icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

moncita11
6. aug 2011

ahojte, pripajam sa k vam, ja som prave 8+1 a netrepezlivo cakame na ultrazvuk, na ktorý ideme 22.8. a uvidime rucicky a nozicky 🙂

sssimi
6. aug 2011

@denisenko ja som sa zobudila o 3tej-strašne zle mi bolo. Tak som sa naliala vodou a asi po 15tich minútach zabralo. Ráno som ešte len oči rozdrapila a už som musela ísť rýchlo niečo zjesť inak by som len kyselinu vyvrátila 😖

akinorev87
6. aug 2011

@veronika81 Ahoj!!! 😀 áno áno 😅 gratulujem ti a nech je všetko v poriadku 😅

veronika81
6. aug 2011

@ask o polnoci som už bola v posteli 🙂

Baby, dobré ráno, resp. už pekný deň 😉 Fuj, mám otrasný zážitok z rána, nechcem vám znechutiť deň, tak ak máte slabšie žalúdky, ani nečítajte 😖 ale chcem vedieť, či mi to nemôže uškodiť.. Kúpila som si včera večer v Tescu taký jablkový závin, neviem čo ma to napadlo, asi blbé tehotenské chute, som sa na to pozrela a že chcem to.. dnes ráno som iba oči rozlepila a už ma napadlo, že mňaaam jablkový závin, išla som do kuchyne, odkrojila som si, zahryzla..už som cítila takú divnú chuť 😝 ale som si povedala, že sa mi to asi iba zdá.. zjedla som trocha, prišiel malý, že aj on chce.. odkrojila som a ako som mu to dávala, všimla som si naspodku pleseň, normálnu zelenú pleseň 😕 😝 otočím ho celý a ono to bolo plesnivé. Baby mne prišlo tak zle 😠 fuj! A to som jeden kúsok aj zjedla ☹ Nemôže mi to uškodiť???
Chystám sa do Tesca, vyhrabala som bloček z koša a pekne im to tam vyvalím na tých informáciách! Nebolo to po záruke, kupované včera. A mimochodom asi pred týždňom som tam kúpila Cottage cheese, tiež otvorím a plesnivý 😖 Ten som vyhodila. Neviem čo tam majú za skladovacie podmienky, ale asi tam prestanem chodiť..

Tak dúfam som vám nepokazila chute.. idem sa pustiť do varenia tekvicovej polievky 🙂

ejbyk
6. aug 2011

@veronika81 no to je teda hrozne. tazko povedat ci sa moze alebo nemoze nieco stat...skor si myslim ze nie, len nestresuj...ale vytmavit by som im to tam isla! ja mam s tescom len a len zle skusenosti!

sasena033
6. aug 2011

baby ahojte je mi uz lepsie len mam dotaz...nikektore mozno budete vediet...davaju mi dupik, ascorutin...a teraz mi sestricka doniesla guajacuran ci tak nejak -zelene tabletky.....neviete naco su nemate skusenosti na nete som nasla ze na psychicku pohodu ,uvolnenie svalstva a ze v tehu sa neodporucaju tak teraz neviem 😒

zuzidr
6. aug 2011

@sasena033 ahoj guajacuraj som v prvom tehu užívala od 5mes. lebo som mala krče v nohách a trpli mi ruky, bolo to na uvolnenie svalstva, na celkovú pohodu a podobne....myslím že som to brala s magnéziom až do konca tehu...držím palce 😀

sasena033
6. aug 2011

@zuzidr no pekne zeby som to potrebovala...a ziadne magnezko radsej by som to 🙂 dakujem

leleh
6. aug 2011

@veronika81 dakujem za podporu si zlata, dnesnu noc som stravila v bolestivych krcoch a dostala som aj normalnu ms tak neviem no, zostava uz len cakat do stvrtku co ukaze sono ale 2x dobry pocit z toho nemam.

denisenko
6. aug 2011

@veronika81 teda...super zážitok.... 😝 nie je ti z toho zle??? 😕
@sssimi mne je nejako čudne celý den...taká blbá chuť...nechuť.....ale nevraciam...... 😉 žeby to bolo tým že som sa presunula do dalšieho týždna?????

elizabet100
6. aug 2011

ahojte. Mne je tiež zle ☹ fuj, ani to neviem definovať že ako. Presne ako popisuje denisenko, taká blbá chuť nechuť, stále má len napína na vracanie ale nevraciam, cítim všetko pachy a vône ☹ nič sa mi nechce. Proste des. 😖

denisenko
6. aug 2011

@elizabet100 vitaj v klube 😵 😀

zuzanka7117
6. aug 2011

aj ja som to vcera zakrikla, ze mi je uz lepsie.....musela som si pospat od 13 do 16, aj to som vstala len nasilu....je mi stale tak nejak divne, presne ako opisujete.....ale nech mi je hocijako zle, je mi to jedno, hlavne aby malinke bolo v poriadku,......🙂

ejka3
6. aug 2011

Ahojte všetky!!!!!
Tak konečne sem nakúkam čo nové 🙂 všetko mám poctivo prečítané, len už poriadne neviem, na čo mám reagovať 😉
@veronika81 neboj, nič to nebude 😉 veď z plesne myslím robili penicilín, nie 😉
@sasena033 držím palčeky, nech to dobre dopadne. Bábo je už veľké a určite sa ťa len tak ľahko nevzdá 😉 Ja som si bola už včera po výpoveď v práci, deti som nechala u maminy. A tá menšia mi potom volala s plačom, aby som sa už vrátila... nebolo mi tiež všetko jedno ☹

ejka3
6. aug 2011

@zuzanka7117 to si pekne napísala.... Mne bolo predvčerom celkom fajn. Normálne som ale znervóznela a ostala úplne vykoľajená. Na niečo také som nebola zvyknutá 😀 😀 😀 Ale dnes je to už zas ako vždy, žalúdok cítim, som hladná a popritom ani nie, no a unavená. Tiež som si musela poobede s malou zdriemnuť

ejka3
6. aug 2011

@ask Už sa nám to kráti 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ja už len 2 dni a ty 3!!!!! Ty robíš v múzeu?

jankajanka
6. aug 2011

@sasena033 ja som mala guajacuran pri bolesti v krížoch.Používala som ho vkombinácii s Voltarenom alebo Ibalginom.Podľa toho o akú bolesť išlo.Odvtedy má v mojej lekárničke čestné miesto.Je to presne na to čo píšeš a mne vždy veľmi pomohol.V letáčiku je písané že je aj na stresy napr.pred skúškou 😀.

veronika1982
6. aug 2011

@sasena033 mne pri prvom tehu ked som v 9 tt spinila dali tiez asc. duphaston, a tie zelene tabletky kvazi na upokojenie. ked som sla domov tak mi ich opat predpisali a v lekarni mi kamoska odporucila ich nebrat ze su to oblbovaky..a ked som prisla domov a citam si letacik na ascorutin a duphaston a tam napisane ze v tehu sa nemoze tak som hned volala svojmu dr. ze co to ma byt tak mi povedal ze to na kazdom letaku pisu. takze neboj sa..

my sme dnes boli na hrebienku na medvedich dnoch a spravili sme si aj mensiu turu na vodopady. malemu sa tam strasne pacilo..

stassa
6. aug 2011

Baby ahojte. Chcem sa spýtať jednu otázočku. Zajtra sa chystá do Aguacity Poprad na celý deň. Tak sa chcem spýtať či sa môžem kúpať alebo radšej neriskovať??? Ďakujem za odpovede 🙂

studio11
6. aug 2011

@stassa Ja by som neriskovala, keďže je to termálna voda.......viem že veľa lekárov odporúča kúpanie, ale v termálnej sa šíria rozličné roztoče a pliesne..... 😒

sasena033
6. aug 2011

@stassa takto ti poviem do vnutra do tych teplych vod zasadne by som nesla.... vonku est eano..ale len s tymi tamponmi napustenymi tie mi dr odporucil a su skvele... a nemusis sa obavat bakterii 🙂 este mi sme boli v poprade min leto a otras nebola som spokojna take strae komunisticke ..no uvidis....

veronika81
6. aug 2011

@sasena033 ako ti je? Ten guajacuran nepoznám, ale napríklad v príbalovom letáku Acsorutinu je napísané, že v tehotenstve sa nesmie užívať 😝 A berú ho dve tretiny tehuliek..

@ejka3 ale penicilín je myslím trocha iná pleseň, ako táto potravinová 🙂 Ach na nete som sa dočítala hororové situácie, čo mi to všetko môže urobiť..niekedy je ozaj asi lepšie nečítať 😠

@denisenko zatiaľ mi zle je nie, teda tak tehuľkovsky ano, ale nič viac..dúfam mi ani nič nebude.

@leleh a nešla si na pohotovosť, keď máš kŕče? Ako sa cítiš teraz?

sasena033
6. aug 2011

@veronika81 ahoj no je mi fajn..klop.klop 🙂 hovorila som zo sestrickou teraz mi to davaju v tabletkych a predtym injekciami.....uz ani nespinim len brusko stale pobolieva ako na mrchu juj hlavne ked stojim 🙂

veronika81
6. aug 2011

@sasena033 no super, tak potom klop-klop 😉 len tak ďalej. To pobolievanie bruška je myslím v poriadku, v pondelok si doma 😵

ask
6. aug 2011

@ejka3 Ahoj, no ale ake este budu tie tri dni dlhe?!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt sa uz neviem dockat. Strasne, 10ty tyzden a len druhe sono a poniektore baby ich stihli aj zo 5. 🙂 Ale radsej nech chodime menej, urcite je lepsie ked je vsetko o.k a nie su potrebne castejsie kontroly. Robim na prevadzkovam, ale ked su akcie vypomahame lektorkam,

denisenko
7. aug 2011

dobré ránko... 😉
jej, nám tu prší...... 😎 a ja zas do práce, čo už....ale aspon mi nie je takmer vobec zle, to včera bolo asi omylom... 😀 😀 😀
@veronika81 radšej tie hororové články nečítaj, ja som tiež prečítala kadečo až pokým sa mi muž nezačal vyhrážať, že nám odpojí internet aby som sa takými všelijakými vecami nestrašila a nestresovala..... 😀 no, aspon ma vrátil do reality....... 😀 😀 😀 😀
@sasena033 držím ti palce, nech ste skoro doma.... 😉
@stassa my sme boli v Poprade, ked som bola tehu s Niskom, len to ešte nikto nevedel...tiež asi tak druhý mesiac.....bolo tam super, len mne z tej horúčavy bolo strašne zle a vo vode som vydržala chvílku a hned také mrákoty.......ale potom som sa smiala, že to bude odolné dieťa.....aj tobogány zvládol 😀

stassa
7. aug 2011

@denisenko moja, tak ty si teda asi neriešila mykózy a také veci. 🙂
Neviem bojím sa že niečo chytím a ťažko sa potom z toho vyhrabať....pekný deň v práci 🙂

denisenko
7. aug 2011

@stassa ja celkovo s mykozami nemávam problémy, tak možno aj preto..... 😉 ale keby som vtedy vedela, že som tehu, tak isto nejdem....ja som taký strachopudko..... 😀

sasena033
7. aug 2011

ahojte babule tak zajtra sana 99,9% ide domov dufam ze bude uz vsetko dobre a nebudem sa sem musiet vratit 🙂 🙂

leleh
7. aug 2011

@veronika81 nejdem na pohotovost, v piatok som letela k dr lebo som zacala spinit a na sone videl ze sa tam nieco deje z coho budem spinit (dalej od dutinky) ale nepovedal ze hematom dake ine slovo to bolo nerozumela som.Nebol tam este ani plod len zvacseny zltkovy vacok.Teraz ma boli brucho ako pri ms a mam slabsiu ms raz cervenu a niekedy zas tmavu krv.K dr som objednana vo stvrtok.Ak to nebude prosperovat tak mi vyvola potrat ambulantne cim skor aby som sa vyhla kyretu podla moznosti.Takze zostava mi len cakat 😔