Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Ahojte baby. Aj mne je aj dnes nejako blbo.....doobeda nic, potom som sa napraskala bryndzovymi haluskami a nejak to neviem stravit..... 😝 a teraz sa len nalievam vodou a asi si idem dat jeden cerveny grapefruit......🙂 Ani jeden film som nedokazala pozret cely, v strede som zaspala....🙂 Moj drahy sa na mne len smeje..... 🙂
Ahojte tehulky, tak som sme sa vratili s turistiky. Ani by ste neverili co sa stalo, prechladla som. Tak ma drahy v polke cesty vysadil u svoktrovcoch a siel sam- ved uz sme to mali s tou partiou zajednane. No ja som sa aspon vypotila a vylezala prechladnutie. V stredu prisiel,ze tam bezomna nemoze byt a zavolal aj moju mamu. Tak sme vsetkym oznamili radostnu novinu, pripili si detskym sampanskym, opekali klobasu a viedli dlhe rozhovory donoci. Bolo super 🙂 No bola som trochu zaskocena, nechcela som to hovorit ked este nebolo vidno srdiecko. Ale dufam,ze mi v stredu doktor potvrdi, ze je vsetko v poriadku a tak ako ma byt 😀 Inac dnes som strasne unavena aj vcera som skoro nic nevladala,len by som spala a mangel to nevie pochopit- vraj to male je este velmi male na to, aby som sa citila unavena.....no chapete to???? Ani si nic nenastuduje.. 😠
@dominika911 že manželíka pozdravujem 😠 Nikdy nebudeš unavená viac ako teraz. Telo si musí na tehotenstvo proste zvyknúť, tak nech je ticho a obsluhuje ťa 😉
@zuzanka7117 jej, aj mne dnes moj mažel navaril bryndzové halušky a potom som na polhodinku zaspala.... 😉
@dominika911 chlapi to nikdy nepochopia, oni nie sú tehotní 😀 😀 treba ich brať s rezervou.... 😉
@sssimi presne tak, ako píšeš...preto som toho mojho ešte poslala po pizzu....ved hádam to tehotnej žene neodmietne, že áno?????? 😀 😀
baby, poradte.....desne ma bolieva hlava...čo s tým????
@denisenko jeeej to je nahoda....🙂...mna tiez jeden den bolela priserne hlava, ale nic som nevymyslela, len pretrpela...a pila vela vody....🙂
@denisenko @zuzanka7117 baby, ja mam rovnaky problem... vcera aj dnes ma bolela priserne hlava...des... ale tiez neviem, ci by som si mohla dat nejaku tabletku... co myslite?
ahojte, ako sa máte?
ja som sa včera 2-krát rozplakala a nevedela som prestať 😅 muž mal zo mňa šou 😔 😀 a zajtra mám konečne doktorku z dovolenky späť tak sa teším 🙂 jej cinknem a uvidíme čo povie, kedy mám prísť...ale tak ešte tento týždeň, už som 7 týždeň čiže aj srdieško by malo byť už vidno a už si chcem byť na istom, že je všetko OK, bábo tam kde má byť a srdiečko bije ako zvon 😵 😵 a potom sa už len tešiť na marec aby som si ho mohla držať v náručí 😵 😵
@zuzanka7117 ahoj a grep sa moze?neobsahuju chinin?
@innka09 aj ja mam kazdy den hlavyboly...ale tabletky radsej nedavam....
@amouramour chinin v grepe??? 😀 co by tam robil! je to chemia, povodne ziskavana z kory chininovnika...
http://sk.wikipedia.org/wiki/Chinín
@usacek79 preto sa pytam...lebo som si nie ista🙂ale viem, ze sa nemoze v poslednych mesiacoch lebo je silny alergen...ten chinin som netvrdila na 100 percent, preto aj ten otaznik, vies?🙂
a nasla som toto🙂no vyber si potom🙂http://www.ovocedoskol.eu/node/21
@amouramour ja neviem....mala som nan chut, dala som si ho.......hadam to neuskodi..... 😨
@amouramour jasne, len ma to na prvy pohlad pobavilo 😉 ale inak tu je tomu venovana cela tema, kde baby tvrdia, ze grep obsahuje chinin a teda sa nesmie jest... ale beriem spat - hladala som a nasla som, ze ta biela horka supka naozaj obsahuje stopove mnozstvo chininu. Ale rovnako som nasla vyjadrenie odbornika, ze mnozstvo obsiahnute v jednom grepe ani nahodou neskodi, aj keby si zjedla kazdy den jeden -
citat "Pokiaľ nemáte alergiu na citrusové plody, nie je dôvod sa grapefruitom vyhýbať počas gravidity.
MUDr. Radmila Sládičeková"
toboz, ak budes vyjedat len duzinu, v tej chinin nie je vobec, len v bielej supke 😉
@zuzanka7117 ja grepy tiez zboznujem🙂najma v lete zmiesane s mineralkou...ale teraz preventivne nahradzam citronom a pomarancami🙂...ale ono vela veci je takych protichodnych...viacero lekarov mi povedalo, ze napr. lietanie nie je problem po 12tom tyzdni a moj lekar z GPN p.dr.Mares povedal, ze je zasadne proti a jednoznacne neodporuca...vyber si potom🙂
@amouramour tu je dokonca medzi odporucanym ovocim 😉
http://www.klinikbox.sk/tehotenstvi.php?page=cl...
@usacek79 no ved prave🙂najdes to aj to...je to asi ako s tym lietanim co som spominala🙂
@denisenko aspon niekto vie ako sa citim!
@ejbyk dakujem za radu vyskusam a uvdim ako to bude dalej!
@moni dakujem aj tebe za radu a ked mi nic nepomoze vyskusam aj to!
ahojte 🙂
dúfam, že nevoľnosti už ustupujú všetkým 🙂 Kamoška mi odporučila zázvorové cukríky, keď jej bolo ťažko, tak vyskúšajme / te 😉
Inak hlava aj mňa bolela pred týždňom, každý deň aspoň pol dňa... Nedávala som si nič, len som to pretrpela. Chvalabohu tento týždeň ma nebolela.
A čo ste porábali cez víkend ?
Ja som pracovala 😅 Takže únava zase nemala šancu, skrátka som musela fungovať a hotovo. A dnes mi môj mužík doniesol po obede pohár kofoly, že daj si, viem, že na teba to funguje 😀 A veru dobre padla 😀
Juuuj, zajtra ide môj drobec prvýkrát do škôlky, doteraz len so mnou stále bol, ani ku starým rodičom ani inej rodine nechodieva, lebo všetci bývajú min. 150 km od nás. Tak ja už mám nervičky, ale kvôli bábetku sa snažím byť v pohode. No asi sa mám rozdvojiť 😀
@greguska inak ja som mala tie zazvorove lizatka a moc nepomohli...ovela viac pomohol zazvorovy cajik🙂
@amouramour a prave preto sa treba na vsetky reci vykaslat a jest s mierou vsetko, na co mame chut 🙂 kedysi neboli ziadne vyskumy a blaboly odbornikov a dobre bolo 😉 ak by to malo byt s nejakou potravinou naozaj vazne, tak by nam to povedali hadam ako prvu informaciu v poradni...
ja beriem ako realnu naozaj len vyhradu voci surovemu masu, prip. este chapem aj plesnove syry ci nepasterizovane vyrobky... Ale to nie kvoli samotnym potravinam, ale 0,01% hrozbe, ze by tam mohla zit-byt nejaka bakteria typu lysteria alebo botulotoxin a podobne lahodky 😀 ale teda tie sa na Slovensku objavuju naozaj len sporadicky, ale teda dajme tomu...
a teda beriem aj obmedzenie znamych alergenov typu arasidy ci jahody, ale pokial viem, tak varovanie neplati pocas celeho tehu, len urcite obdobie a tiez by som to nebrala ako ZAKAZ uplny - ja si pokojne par jahodok dam a kedze cinu milujem, tak kungpao musi byt tiez - arasidy-nearasidy 😀
@amouramour no aspoň že ten čajík zabral 😉 na každého niečo iné 😉 mne chvalabohu posledné 2 týždne je celkom fajn, občas mi príde nevoľno, ale oproti tomu stavu predtým je to pohodička 😉
@nelinka1232 inak mna hlava bolieva teraz dost casto, aspon jeden-dva dni v tyzdni.. Ale kedze som celozivotny odporca tabletiek, tak to pretrpim - dam si radsej vlaznu vanu, pol litra vody vypijem a idem si lahnut (rozhodne nekukat TV ani PC 😀 ) inak co sa tyka tehu a tabletiek proti bolesti, najodporucanejsi je paralen...
hlavne NIC co ma privlastok "extra, rapid, ultra".... su o tom aj rozne odborne clanky.. tu je jeden hororovy -
http://najmama.aktuality.sk/clanok/225766/tehul...
tu je jeden triezvejsi -
http://lesk.cas.sk/clanok/6820/ockovanie-a-liek...
a tu je "poradna" odbornika -
http://www.choredieta.sk/index.php/tehotenstvo/...
ja som práve zistila, že sa mi komplet vyhodili ramená, teda vyrážkami 😅
ahojte tak sme spat :o))) rodicom sme to uz povedali, strasne sa tesili. :o))) a ja som si aj poplakala ked som im to hovorila.

Ahojte zienky...taka som unavena cely vikend ze len polihujem doma. dnes dokonca som sa pokusila zjest kusok kuracich prs, no moje telo sa s masom nekamarati tak som to vsetko nechala v zachode. mne uz fakt zostavaju len tie suche rozky 😒
dnes mi priatel odisiel na mesiac pracovne do zahranicia, tak som taka nijaka, neviem co ja tu bez neho budem, ked sme boli nauceni byt spolu aj 24 hodin. ale musime zvladat, aj koli bambulke v brusku 🙂
budem dlhsie mimo netu, ale ked bude prilezitost pridem si vas aspon precitat 😀 . vsetky tehulky sa tu drzkajte a nech bejboska pocuvaju