icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

dzudka
10. aug 2011

@tibiana a v ktorom si tyzdni ked uz je po nevolnosti lebo ja na to cakam ako na spasenie....

inak tie lizatka u nas nemaju a teda nemam cas behat po vsetkych BA lekarnach... 😠

co sa tyka prs tak ja mam dost male teraz pri prvom a druhom som mala vcelku sa pekne zvacsili ale teraz je to sposobene asi kojenim ze nemali cas na oddych 😅 este kojim

co sa tyka bruska tak z dola sa daco vyduva ale nie nejak viditelne 😀 velmi

tibiana
10. aug 2011

@dzudka bola som na kontrole 26.7., podla sona mi povedal 6+1 .. realne mi to vychadzalo viac, posunul ma naspat. Cize teraz som cca. 8+2. Minuly tyzden ma zacal troska zaludok pobolievat, no a posledne dva dni hned za rana ide zo mna troska kyseliny ... nechcem byt nechutna, len opisujem 🙂. Ziadne lizatka nemam, neriesim pokial to nie je take zle. Co sa tyka bruska, hmmm ani neviem posudit, snad ani nemam .. ide mi to skor do stehien , tam mi z oboch stran rastu babatka asi :D. No a prsia? Tie ma troska pobolievaju ale mam ich pevnejsie a vacsie. Papa

katrenka111
10. aug 2011

Ahojte baby...ako sa mate??? Ja mam teraz plnu hlavu príprav na svadbu.....
Dnes idem konečne po 3týždnoch k dokimu tak sa neviem dockat co bude nove....mal dovcu....
Mne už tiež pomaly tie nevolnosti prechadzaju ale stale musim papat a take veci co som nikdy nejedavala..... už mi aj brusko zacína rast 😀 😀
Inak ja mavam tlak 90/50 a pulz niekedy až 100/min, no je to normalne????

dominika911
10. aug 2011

@ask mas pravdu,neni to take zle...tazsie si zvyka, no robi pokroky, ked ma vidi s lavorom na kolenach, tak pride a hladka mi chrbat, ked si vzdychnem tak sa ma spyta akomi je, zacal sa snazit 🙂 Je v strese, lebo v praci ma toho vela a aj dom chce stihnut spravit a na vsetko je sam. S tymi mailami- to je dobry napad...skusim, spravy si cita, tak maily musia zabrat 😀 ved je to len na nom, kedy si najde na drobca chvilku 🙂

ketere
10. aug 2011

@zubrienocka dúfam, že to tak bude... to by bolo svinstvo, keby aj starých poistencov takto obabrali... i keď v tomto štáte nič nie je nemožné.. Bohužial... ☹ ..ale spolieham sa na to, že nám bude vyplatené po "starom" 🙂

ketere
10. aug 2011

@gabi.k bola by som rada, keby sa Ti podarilo niečo okolo toho zistiť... nie je mi to celkom jasné, pretože ak by bola PN a MD v jednom, tak teoreticky keby som bola teraz PN 6 mesiacov /čiže cca 24 týždňov/ tak potom by som mala MD len rozdiel 52 týždňov a 24, čiže 28?? keďže PN môže byť max 52 týždňov? Lebo niekedy sa stáva, že sú baby na PN aj celé tehotenstvo, a tie potom nemajú MD žiadnu, iba minimum??? Neviem... 😒

zuzka38
10. aug 2011

@humba blahozelam k vysnenej tehu humba, ak si pamatas, mali sme svadbu takmer rovnako riesili sme vtedy temu 19.09.2009 🙂 takze prajem pohodove tehu, hladky priebeh a hlavne vela vela zdravicka.. nam sa zadarilo takto pred rokom, takze uz mame 4 mesacny zazrak doma 🙂

zuzanka7117
10. aug 2011

@gabi.k aj mna hadzalo na registraciu, ale len si potom hore na stranke klikni na prihlas se a normalne sa prihlasis.....🙂
@jankajanka pridaaaaj....chcela by som vidiet morskeho konika...... 😉

bacillka
10. aug 2011

Kurňa som si teraz našla kliešťa pod kolenom. Bol len prichytený ale nebol nacicaný tak dúfam že sa mimču nič nestan

dominika911
10. aug 2011

@tibiana aj mna posunul trochu spat, kyselinu nemam, aj ked ma napina, no nikdy nic zo mna nevinde, trapi ma stolica (pardon), ale hnackujem, nie ze by som nieco zjedla, nico co mi nesadlo, mozem zjest cokolvek alebo aj nic. Co sa priberania tyka- brucho ploche jak lata ale stehna 😖 ☹ tie su sirsie, sucitim s tebou...chapem ako sa citis. prsia mam tiez pevnejsie ani nie vacsie, len pevnejsie a strasne citlive aj bradavky, moja najoblubenejsia poloha na zaspatie bla na bruchu. Teraz sa s nou uz lucim a preto aj zle spim ☹
@dzudka aj ja cakam kedy mi bude dobre...je to strasne, napne ma z hocijakej vone, idem do chladnicky a bac, napne ma, cim v praci niekoho obed a napne ma, predstavim si,co nam treba kupit a napne ma...je to hrozne

eviq
10. aug 2011

@gabi.k @ketere ahojte, vsimla som si vasu debatu o PN a naslednej MD, tak ja som minule zhanala o tom info nasla som na http://moje.hnonline.sk/node/3210
Ak som dobre pochopila, tak PN sa do MD nezarátava a taktiež neovplyvní výšku materskej, lebo tá sa počíta z obdobia, kedy ste pracovali. Tak žiadne obavy.
🙂

zuzanka7117
10. aug 2011

baby pozrite si temu ZAHADNY MUZ ak ju nepoznate......je to fakt na zlepsenie nalady, sa nasmejete....akurat som aj ja prispela historkou o mojom drahom.....🙂

tibiana
10. aug 2011

@dominika911 och joj, to ma mrzi ... tak sa pomaly otacaj, skus na boku zaspavat a uvidis. Ja tiez nemavam prilis silne nevolnosti ale uz sa dostavili troska. No a tie stehna, ufff .. cele zle ale snad sa to da potom dokopy 🙂. Ja si z toho hlavu nerobim. Tou nespavostou som inak trpela aj ja , ono to nie je ani tak tou polohou ... zvyknem sa este aj teraz prebudzat v noci. Vsak ak by si cokolvek potrebovala, nie je problem .. pokecame 🙂. Ozaj a v kolkatom tyzdni si?

ejka3
10. aug 2011

Dobré ránko!
@tibiana Tak to si ma potešila a asi sa už aj začínam tešiť 🙂 Doteraz som mala obavy, či ísť alebo neísť, ale už som sa rozhodla 😉 Teda, to s tým cestovným poistením a možnosťou rodiť niekde vonku, to ma veru ani len nenapadlo. na čo tí ľudia neprídu 😕
@ask Drž sa a daj vedieť keď prídeš od doktora. Už sa teším aj na tvoje novinky 🙂

ejka3
10. aug 2011

@zuzanka7117 Tak na niektorých som sa fakt dobre pobavila 🙂 🙂 🙂 Ja mám také vtipné zážitky asi len so svojimi deťmi 😅
Raz sa ma Barborka pýtala, v ktorom obchode sa predávajú muži... a či jej potom pomôžem vybrať takého dobrého ako mám ja 😀 😀 😀
Alebo keď začala chodiť do škôlky a učili sme ju ako sa volá a adresu kde býva... manžel sa volá Ondrej a bývame na Ondrejovej ulici.... Keď som jej to už opakovala neviem koľkýkrát a pýtala sa, čo si zapamätala, tak povedala: Už viem, volám sa Barborka .... a bývam na tatíkovej ulici 😀 😀 😀

tibiana
10. aug 2011

@ejka3 tiez ma to sokovalo a ani by ma to vo sne nenapadlo 🙂 zeny su vynaliezave. A ty si na tom ako? Si v 11tt ako mas v profile? Vsetko je ok? Myslim, ze uz nemusis mat obavy, lekar mi povedal, ze neodporuca prilis, ze do 12tt je riziko, ty uz budes mat zrejme po 12tt. Ale vidis, ja som aj tak isla a zatial je to ok 🙂 a to som bola len v 7tt.

amouramour
10. aug 2011

@dzudka lizatka mali v eurovey v lekarni, len moc nepomahaju:(

ketere
10. aug 2011

@eviq Ďakujeme🙂 ..tak to si ma teraz potešila 😀 😀

zuzkadf
10. aug 2011

Baby je tu niekto kto si platí DNP???? potrebujem sa o niečom poradit... 😒

dominika911
10. aug 2011

@tibiana aj ja sa v noci casto budim, mam take navali tepla a chladu...zvlastne...a furt by som spala...u mna tie stehna su tiez dost zle, z puberty mam strie, v tedy som nevedela, ze sa mam natierat a rapidne som priblala, ked som schodla, stahna ostali skarede. Aj teraz sa zabudam natierat, musim si datpripomienku do telefonu. No ta stolica ma fakt velmi trapi, opytam sa sestricky, v piatok idem na krv 🙂 a som v 6+5tt

zuzanka7117
10. aug 2011

@ejka3 pekne, je vynaliezava.....len ci by to aj policajti pochopili, keby sa nahodou stratila........ 😀

gabi.k
10. aug 2011

@eviq tak super a dik za info 🙂

bacillka
10. aug 2011

@zuzkadf ja si to platím

ejka3
10. aug 2011

@tibiana Áno, myslím že dnes 10+3 🙂 Profil som si upravovala podľa sona, nie podľa poslednej MS... Dokonca už aj nevoľnosti sa strácajú 😀 Tak keď výjde počasie, dovolenku si vychutnám 😉

dadak
10. aug 2011

@ejka3 ahooooooj, ja som dnes 10+1 😀 len nechapem, prsia sa mi ku s zmensili, aj brucho mi splaslo trochu, dokonca uz mi neni ani zle...trosku sa bojim, ci je vsetko v poriadku, ale nejdem sa stresovat...pockam do 22,8, kedy mam ist na kontrolu a snad bude vsetko v poriadku...ty sa ako citis? kedy to ides pupky vyvalovat na plazi? hihi...

dadak
10. aug 2011

Inak vsetky vas tu pozdravujem a prajem krasny den....

dadak
10. aug 2011

a nieco na spestrénie dna:

Najvekše cigáňstva na vychodze
1. Kapurkova
2. Podz idzeme na jeden
3. Fakturu som vyplacil
4. Dopijem a idzem domu
.........5. Ale fakt pošľedny
6. Šicko porobeno
7. Nesciham
8. Potom še vyrovname
9. Nejdzem do karčmy ale na urad
10. Jutre zrobim
11. Pridzem z roboty rovno domu
12. Nič še neboj, šicko vybaveno
😀

ejka3
10. aug 2011

@dadak veď to... človek si konečne zvykne na tie bolesti, naučí sa s nimi existovať a zrazu sú fuč 😖 Tiež som na tom úplne rovnako: ani prsia už nie sú také boľavé 😖
Ale tak dúfajme, že je to už OK a to najhoršie je za nami 😉
Už budúci piatok 😀 Plavky som si už kúpila celé, na bruško je dosť miesta 😉 ešte zháňam to pareo, do ktorého zahalím svoje vnadné obliny 😀 😀 😀

ejka3
10. aug 2011

Idem ja do kuchyne... zemiaky a uhorkový šalát je hotový. Ešte ma čakajú fašírky a môžeme sa napchávať 😅

dadak
10. aug 2011

‎5 peral mudrosti:
1. za peniaze si radost nekupis, ale predsa len je pohodlnejsie plakat v porsche ako na bicykli
2. nepriatelovi odpustaj, ale nikdy nezabudni meno toho vyjebanca
3. pomoz niekomu, ked ma problem, a on si na teba spomenie, ked bude mat dalsi.
4. mnoho ludi je nazive len preto, ze je nelegalne ich strielat
5. alkohol problemy neriesi, ale to ani mlieko.....

aj toto som musela... 😀 😀 😀