icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

usacek79
9. aug 2011

@moni ja som ale urcite nezareagovala inak, ako v tych predchadzajucich cca troch pripadoch.. Takze mohol tusit, ako budem reagovat po predchadzajucich skusenostiach 😉 ale nijako dramaticky som nevybuchla, asi 30 sekund som si pindala a koniec.. Ja len nechapem, ze niekto neprekusne svoje ego v zaujme pohody. Ja to robim velmi casto, na milion veci nereagujem, alebo ich prejdem vtipom, len aby bola pohoda doma 🙂 a to som BARAN! a keby bol tehotny, tak by som ho nechala hoci aj mi po hlave skakat, ak by ho to urobilo stastnym 😒

kajuska09
9. aug 2011

@usacek79 mozno ked dnes prides domov budes prekvapena a bude Ta cakat doma pripravena vecera a kytica ruzi na udobrenie 😀

ketere
9. aug 2011

@gabi.k múdro vravíš🙂 🙂 🙂 a nevieš náhodou - PN môže byť 52 týždňov.. a do PN sa ráta aj materská, ktorá bude na budúci rok 40 týždňov, alebo materská je samostatná kapitola???

kajuska09
9. aug 2011

@micikatka tak mozno Ti da PNku, spytaj sa, ale budes mat potom narok na nejake peniazky ked si teraz nezamestnana?

usacek79
9. aug 2011

@kajuska09 😀 no na to mal uz tri vecery... urcite nie, zial tuto jeho temnu stranku poznam 😒 skor bude prekvapeny on, ked pride domov a ja budem zbalena! 😠

micikatka
9. aug 2011

@kajuska09 no lebo ja si uz rok platim dnp, takze preto. a platim si z maxima.

kajuska09
9. aug 2011

@ketere nestras ze to zrusia, to by ma teda straasne nastvalo. Potom by nam snad aspon nieco vratili...ale radsej na to ani nemyslim...

moni
9. aug 2011

@usacek79
ja som tiez baran 😉a mam doma leva, takze dve silne povahy.
ako hovorim, uplne ta chapem - mna uz tolkokrat vytocilo, ze ja som ta ktora musi robit ustupky, ze som si raz povedala, ze stacilo.

kajuska09
9. aug 2011

@micikatka jaj tak to potom urcite chod na PN tak to je jasne, som nevedela ze si to platis. Ak mas rozumneho lekara, tak Ti vyhovie 🙂

micikatka
9. aug 2011

inak ja tiez nechapem niekedy chlapov, ako keby nevedeli ze sa nam menia hormony, ze maju byt ohladuplni k nasim citom a naladam.

usacek79
9. aug 2011

@moni a ako to vtedy "raz" dopadlo? fuha, baran s levom! sice idealna kombinacia, ale na zabitie.. 😀 ja mam doma Vahu 😒

kajuska09
9. aug 2011

@usacek79 daj nam potom vediet ci je nieco nove, a drzim palce aby tvoj drahy "dostal rozum" 😉

micikatka
9. aug 2011

@kajuska09 ak mi nevyhovie gynekolog, tak viem ze obvodna ano, teda tak ako ju poznam z rozpravania jej sestricky :o) len by som nerada obisla gynekologa.

kajuska09
9. aug 2011

@usacek79 aj ja mam doma Vahu a som prekvapena ze tak dlho vydrzal nebavit sa s Tebou. Lebo ten moj sa vie rychlo odhnevat 🙂

kajuska09
9. aug 2011

@micikatka jasne, tak to vybavuj cim skor, nech mas eurace 🙂

usacek79
9. aug 2011

@kajuska09 no ten moj teda vobec, fakt, taka pysna princezna 😖 ono tie Vahy byvaju dost samolube niekedy 😒

moni
9. aug 2011

@usacek79
nechala som ho vydusit 😀 a potom som na neho nahucala ze dufam ze to bolo poslednykrat 😅 to sice nebolo, ale musim povedat ze je to lepsie. ja stale tvrdim ze lepsieho som najst nemohla, lebo to so mnou nema lahke. ale neostava mi nic dlzny 😅

micikatka
9. aug 2011

@kajuska09 dakujem, si zlata :o)

kajuska09
9. aug 2011

@usacek79 hmm este stale sa Ti nechce ist domov? 🙂

moni
9. aug 2011

@usacek79
este som chcela dodat, ze mala je byk (potvora nestihla barana) takze u nas je to zaujimave - tolko tvrdych makovic pokope 😀

vikusjk
9. aug 2011

@moni Tak to veru nie je nic prijemne, hlavne to potlacaj preventivne uz teraz aspon teplym cajom s medom a citronom, mne doporucili v lekarni lipovy. Drzim palce, nech rychlo prejde 😉

moni
9. aug 2011

@vikusjk
jooj, lipovy budem mat asi problem zohnat 😝 ale dik za radu 🙂 hlcem vitamin C, kloktam, ale ta blba hlava je najhorsia keddze cumim do pocitaca ☹

usacek79
9. aug 2011

@kajuska09 nechce... idem si kupit knihu do polusu a kolegyna ma laka na najeky dzusik si tam sadneme 😉

@moni ja ho necham dusit hoci aj 10 rokov! 😉 ale jasne, ze ho zboznujem, inak je to uzasny clovek, len tato spupnost ma zabija 😒 inak ja by som straaasne chcela babo zdrzat az do baranceka, snad to ten necely tyzden navyse udrzim 😉
tak idem baby, vidime sa! papa 🙂

vikusjk
9. aug 2011

@moni ak beries aj ine prenatalne vitaminy, tak pozor na predavkovanie ceckom, vitaminy sa doporucuju potom uz len v prirodnej forme 😉 na bolest hlavy mi zabrali obklady...

obedwix
9. aug 2011

@katkarv blahoželám k // vravela som že to bude čoskoro 😉 držím palce

zubrienocka
9. aug 2011

@ketere Ja si myslim,ze to bude platit od 1.1.2012 a teda my budeme este poistene a zaplatene 🙂. Ak nie, pojdeme do ulic 😠 ....... I ked, my sme taki narod, co len trpi a cuska.... 🙄

moni
9. aug 2011

@vikusjk
v prenatalnych je len 120 mg a vitaminu C mozu tehotne az 2000mg denne

gabi.k
9. aug 2011

@ketere mne sa zda,ze PN je jedna vec a MD je druha vec...ale poviem ti pravdu, este som to nezistovala...ale na PN mas narok 1 rok a potom ta riesia cez komisiu ci mas narok, ale kedze tehotenstvo je 9 mes. tak potom sa to preklopi asi na MD...zistim a dam vediet 😉

ejka3
9. aug 2011

@ketere Ďakujem 🙂 Ja tiež dúfam, že nás "starých" už nechajú tak 😉

donalona
9. aug 2011

jeeeej baby, som v 6 tyzdni a tie zazvorove lizatka proti nevolnosti ozaj maju nieco do seba🙂 taka som rada ze nebyvam na zachodovej mise, myslite si ze to este moze prist????