Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
inak ja tiez nechapem niekedy chlapov, ako keby nevedeli ze sa nam menia hormony, ze maju byt ohladuplni k nasim citom a naladam.
@kajuska09 nechce... idem si kupit knihu do polusu a kolegyna ma laka na najeky dzusik si tam sadneme 😉
@moni ja ho necham dusit hoci aj 10 rokov! 😉 ale jasne, ze ho zboznujem, inak je to uzasny clovek, len tato spupnost ma zabija 😒 inak ja by som straaasne chcela babo zdrzat az do baranceka, snad to ten necely tyzden navyse udrzim 😉
tak idem baby, vidime sa! papa 🙂
@ketere Ja si myslim,ze to bude platit od 1.1.2012 a teda my budeme este poistene a zaplatene 🙂. Ak nie, pojdeme do ulic 😠 ....... I ked, my sme taki narod, co len trpi a cuska.... 🙄
jeeeej baby, som v 6 tyzdni a tie zazvorove lizatka proti nevolnosti ozaj maju nieco do seba🙂 taka som rada ze nebyvam na zachodovej mise, myslite si ze to este moze prist????

@moni ja som ale urcite nezareagovala inak, ako v tych predchadzajucich cca troch pripadoch.. Takze mohol tusit, ako budem reagovat po predchadzajucich skusenostiach 😉 ale nijako dramaticky som nevybuchla, asi 30 sekund som si pindala a koniec.. Ja len nechapem, ze niekto neprekusne svoje ego v zaujme pohody. Ja to robim velmi casto, na milion veci nereagujem, alebo ich prejdem vtipom, len aby bola pohoda doma 🙂 a to som BARAN! a keby bol tehotny, tak by som ho nechala hoci aj mi po hlave skakat, ak by ho to urobilo stastnym 😒