icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

erin365
12. júl 2011

@katkarv ja posledné cykli špiním už od 22DC a dnes som 25DC a nič....to ma mrzí že špiníš... ☹

kajuska09
12. júl 2011

@gloria9 dakujeme veelmi pekne 🙂

kajuska09
12. júl 2011

@humba vies ja by som radsej mala vsetky tie zaludocne problemy, keby som vedela ze som v poriadku, vsetko sa da zvladnut 🙂

kajuska09
12. júl 2011

@erin365 ked ma prist mrcha az v piatok, tak to mas este cas na testovanie, musim byt trpezliva a testovat kazdy 3.den 🙂

usacek79
12. júl 2011

@crapula na temu kupania v tehotenstve je tu samostatna tema 🙂 vola sa tusim tehotenstvo a kupanie (alebo kupaliska).
ale teda podla mojich zisteni, aj co som sa pytala lekara a mamiciek, tak kupenie je v pohode 🙂
ja sama chodim na plavaren stale a aj kupalisko je OK, otazne su jazera kvoli siniciam. Tie su hrozbou.
Ale ak je jazero ciste (podla merani Uradu pre verejneho zdravotnictva), ako napr. Zlate Piesky, tak je to tiez ok 🙂
samozrejme totalne najlepsie je more 😉
ak si velmi uzkostliva, tak existuju take tampony napustene olejom, ktore brania preniknutiu vody dovnutra, takze si este viac chranena pred pripadnou pliagou 😉

humba
12. júl 2011

@kajuska09 ja viem ja Ta chapem a ja to tiez tak beriem ze to patri k tomu a ze to casom prejde,neboj vsetko bude ok treba myslet optimisticky

eviq
12. júl 2011

@erin365 ahoj, este mozes byt tehotna, mne brali krv 25DC a som mala 0 hcg a teraz v pondelok na 30DC uz bola krv pozitivna....niekomu ukaze az neskor....este nehadz flintu do zita 🙂

kajuska09
12. júl 2011

@crapula asi sa moze kupat, ale mozno treba zistit ci je ta voda dost cista....

kajuska09
12. júl 2011

@humba 🙂 musime verit ze bude dobre 🙂

erin365
12. júl 2011

@eviq uvidíme... 😉

@kajuska09 už to tu opakujem asi 3.krát...zajtra idem na hematológiu, mám nejaké zlé výsledky tak som chcela vedieť či som tehu aby sme to hneď od začiatku podchytili...po mojich 2 potratoch nenechávam už nič na náhodu! 😔

sasena033
12. júl 2011

ahojte marcovky a cakatelky na //.....dufam ze to vyjde 🙂 ako sa mame?? u nas konecne aj slniecko vyslo...dnes som si dala zabrat upratala cely byt uvarila a idem dat maleho hajat 🙂 a ja pekne budem vegetit...citam ze niektorym je brutal zle..no j azatil nic okrem obcasnej tazobe a sem tam zavraty 🙂 ale dost ma tlacia krize mam pootoceu maternicu tak na poradni sa musim dr spytat ci sa uz pretaca ako ma 🙂 dufam ze sa to napravi teda musi sa do 4 mesiaca....

eviq
12. júl 2011

@erin365 ja som tiez po 2 potratoch a chapem tvoj strach, mam trombofiliu a tiez som to chcela podchytit pred vynechanim mrchy, ale krv nic neukazala..az vcera, co bol 30DC tak mi dali injekcie...tiez dufam ze to nebolo neskoro, ale to ukaze len cas...

akinorev87
12. júl 2011

@sasena033 Ahoj, ani u mňa nič také extra...tiež sem-tam zavraty a kríže ma bolia, ale ináč v pohode! už som doma na PN-ke, zž vegetím 😅

Neviete náhodou niektorá z Vás, či počas PN možem zmeniť gynekologa(on ma vypísal na PN)????

kajuska09
12. júl 2011

@erin365 prepac nevsimla som si to, ja mam tiez po dvoch potratoch a lieky som zacala brat v 5.tyzdni, tak drzim palce nech je to tak ako si prajes 🙂

sasena033
12. júl 2011

@akinorev87 tak si PN tak pekne oddychuj...a setri sa.... dufam ze zle uz nezacne byt to teplo uplne staci🙂 a stou PN neviem ako podla mna mozes prestupit

akinorev87
12. júl 2011

@sasena033 súhlasím, stačí tak ako je....nech nám už nebude zle 😅 a ináč som stáááššnnnee unavená, strašne veľa spím, kým malý neni doma 😅 a ďakujem ti!

sasena033
12. júl 2011

@akinorev87 ja tiez tak ...spim aj po stojacky vzdy sa snazim vsetko porobit aby som mohla aj ja odpocivat...t yberies nejake lieky na udrzanie rozmyslam z epodebatim 27 ked pojdem na kontrolu s dr nech mi ich vysadeni ved nemam ziadne problemy on to dava preventive no ozaj len tak pchat hormony

akinorev87
12. júl 2011

@sasena033 aj ja tiež....upratať, navariť obed, atd! neberem nič také, len kyselinu listovú som začala asi pred mesiacom alebo viac!!! ja mám rizikové pracovisko, preto som na PN, ale dosť blbu diagnozu mi dali, ale no nevadí....

obedwix
12. júl 2011

žienky je to mimo temy no neviete mi niektora pomoct? neda sa mi pridavať fotky ani odpovedať danej osobe? kde sa tu robia nejake nastavenia?

katrenka111
12. júl 2011

@eviq Ahooj... a už berieš injekcie??? Ja mam ist zajtra na hemosku.... doktor povedal ze asi som 5ty týžden ale bojím sa aby to dobre dopadlo.... aku mas vlastne mutaciu???

katrenka111
12. júl 2011

Baby, ktore ste tu este s trombofiliou???

ejbyk
12. júl 2011

Ja som dnes uplne ko. od rana som bola v meste a domov som prisla nejak poobede...a teraz nevladzem umyt ani riad 😒 , no co, to pocka! ja tiez nemam ziadne ine priznaky...len brucho pobolieva a krize ale inak fit...hlavne ranko ked si fajne pospim (ak sa podari)

rozhodla som sa ze idem predsa len zajtra k lekarke, chcem ju zmenit, ale kedze ta nova teraz dovolenkuje, idem aj k tejto starej, trocha s nechutou (divna je) ale pre bejbosko a nedockavost to urobim.

sundance
12. júl 2011

Ahojte baby, máte niektorá bolesti v podbrušku? a niekedy úplne taký krč, keď sa postavíte? už som myslela že mi to skončilo, ale opat je totu...a tak ma bolia prsia, najradšej by som chodila bez podprsenky 😉

kajuska09
12. júl 2011

@katrenka111 ja mam zistenu mutaciu HTMFR, ale nie je to asi trombofilia, napriek tomu picham Fraxiparin...

katrenka111
12. júl 2011

@sundance Cauko, ja mavam tiež sem tam take pobolievanie v podbrusku a v oblasti krížov....a prsia ma nebolia len ich mam strasne napnuté a tvrde....
Mne zvykne bolievať dosť hlava a sem tam take závrate ale ja mam odjakživa nízky tlak tak to asi z toho....

kajuska09
12. júl 2011

@sundance myslim si ze tie bolesti v podbrusku su normalne, pokial to nemas cely den...

katrenka111
12. júl 2011

@kajuska09 Tak to neviem, možno aj je... Ja mam FII protrombín heterozygot..... tak uvidím ako zajtra.... ale už bojím lebo ma nohy neskutocne bolia

kajuska09
12. júl 2011

@katrenka111 tak toto co mas ty vobec nepoznam, to HTMFR ma vraj vela zien, len o tom nevedia a moze to teoreticky sposobovat potraty...Tak drzim palce nech ti daju lieky a pekne babo donosis, potom mi napis ake injekcie beries 🙂

katrenka111
12. júl 2011

@kajuska09 No ja mam dosť závažnú a vzácnu lebo ju ma malo bab, ale je asi dosť závažna skoro jak Leiden myslím....
No tak dufam teda.... držím aj ja Tebe palce....nech je vše ok....
Zajtra idem na hemosku tak uvidíme...

miumia
autor
12. júl 2011

@katrenka111 ahoj, ja som po dvoch potratoch s mutaciou PAI-1 homozygot a MTHFR heterozygot, 5 dni pred ocakavanou ms som si zacala pichat fraxiparine a brat lieky no zatial to nevyzera dobre, uvidime v piatok..