icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

stassa
5. aug 2011

@sasena033 moja drž sa! Zvládneš to, len hlavu hore a veeeľa robí pozitívne myslenie

moni
5. aug 2011

@denisenko @veronika81
ja mam 160cm a do porodnice som prisla s 125cm pupkom😀

moni
5. aug 2011

@zubrienocka
Pokial mas predpoklady na strie tak ti natieranie nepomoze 😝

veronika81
5. aug 2011

@obedwix @ejbyk @mimi1111 ja tiež idem 15.8. na kontrolu 🙂
a @ejbyk tiež to bude moje druhé sono. Mám v maternici okrem mimča ešte aj nejakú krvnú zrazeninu, tak treba skontrolovať..

mimi1111
5. aug 2011

@veronika81 drzim palceky nech to dobre dopadne vsetkym 😉

zuzanka7117
5. aug 2011

@micikatka aaaale v pohode, vvobec som to nezobrala zle, co si....... 😀 😀 😀

jankajanka
5. aug 2011

Ahojte baby-dnešné hlásenie:
Opäť som celý deň fungovala ako za mládí.Žiadna únava, žiadny spánok, absolvovala som kaderníčku, mala som návštevy a ešte sa chystám žehliť.Je to super pocit, ale trošku zvláštne.Aspoň že ma prsia držia v realite 😀

zuzanka7117
5. aug 2011

@zubrienocka ja som sa zacala natierat detskym olejcekom.....niekde som to vycitala...... 🙂

zuzanka7117
5. aug 2011

@jankajanka ja som dnes na to tiez celkom dobre.....poobede chvilku blbo, ale potom som uz tiez fungovala....🙂

jankajanka
5. aug 2011

@zuzanka7117 no už som sa zľakla že som jediná ktorej sa polepšilo.Možno je to trošku aj tým počasím-eviem teda ako je u vás, ale možno pomohlo slniečko, alebo sme si to už prešli a bude už len dobre, čo by som bola veeľmi rada.Odkedy mám tehu knižku,pripadám si netehu 😀

zuzanka7117
5. aug 2011

@jankajanka u nas sa zas dnas pohorsilo.....po 2 tyzdnoch krasneho slniecka, prvy den dazda a zimy.....tu je to vzdy naopaka ako u Vas.....ale az na to, ze ma dnes cely den bolela hlava, co bolo asi z toho pocasia, bolo mi celkom fajn.....tiez mam niekedy pochybnosti ci tam to dietatko naozaj je....nie ze po chybnosti, ale nechce sa mi normalne tomu uverit......🙂

jankajanka
5. aug 2011

@zuzanka7117 no ja nad tým rozmýšľam zrovna teraz keď zmizli tie príznaky,ale tak to má byť.Je super, že môžem zase aspoň na nejaké obdobie fungovať normálne 😀.Aj toto si budem teraz veeľmi užívať.Ono sa to nezdá, ale ten čas strašne rýchlo uteká.Ani sa nenazdám a pôjdem k DR.To už budem mať II.tr skoro za sebou a potom sa budem tešiť zase z rastúceho bruška, pohybov a tak.Ja neviem, ale tá doba je tak unáhlená, že mám pocit že sa zobudím a bude rok 2012.Veď leto je už také jesenné, jesen prejde do zimy a potom na jar rodíme 😀

jankajanka
5. aug 2011

@sasena033 držme palce a na diaľku posielam veľa síl-hlavne bábatku.

zuzanka7117
5. aug 2011

@jankajanka ano to mas uplnu pravdu.....aj ja tak rozmyslam, ze v septembri idem domov budem tam skoro mesiac, ked sa vratim sem bude koniec septembra, uz bude chladnejsie....o chvilu bude zima a tu sa zima este ani neskonci bude este meter snehu a moje malinke uz tu bude s nami....musime kupit nejaky terenny kocik......🙂

jankajanka
5. aug 2011

@zuzanka7117 alebo nejaký zhŕňač najlepšie 😀.Ja sa už teraz vypytujem kamošiek na to kde rodili a iné dôležité veci.Ten prvý trimester nejak preletí, potom začne rásť brucho a budeme zase nemotorné a unaveé, takže treba všetko robiť pokiaľ vládzeme 🙂.Ja som len rozmýšľala čo si budem obliekať v zime.Ja som hore strášne útla.Oblečenie na vrch som si kupovala XS alebo aj detské veľkosti ak sa mi niečo páčilo a to teda ani kabát na seba nehodím...

moni
5. aug 2011

@jankajanka
Ja som tiez utla a pri malej som si musela kupit tehu zimnu bundu lebo som sa do nicoho nezapla 😅

jankajanka
5. aug 2011

@moni a kupovala si si tehu bundu?

moni
5. aug 2011

@jankajanka
nakoniec ano a veru vynosila som ju. ono sa da chodit s rozopnutym kabatom/bundou ale mne to pohodlne nebolo.

jankajanka
5. aug 2011

@moni no veď keď je taká poriadna zima, treba si dávať pozor aj na to bruško.Len keď tie tehu veci sú tak drahé v porovnaní s bežnými o ktorých vieš že ich vynosíš úplne bez problémov.
😒

jankajanka
5. aug 2011

@moni no tá je super.Ak by som ju nechcela nosiť po tehu ja, tak by som ju bez problémov posunula mamine 🙂.Ty máš ale väčšie možnosti čo sa výberu týka a aj tie výpredaje sú o niečom inom ako u nás 🙂

moni
5. aug 2011

@jankajanka
no to je pravda, tie ceny su nehorazne 😠
ja som vymakla par kuskov vo vypredajoch, ale aj tak som mala pocit ze cele tehu nosim dokola len par veci 😝

jankajanka
5. aug 2011

@moni veď hej.V lete si natiahneš šaty, tričká a ideš-Aj legíny to zachránia,ale v zime...to sa musíš inak naobliekať.A hlavne pevne dúfam, že mi nebudú opuchať nohy, pretože ak si nebudem mať čo obuť, tak som skončila 😀

veronika81
5. aug 2011

@moni mala som ten istý problém, žiadna bunda ma už neobišla 😝 keď som si chcela kúpiť väčšie číslo, tak samozrejme nesedeli plecia.. tak som chodila ku koncu s rozopnutou bundou 😒 a bruško si kryla obrovským šálom. U nás som nikde nevidela niečo také, ako tehu bundy..

moni
5. aug 2011

@jankajanka
vidis, na to som nemyslela! ku koncu mi veru poriadne puchli, lenze tu sa uz dalo chodit v slapkach takze nebol problem. lenze vo februari asi tazko 😀

zuzanka7117
5. aug 2011

@moni
@jankajanka aj ja som uz rozmyslala co si budem v zime obliekat......my tu mavame mrazy a kopu snehu od mozno konca oktobra do aprila....priblizne....a to byva aj -20 -25 stupnov....to som fakt zvedava.....🙂

sasena033
5. aug 2011

babule da kujem vsetkym zsa podporu........som psychicky vycerpana este myslim aj na mojho bobaka vbrusku aj na druhe zlaticko ktore haja s tatinom u starkych..........teraz naozaj potrebujem klud a vela odpocivat az naberiem sily a snad uz bude len dobre a v pondelok ma najneskor pustia.....Vam kocky prajem vela zdravicka nech vas babatka posluchaju a aby sme to uspesne dotiahli dokonca 😉

veronika81
5. aug 2011

jaj aká som neslušná 😝 ahojte kočky 😉 s kým dnes ťahám nočnú? 😀

moni
5. aug 2011

@veronika81
no ja hrdinka ze budem chodit v manzelovej, ale vyzerala som ako strasiak 😅 nakoniec som isla v januari na sluzobku do hor, v podstate do lyziarskeho strediska a uz bolo jasne ze bez bundy to nedam 😀

moni
5. aug 2011

@sasena033
drzime velmi palce!!!