icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

ivulik211
9. aug 2011

@micikatka no ved asi. ono ani tak nejde o to ze by som to nemohla ale štve ma to, že tomu neviem odolať 😀

@tigriatko tiež som teda za tú súkromnu
a držím aj ja palce samozrejme že všetko bude v poriadku to inak ani nemôže byť 🙂

kajuska09
9. aug 2011

@dadak ja mam tiez take stavy, ze ma prsia nebolia a nie je mi zle. Ale na dalsi den uz citim opat tlaky, je to take premenlive. A to mas len dnes taky pocit?

micikatka
9. aug 2011

@dadak presne viem o com hovoris :o)))) razom vsetko zmizlo, a neviem si to vysvetlit. normalne sa bojim ci je vsetko ok. jedine co mam je coraz viac nafuknute brusko :o) no a to ze na nieco chute mam a na nieco nie. normalne som uvazovala urobit si este tehot. test ci vobec som tehotna :o)

tibiana
9. aug 2011

Po dlhej dobe ZDRAVIM VSETKY TEHULKY ... ako vam prebieha tehulkovanie? Bola som na dovolenke, vsetko OK - slnecno, zistujem, ze cim viac sa clovek sustredi na tehotenstvo, tym je to viac naprd. Snazim sa uzivat si zivota, papat co mi chuti, len hold ranne nevolnosti trosicka robia problemy, co ranne ale v noci mi je uplne naprd. Nezvraciam casto, len ma bolieva zaludok, bleeeee.
Tiez som si troska v sobotu "zakrepcila" na svadbe 🙂)). najblizsia kontrola 11.08., snad to bude ok. Uff zapisali ste za tu dobu tolko stran, ze nemam skutocne chut to citat .. verim, ze vsetky , ktore mali obavy atd. su vporiadku alebo sa mylim?
@dadak dakujem, ze si ma zhanala 🙂 som ziva a zdrava!
Pekny den vsetkym 🙂

micikatka
9. aug 2011

@ivulik211 odolava sa tazko ked to pyta tvoje babatko :o))) aspon ja si to takto odvovodnujem.
ja napr. zjem denne aj 4 jablka, a to som zvykla jest menej.

usacek79
9. aug 2011

@kajuska09
@micikatka
ja uz nemam vobec ziadne priznaky, fakt chvilami si musim pripominat, ze som tehotna, az mi to je cudne 😀
teda jedine tie kozy mam furt trosku bolave a citlive, ale to je nic, normalne by som uz aj nejaky priznak uvitala 😎

kajuska09
9. aug 2011

@usacek79 mozno to je u niektorych zien tak, ze telo oznamuje ze nastava zmena a trva to len prve tyzdne....

tigriatko
9. aug 2011

@dadak ahoj, citim sa vselijak, na zaludku tazko, vikend bol uplne strasny... v knizke som citala, ze nevolnost je prejav zdraveho tehotenstva, tak cakam, ze mi to doki potvrdi....
@ivulik211 dakujem, moja.... vo stvrtok to tu rozbehneme
@kajuska09 ja strasne vela oddyxujem, len sa valam v posteli, zijeme s mojimi rodicmi, tak xudak mamka, co je tiez ucitelka a prazdninuje, tak sa o vsetko stara, esteze nemusim varit, lebo to by som nezvladla,,, no a tiez rozmyslam, co bude v septembri,, vlastne, my nastupujeme uz 24.8., co je za dverami,.. ja ucim iba od januara, takze to budem mat dost tazke, pripravy na hodiny... nie ako tie s 10-20 rocnou praxou 😀 snad to dovtedy prejde a v druhom trimestri by sme mali byt full of energy 😀 😀

miumia
autor
9. aug 2011

@dadak ahoooj citim sa podobne, nic mi nieje uz len ta unava okolo obeda az mam z toho strach naposledy som bola na kontrole pred viac nez 2 tyzdnami tak uz ma chyta panika co ak nieje vsetko ok a a ja nic neviem.. Najblizsie idem 24.aug to mi pride ako vecnost..

micikatka
9. aug 2011

@usacek79 ktovie preco to je tak :o) ze vlastne este ani tych 12 týždnov nemame za sebou a uz je to prec. mozno tymi vitaminmi. ktovie, ty nejake uzivas okrem kyseliny?

dadak
9. aug 2011

@kajuska09 mam to uz druhy den takto...raz tak raz tak...mozno ked zacne skola a skolka chalanom...tak to zbehne rychlejsie...a nebudem na to tak mysliet...kedy ides na kontrolu?
@micikatka presne, uplne to iste...na kontrolu idem az 22. augusta, tak snad je vsetko ok...ty kedy? inac fest mam chut na segedinsky gulas...dnes..kua, anemam kyslu kapustu..😀
@tibiana no zhanala som ta, bo som sa o teba bala...ale vidim, ze si okej a ze ty si si to zatial uzivala na dofci...hihi...a ako bolo? kde ste boli?

micikatka
9. aug 2011

@miumia tebe ako vecnost? a co mam povedat ja? ja som bola pred dvoma tyzdnami a o tyzden idem len na odbery a po knizku. ani poradnu nebudem mat. takze najblizsie sa uvidim s doktorom az v septembri, co uz niektore mamicky budu mat dobre ze nie 10 navstevu. :o)))

micikatka
9. aug 2011

@dadak ja o tyzden na odbery a knizku. ale k doktorovi nejdem, a kedze maju dovolenku 2 týždne tak najblizsie asi az v septembri.

tigriatko
9. aug 2011

@miumia jeeej, aj zakladatelka temy sa objavila..... kde si sa tulala?

dadak
9. aug 2011

@miumia ja idem 22. 08..takze ideme skoro narovnak, aj porod mame skoro narovnak....😀 ale unava ma nepresla...hihi...to asi lenivost..a nie unava...hihi

kajuska09
9. aug 2011

@tigriatko veru aj ja si tak vravim, ze nam to pekne vyslo a v septembri uz budeme v 2.trimestri. Ale prve dni budu zaberak. Ja idem do roboty len na jeden den 25. a potom az 5.9. 🙂

dadak
9. aug 2011

@micikatka hajajaaaaaaaaaaj, ta to dost neskoro, nie? to uz budes v ktorom tyzdni?

katkarv
9. aug 2011

ahojte,neviete ci je aj tema aprilovky?Dnes mi vysiel testik //

usacek79
9. aug 2011

@kajuska09 no hadam, je viacero zien, ktore nemaju ziadne priznaky takmer, tak sme asi tie stastne 🙂
@miumia ja som bola pred 2 tyzdnami a idem az 9. septembra! tiez to vnimam ako nekonecno! 😖 nuz ale veru treba dat babu pokoj, nie ho tam furt rypat a okukavat utz 😉
@micikatka
neberiem ziadne vitaminy okrem femibion 800, teda v tabletkovej forme myslim.. Lebo zeleniny a ovocia jem dost 😉 a denne vypjiem vodu s 1,5 citronom vymackanym 🙂

dadak
9. aug 2011

@kajuska09
@tigriatko
baby, vy ste ucitelky? a co ucite? na akej skole?

tibiana
9. aug 2011

@dadak len chorvatsko sever KRK a uplna pohodicka, mala som ine stavy /stresy/ aby sa nic neudialo ale uplne v pohodicke. Dobre bolo, dakujem. A ty ako tehulkujes. Kokos ja mam neskutocne pocity na zaludku a najma v noci, ufff a za rana.

katkarv
9. aug 2011
dadak
9. aug 2011

@katkarv jeeeeeeeeeej, gratulujeeeeeeeeem...super, takze si sa vlastne presunula len o jeden mesiac dalej, ze? super

usacek79
9. aug 2011

@katkarv nenasla som, mala by si zalozit 😉 a gratulacia!

kajuska09
9. aug 2011

@dadak ja mam kontrolu az 31.8., vtedy mam aj NT ultrazvuk. Ale mozno skocim k lekarovi aj skor, lebo este obcas spinim...

micikatka
9. aug 2011

@dadak nuz tak to uz budem 12+4(5) aj mne sa to zda neskoro no ale co narobim, ved uvidim toho 16.8 co mi povie sestricka

kajuska09
9. aug 2011

@dadak ja ucim na hudobnej klavir, teda na dvoch skolach a este aj sukromne 😀

tigriatko
9. aug 2011

@katkarv ahoooj, gratujulem k | | pametam si ta este z tejto temy na zaciatku... dnes som pozerala aj ja a nenasla som.... drzim palce

micikatka
9. aug 2011

@usacek79 no tak to bude asi aj tymi vitaminmi, aj tou zeleninou a ovocim. :o) ja som tu citronovu vodu skusala pit, ale ja som si davala citrodeko a pol lyzicky cukru do 2L flase. asi sa k tomu zase vratim.

kajuska09
9. aug 2011

@katkarv gratulujeeeeem, ty si ale sikulka 🙂