icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

denisenko
9. aug 2011

@dadak tak mne dobrý vtip vždy zlepší den..... 😀 😵
@zuzkadf díky.... 😵

denisenko
9. aug 2011

@usacek79 to chápem...ja mám teraz malého na slovensku..už týžden sme bez neho a myslíš že spím lepšie???? 😀 😀 😀 a to možem byť unavená ako chcem, každý večer chodím domov z roboty takmer o pol desiatej, niekedy neskor.... o pol dvanástej som v posteli a o pol tretej už vyspatá....no paráda..... 😠 😠
@ejka3 to už je poriadny kúsok...5 cm.... 😉

usacek79
9. aug 2011

inak baby, vcera som pozerala uuuuuzasnyyyy dokument o prirodzenych porodoch, bez epiduralu celeho nemocnicneho carachu a som z toho nadsena! ja som uz davno bola presvedcena, ze chcem rodit bez vyvolavania, bez epiduralu, bez nastrihu, v sediacej ci klaciacej polohe, a tento film ma len uplne utvrdil, ze zoznam mojich poziadaviek a obmedzeni pre porodnicu bude dost dlhy 🙂 asi by som mala rodit tusim radsej odma z dulou.. 😀
ten film sa da stiahnut, toto je on - http://www.csfd.cz/film/277837-orgasmicky-porod/

ejka3
9. aug 2011

Jáj a ešte k tej súkromnej téme Marcovky2012, čo už existuje. Myslíte, že tam odišli aj niektoré maminky od nás???? By ma to zaujímalo 😒
Inak @tigriatko, keď je už aj apríl 2012, môžme aj my vyraziť do súkromnej. Ale pridáme sa k nim alebo budeme mať svoju?

denisenko
9. aug 2011

ja som ešte nepribrala ani gram..... 😝 😝 😝 😝 😝 dneska som sa vážila....že necelých 49kíl...sakra 😝 😝 😝 😝

ejka3
9. aug 2011

@denisenko 49 kíl!!!!!! Kde sú tie časy? 😀

dadak
9. aug 2011

@ejka3 uz mate 5 centakov? waw...som rada, ze vsetko v poriadku, to jedno kilo ti zavidim...ja ich uz mam 6 😀, ale serem nato...sak nejako sa to zhodi pri troch detoch, ne? takze ides tiez na dofcu? budes tu chybat, len nech vam vyjde pocko...pozdravujem dievcata...

zuzanka7117
9. aug 2011

@mimi321 Ahoj a vitaj.....drzim palce aby vam uz tentoraz vsetko vyslo, len bud hlavne v klude a nestresuj sa, uvidis, ze to dobre dopadne....🙂

dadak
9. aug 2011

@ejka3
@denisenko ze 49...sak to som mala ako 14rocna...😀 ty kokso..ako to baby robite...😀

dadak
9. aug 2011

@ejka3 inac ta sukromka zaujima aj mna...ci tam niekto odisiel od nas..nechapem, preco nic nepovedali, ved sme mohli byt vsetky spolu...nie?

tigriatko
9. aug 2011

@ejka3 tak, neviem.... ale si myslim, ze ked si ony zalozili svoju a na nas sa vykaslali, tak preco by sme sa im mali vtierkat... co sme, horsie? 😉 😀 😀

ejka3
9. aug 2011

@dadak Veď to... Zdalo sa mi, že si celkom rozumieme 😉 a o súkromnej sme sa bavili. Tiež ma to dosť zaskočilo ☹
Veď to počasie.... Keby aspoň nepršalo ☹ deti sa už s kamienkami na pláži prehrajú a mne bude tiež lepšie než v horúčavách 🙂

dadak
9. aug 2011

@ejka3 mozno by sa ich trebalo len opytat...niekomu z nich napisat a zistit o co ide...

zubrienocka
9. aug 2011

Ahojte dievcata, uz ste niektora oznamili radostnu novinu v praci? Ja som velmi nechcela, ale obavam sa, ze budem musiet. Som na PN a sef ma neustale bombarduje telefonatmi, ze kedy uz konecne pridem... Normalne mam vycitky... ☹

tigriatko
9. aug 2011

@dadak
@ejka3 inak, je tu dost marcoviek, co sa k nam nepridali.. sak len ked si date fotoblog a vyberete termin marec 2012, tak oni tiez tam sukromcia

dadak
9. aug 2011

Idem sa ich opytat...idem im napisat..dobre?

ejka3
9. aug 2011

@dadak OK, som zvedavá. Opýtaj sa hlavne na tie členky, aby sme im nedali zbytočne prístup do tej našej 🙂

ejka3
9. aug 2011

@tigriatko tiež pravda 🙂 jednoznačne sme najkomunikatívnejšie 😀 😀 😀

denisenko
9. aug 2011

@dadak no tak to ja som mala v 14-tich viac ako 5O 😀 😀 😀 😀 ale vieš po 30-tke a jednom dieťati sa akosi nejdem dostať nad 5O 😀 😀 😀 😀 ...nie, teraz vážne.....pred 10-timi rokmi som mala Helikobaktera a vtedy som schudla na 43 kíl...za mesiac 10 kíl dolu...a odvtedy sa to nejako tak samé drží na 48,49.....ale inak, robím tretí rok ako zommmerka, tak v tom zhone a strese jednoducho nie je kedy čas na pribratie.....preto som sa rozhodla, že ak je všetko ok, dám výpoved, nech neohrozím maličké. 😉

denisenko
9. aug 2011

@tigriatko a ja vobec nechápem, prečo sa osúkromnovať, ved takto kto chce sa pridá, kto nie, tak nič....a obsah že je verejný? ved nemáme čo skrývať, či ako????

denisenko
9. aug 2011

@zubrienocka ja sa to chystám oznámiť zajtra večer po vyšetrení u dokyho...spolu s výpovedou.... 😉 😉

ejka3
9. aug 2011

A ešte sme sa tu bavili o zuboch a injekcii pri trhaní, resp. plombovaní. Tak som sa dnes pýtala aj môjho čo si o tom myslí a povedal, že jednoznačne dať zuby do poriadku. Vraj tá injekcia neuškodí 🙂 Horší je zápal, čo môže pri boľavom zube vzniknúť a ten sa môže presunúť až k bábu, resp. do plodovej vody ☹

zubrienocka
9. aug 2011

@denisenko Zajtra ides kukat srdiecko? 🙂

denisenko
9. aug 2011

@zubrienocka no v to pevne verím, idem tu prvý krát...ked som bola na Slovensku, tak ešte vobec nič nebolo vidieť, tak som trvala na krvných testoch na zistenie tehu.....tak teraz trpnem, že čo a ako......tu v Taliansku vobec neviem ako to chodí.......ale dúfam, že urobia aj sono.... 😉

ejka3
9. aug 2011

@denisenko Ajáj, tak ja už mám výpoveď doma ☹
A o tej súkromnej sme sa bavili už dávno, väčšina bola za. Chceli sme ostať otvorené, kým nevznikne téma apríl 2012 😉 a potom to uzavrieť. Bolo to napr. kvôli fotkám... Ľudia sú aj tú všeliakí a dokonca si privlastňujú detí z cudzích fotiek za svoje 🙄

zubrienocka
9. aug 2011

@ejka3 akože Ti dali výpoveď? To môžu, keď si tehotná?

dadak
9. aug 2011

@ejka3 tak pisala som im...som zvedava ci sa ozvu...:-/ hm...

ketere
9. aug 2011

Ahojte baby🙂 môžem sa pridať?? tiež budeme mať drobca v marci 😀

moni
9. aug 2011

@usacek79
Je doma realne rodit podla poziadaviek/porodneho planu? radsej dulu ako manzela, ci mozu byt obaja? nemam predstavu; len hororove zazitky od kamosiek 😔
@zubrienocka
Ja pockam na vysledky z NT a potom oznamim 🙂
@denisenko
Tak to sme rovnaka vahova kategoria 🙂

denisenko
9. aug 2011

@ejka3 ahá...že díky za vyjasnenie...len potom dajte vedieť, ako sa rozhodlo.... 😵