icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

vikusjk
8. aug 2011

@bejbinka131
@ivulik 211
Babenky dakujem, homeo mam, ale na bolest hrdla mi to nezabera, ani na nadchu, mam aj coryzaliu, aj homeogene. Budem kombinovat, uvidime... Nateraz som v praci, musim nieco dokoncit, zajtra by som uz
chcela ostat doma v posteli. Kupila som si lipovy caj, septofort a citrony, tak robim co mozem 😉

zuzanka7117
8. aug 2011

@stassa joooj to ja ti neviem povedat, ostatne baby skor....ja som totiz v Norsku a vobec netusim ako to funguje na SK..... 😒

dominika911
8. aug 2011

Awojte maminky, tak prave som sa vratila od gynekologa, bolo vidno srdiecko, velmi som sa zaradovala. Povedal mi,ze podla menzesu ten plod nesedi (je to este skoro vraviet, ze vraj az v 10tyzdni mi povie na 100%), ale ked som ho ubezpecila,ze viem kedy sme ho pocali, tak podla toho to sedi a sme 6+3, v piatok idem na krvicku a potom dostanem tehu preukaz. Waw sa tesim 🙂

zuzanka7117
8. aug 2011

@dominika911 jeeej super, gratulujem.....🙂 uz mozes byt kludnejsia.... 😀

micikatka
8. aug 2011

@dominika911 super gratulujem :o)))) a tesim sa s tebou. ja dostanem knizku az buduci tyzden :o( a neviem preco. ale dobre uz sa tym nezatazujem.

micikatka
8. aug 2011

ste tu rozoberali co ste mali na ranajky. tak ja som mala chlebik na vajicku a k tomu strucik cesnaku som si odhryzala, mliecko a po polhodine po ranajkach som mala dve jablka. :o)))

bejbinka131
8. aug 2011

@micikatka no...citam ze az buduci tyzden bude knizka, v ktorom si tyzdni ? lebo ja uz 9 a tiez idem na knizku az 16.8, akoze neviem s cim vaha moj doki ...

micikatka
8. aug 2011

@bejbinka131 nuz moja ja som dnes 8+4 tt podla sona takze buduci tyzden uz v 9+5 tt a tiez idem 16.8 po knizocku :o))) takze ju dostaneme naraz.

gabi.k
8. aug 2011

baby, vas po dvoch dnoch docitat je riadna fuska..... 🙂 ja som akurat popri citani doranajkovala... domacu zapekanku s kecupom a tatarkou 🙂

bacillka
8. aug 2011

@sssimi prečítaj si toto http://www.femicare.org/?run=content&id=2194 ja na to idem 2/9/2011 ale to bude tesné lebo už budem 13+6tt.

tigriatko
8. aug 2011

@dominika911 ahoj,blahozelam k dobrej sprave... mozem sa spytat, kedy ste to male pocali?

micikatka
8. aug 2011

@tigriatko a ty kedy ides k lekarovi?

dadak
8. aug 2011

@bacillka super link....takze toto je zrejme ten geneticky UZV v 12. tyzdni...mne to idu robit 22,8 tak dufam, ze vsetko bude oukej... nepamatam si, zeby mi to robili v predchadzajucich tehotenstvach...ty ano? cize tebe vychadza termin na marec? ci ostavas vo februari...

tigriatko
8. aug 2011

ahojte zienky, tak som vas od stredy docitala, citala som od rana... no boli sme u svokry na 4 dni a tam som ukazkovo predviedla, aka som velmi tehotna... okrem celodennej nevolnosti na mna dolahlo aj vracanie... a svokor zahlasil: "tesime sa s tebou" ... 😀 zhanala som v lekarnax tie gravipop lizatky, ale netusili, o com rozpravam... kamoska, co bola od vracania aj na infuzkax v nemocnici mi poradila tie zazvorove tabletky, tak este to sa budem snazit zohnat,,, alebo suseny zazvor zaliat horucou vodou, ako caj, hoci to nexuti dobre... no uvidim,.. vcera som vracala 3 krat, dnes od rana sa citim lepsie, dokonca som prave zjedla hurky (jaternice) na obed, taaku xut som na nix mala,...tak uvidim, co to somnou spravi... a si myslim, ze aj tie vitaminy mozu ovplyvnovat tu nevolnost, takze tiez ix asi presuniem na- pred spanim....
vitam nove tehulky, @adik109 @tterka @adirikalima @alinka76 @moncita11 @miskab budem dnes aktualizovat nasu tabulku, ktoru mam vo fotoblogu, ak sa xcete pridat, napiste mi vase udaje... PM, vek, TP, a ci ste uz videli srdiecko..

tigriatko
8. aug 2011

@micikatka vo stvrtok

adik109
8. aug 2011

@tigriatko ďakujem 🙂 no ja napíšem až neskôr keď všetko potvrdí doktorka, má dovolenku takže až budúci týždeň... :( uf už aby to bolo, som nervózna či je všetko OK...

tigriatko
8. aug 2011

@adik109 neboooj, vsetko bude ok.... treba verit... 😉

micikatka
8. aug 2011

@tigriatko to bude kolka navsteva?

tigriatko
8. aug 2011

@micikatka druha, po 2 tyzdnox.. dufam, ze uvidim srdiecko

micikatka
8. aug 2011

@tigriatko a ktory by si mala byt tyzden? verim ze uvidis, a mozno aj budes počut:o))))

tigriatko
8. aug 2011

berie niekto acidofolan? mne to gyndos odporucil este k femibionu..

tigriatko
8. aug 2011

@micikatka neviem, lebo som posunuta... mozno okolo 7tt

ivulik211
8. aug 2011

@tigriatko ahoj len sa pripomínam ked bude aktualizovat tabulku - vek 29 a tušák - chlapec

inak tie lizatka som našla na nete v tych internetovych lekarnach ale kym by ti to doslo tak nevolnosti aj prestanú 😀 drz sa

tigriatko
8. aug 2011

@ivulik211 jasne, doplnim.... hej, asi si zozeniem tie zazvorove tabletky, ucinna latka ta ista

lubkaj38
8. aug 2011

@micikatka hmmm si mi spravila chutky asi si dam na veceru ten chlebik vo vajicku mnaam 🙂

ivulik211
8. aug 2011

@tigriatko díky,
ano je tam ten zazvor, alebo si zazvor kupit priamo v obchode, nastruhat trocha zaliat horucou vodou.

bacillka
8. aug 2011

@dadak zatiaľ ostávam vo februári a mne to pri provom nerobil lebo tam ma Dr. presviedčal že budem mať iný termín pôrodu vraj 10.10.04 a ja stále že 25.10 no bolo po mojom 22.10.2004 😀 . keďže to Dr.priznal až pozdejšie už mi nestihol nič merať
a som zvedavá či to stihne teraz keďže sestrička nemala voľný termín len na 2/9/11 a to už budem na hranici 13+6

dominika911
8. aug 2011

@tigriatko mozes 😀 30.6.2010

lubkaj38
8. aug 2011

zajtra idem do poradne a po obede idem aj na tie geneticke testy strasne sa bojim po tom co som si precitala ten http://www.femicare.org/?run=content&id=2194 clanok to sa tolko da zistit? mam taky strach ze by vsetko bolo pohode a neviem co by som robila keby mi povedal lekar ze babatko moje nebude oki ... nechcem ani na to mysliet ☹ uf do zajtra sa asi zblaznim zatial sa citim super az na to ze niekedy ranom mi je spolocnik wc 🙂 vcera som trocha zazila stres a vecer v posteli ked uz som sa uvolnila ma zacalo hrozne pichat do bruska tak som si ho tak jemne hladkala a dychala a preslo to ale bol to ozaj silny sok v aute sme mali skoro havariu takze preto ...

ivulik211
8. aug 2011

@lubkaj38 no radsej taketo clanky netreba citat, ja som len nakukla a radsej hned aj zavrela, iba ta to vystresuje. uvidíš všetko bude v poriadku. ja idem az 23.8. na to a tiež sa bojím ale určite to babätká zvládnu na jednotku 😀