je v maternici daco dalej od dutinky neviem ake slovo to pouzil co moze sposobovat spinenie.Uspesnost tehu vidi tak 50 na 50 ze uvidime neskor a objednal ma na 11.8.Ja uz teraz tusim ze to nedopadne dobre takze sklamanie velke 😔

zabka132
5. aug 2011

@leleh juuj, neboooj...ja som bola minuly tyzden presne 6t+2 a mam presne taky isty vysledok ako ty. A mne este nasla dokina aj folikularnu cystu.

zabka132
5. aug 2011

@zabka132 ...tiez som mala len ten plodovy vak, bez plodu....ja idem na opakovane sono v pondelok. Uz som zmierena s tym, ze ak to nahodou nebude dobre, tak potom je lepsie, ze to skonci takto, akoby sa to male malo neskor trapit.

zabka132
5. aug 2011

...ale snazim sa mysliet pozitivne....aj ked sa bojim. Co sa ma stat, to sa stane a neovplyvnime to tym, ze budeme rozmyslat negativne. Ak tam to babo je, tak to vseetko vie a nerobi to dobrotu.

zabka132
5. aug 2011

a zasa pisem sama sebe 😀 😀

usacek79
5. aug 2011

@leleh aaaach jo, lele lele... Ja ked som bola 6+3, tak tam nebol ani prd, len vacok a zltko - je to uuuuuuplne normalne, uz sme tu o tom popisali litanie! Az 7+tt je dovod na znepokojovanie, ty este prosim ta vobec nehadz flintu do zita 🙂
ja som tiez takto hystercila a sup, ake pekne srdiecko sa na nas zrazu usmialo, ked som potom isla o 10 dni na opatovne sono 🙂
lekar mi povedal, ze som o 2 tyzden oneskorena (doslo neskor k oplodneniu a usadeniu vajicka v maternici, uplne normalna vec, je nas tu takych viac) a podla velkosti plodu ma rovno supol spat na 6+2tt, hoci som uz bola 8+1tt!! 😉
takze je to uuuplne v pohode, ze ste nic nevideli. A pochopitelne, ze lekar povie 50:50 - to je kazde tehotenstvo pocas celych prvych troch mesiacov!!! ani my, co sme uz videli srdiecko, nemame ziadnu istotu, ze to dobojujeme cele..
Tak prestan tu stresovat, daj sa do pohody a hlavu hore! jedine, co babo teraz nepotrebuje, je hystericka, pesimisticka mama 😀

zabka132
5. aug 2011

baby, moja svokra je normalne ze "Horatio Caine"...snori do svagrinej (jej dcery), ze ci som nahodou neni tehu 😅

leleh
5. aug 2011

@zabka132 takze nie som sama, prave som zacala znova spinit a dost ale je to uplne hnede zatial,az do vcera som tomuto tehu verila ale uz nie, pomaly sa zmierujem ze nech to dopadne tak ako ma.Urobila som preto vsetko aj fraxik picham.Pytala som sa dr ci mi neda aspon duphaston alebo daco ine na podporu ale povedal ze co chceme udrzat ked zatial nieje plod a ma pravdu, som smutna. Tak ti drzim palceky aby v pondelok bolo ok ja budem stresovat az do stvrtku ak sa dovtedy nic nestane...Uz som jeden potrat mala na Silvestra ma cistili

zuzanka7117
5. aug 2011

Ahojte baby tak ja som uz doma, zamestnavatel mi to potvrdil, zaniesla som na urad a teraz mam len cakat na rozhodnutie....ze vraj pride do 3 tyzdnov......tak mi to hadam schvalia......zatial ostavam doma a cakam....koncom augusta idem na SK budem v 13.tt a dohodla som si vsetky potrebne vysetrenia na tie vyvojove vady, lebo ako som zistila v Norsku to nerobia.....tak hadam nam to vsetko vyjde......🙂
@leleh neboj, na druhy tyzden uz urcite uvidis aj malinke a aj jeho srdiecko.....hlavne ze tam je aj ten zltkovy vak a nie jen cierna diera ako som mala vtedy ja......verim tomu, ze to bude ok,... 🙂