Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@dadak presne viem o com hovoris :o)))) razom vsetko zmizlo, a neviem si to vysvetlit. normalne sa bojim ci je vsetko ok. jedine co mam je coraz viac nafuknute brusko :o) no a to ze na nieco chute mam a na nieco nie. normalne som uvazovala urobit si este tehot. test ci vobec som tehotna :o)
Po dlhej dobe ZDRAVIM VSETKY TEHULKY ... ako vam prebieha tehulkovanie? Bola som na dovolenke, vsetko OK - slnecno, zistujem, ze cim viac sa clovek sustredi na tehotenstvo, tym je to viac naprd. Snazim sa uzivat si zivota, papat co mi chuti, len hold ranne nevolnosti trosicka robia problemy, co ranne ale v noci mi je uplne naprd. Nezvraciam casto, len ma bolieva zaludok, bleeeee.
Tiez som si troska v sobotu "zakrepcila" na svadbe 🙂)). najblizsia kontrola 11.08., snad to bude ok. Uff zapisali ste za tu dobu tolko stran, ze nemam skutocne chut to citat .. verim, ze vsetky , ktore mali obavy atd. su vporiadku alebo sa mylim?
@dadak dakujem, ze si ma zhanala 🙂 som ziva a zdrava!
Pekny den vsetkym 🙂
@dadak ahoj, citim sa vselijak, na zaludku tazko, vikend bol uplne strasny... v knizke som citala, ze nevolnost je prejav zdraveho tehotenstva, tak cakam, ze mi to doki potvrdi....
@ivulik211 dakujem, moja.... vo stvrtok to tu rozbehneme
@kajuska09 ja strasne vela oddyxujem, len sa valam v posteli, zijeme s mojimi rodicmi, tak xudak mamka, co je tiez ucitelka a prazdninuje, tak sa o vsetko stara, esteze nemusim varit, lebo to by som nezvladla,,, no a tiez rozmyslam, co bude v septembri,, vlastne, my nastupujeme uz 24.8., co je za dverami,.. ja ucim iba od januara, takze to budem mat dost tazke, pripravy na hodiny... nie ako tie s 10-20 rocnou praxou 😀 snad to dovtedy prejde a v druhom trimestri by sme mali byt full of energy 😀 😀
@kajuska09 mam to uz druhy den takto...raz tak raz tak...mozno ked zacne skola a skolka chalanom...tak to zbehne rychlejsie...a nebudem na to tak mysliet...kedy ides na kontrolu?
@micikatka presne, uplne to iste...na kontrolu idem az 22. augusta, tak snad je vsetko ok...ty kedy? inac fest mam chut na segedinsky gulas...dnes..kua, anemam kyslu kapustu..😀
@tibiana no zhanala som ta, bo som sa o teba bala...ale vidim, ze si okej a ze ty si si to zatial uzivala na dofci...hihi...a ako bolo? kde ste boli?
ahojte,neviete ci je aj tema aprilovky?Dnes mi vysiel testik //
@kajuska09 no hadam, je viacero zien, ktore nemaju ziadne priznaky takmer, tak sme asi tie stastne 🙂
@miumia ja som bola pred 2 tyzdnami a idem az 9. septembra! tiez to vnimam ako nekonecno! 😖 nuz ale veru treba dat babu pokoj, nie ho tam furt rypat a okukavat utz 😉
@micikatka
neberiem ziadne vitaminy okrem femibion 800, teda v tabletkovej forme myslim.. Lebo zeleniny a ovocia jem dost 😉 a denne vypjiem vodu s 1,5 citronom vymackanym 🙂

@micikatka no ved asi. ono ani tak nejde o to ze by som to nemohla ale štve ma to, že tomu neviem odolať 😀
@tigriatko tiež som teda za tú súkromnu
a držím aj ja palce samozrejme že všetko bude v poriadku to inak ani nemôže byť 🙂