icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

sssimi
10. aug 2011

@denisenko 😀 lepšie prvoaprílový ako 29.2 😀

bacillka
10. aug 2011

@denisenko ja by som radšej brala toho ráčika

denisenko
10. aug 2011

@bacillka ani mne nechutilo, len teraz posledný týžden mi začalo....zle mi bolo presne tri dni, hlava ma už prestala bolieť, tlaky a pichanie v brušku už tiež skončilo.....tuším ide tá super tehu fáza, ako pri prvom...... 😵 😵

sssimi
10. aug 2011

@denisenko ja mám muža barana, pravdepodobne aj toto bude baran a Sarah je býk 😀 😀 😀 Hmmm za pár rokov bude súca na psychiatra 😀

micikatka
10. aug 2011

@denisenko fuha :o) tiez dobra kombinacia

ivulik211
10. aug 2011

ok dievčice, idem ja domov, resp. k našim na navštevu a pak domov. tak si pekne ešte pokecajte ja si vas zasa zajtra dočítam. papa 🙂

@sasena033 - teším sa s tebou že je všetko ok, takže oddychuj

bacillka
10. aug 2011

@denisenko no na tú fázu tiež čakám ale už by mohla byť tu. Včera som mala takú migrénu, že by som aj stenu škriabala.

bacillka
10. aug 2011

@sssimi ale ak sa to narodí 29/2/ a bude to dievka tej nikto nepovie že je stará ropucha bude večne mladá 😀 😀

sssimi
10. aug 2011

@bacillka Aj to je pravda 😀 Len tožvie do kedy bude chúďa čakať na občanku 😀 A aj na sex bude vééééľmi dlho pod zákonom (aj keď to by mi nevadilo ako matke 😀 )

sssimi
10. aug 2011

Och zmizlo mi moje prvorodené 😕 Idem ju hľadať 😀

denisenko
10. aug 2011

@sssimi ty si ako moj malý..tak si Lev, že? no a levy s baranmi sa znesú hádam najviac.......tak ja som spokojná....len manžel je Blíženec, ale vraj ked si zvykne na Barana, je to láska až do smrti..... 😀 som niekde čítala.... 😀 😀 😀 😀
@bacillka budúci rok je prestupný???????.....že stará ropucha...my ženy sme ako víno predsa..... 😀 😀 😀 😀 čím staršie, tým drahšie...... 😀 😀 😀 😀

obedwix
10. aug 2011

@usacek79 tak vahu mam doma aj ja takže viem o čom pišeš....jedna velikánska samoľúba bublina 😀 ....ten moj by neurobil prvý krok k uzmiereniu ani keby neviem čo malo byť

bacillka
10. aug 2011

@denisenko áno budúci rok je prestupný ale to by Dr asi nespravil nikomu aby mu napísali dátum 29/2

moni
10. aug 2011

mne veru vychadza jeden z vypocitanych datumov 29/2 😅 ale nepustim ho von ani nahodou 😀 mala sa narodila 5.5. aby sa mm lepsie pamatalo, takze teraz sme si rezervovali 3.3. 😀

denisenko
10. aug 2011

@bacillka čo tam po doktorovi, len to skús vysvetliť tým drobcom v bruškách..... 😀

bacillka
10. aug 2011

No na dnes to v práci balím a idem robiť slivkové gule. Mám toľko sliviek že neviem čo budem z toho robiť. U nás už nechce koláč nikto ani vidieť.

kajuska09
10. aug 2011

Baby moje, lucim sa s Vami nadobro ☹ ☹ ☹ dnes ma cistili. Tak ani 3.krat mi to nevyslo, ani injekcie ani Duphaston nepomohol, idem oddychovat....

denisenko
10. aug 2011

@kajuska09 tak to mi luto.... ☹ držkaj sa, jedného dna to isto výjde....držím ti palce..... 🙂

ejka3
10. aug 2011

@kajuska09 To ani nehovor ☹ ☹ ☹ Ja som sa tak potešila keď si minule spomenula, že špinenie na chvíľu prestalo ☹ Ani už neviem čo napísať. Drž sa a nabudúce nech to výjde!!! Veľa šťastia

gabi.k
10. aug 2011

@kajuska09 neluc sa ...ostan... alebo sem tam nakukni....drzkaj sa... ☹ a oddychuj

micikatka
10. aug 2011

@bacillka tak treba slivovicu urobit :o))))

dadak
10. aug 2011

@kajuska09 Kaji, tak mi je to luto...verila som,ze uz to ziadne nase babatko nevzdaaa...neviem co ti napisat...oddychni si, nacerpaj novych sil a skuste to znova a kludne tu pis dalej potom, sak si stale nasa...

micikatka
10. aug 2011

@kajuska09 jeminenky, je mi to strasne luto. :o(((( davaj si na seba pozor. a drzim ti palce

moni
10. aug 2011

@kajuska09
je mi velmi luto, srdiecko musis mat ubolene 😢 vela sil!

obedwix
10. aug 2011

@ivulik211 ahojky...písala si o materskej že ta suma je aj tak smiešna....no neviem. ale mne sa celkom pači dostavat nejakých 700ečiek 😀

tigriatko
10. aug 2011

@kajuska09 to nemyslis vazne... tebe som to priala najviac... moja zlata, drz sa.... strasne mi je to luto :(((((((((((((((((((((

usacek79
10. aug 2011

@obedwix jeeezos, uz mam toho asi ale naozaj plne zuby.. Vcera som dosla domov az o 22h a sme sa ledva pozdravili 😒 ma to besne vycerpava, asi to dnes ukoncim. Co znamena, ze opat urobim ja ustretovy krok.. aaaaa!!! to neznaaasam furt! 😠 😠

usacek79
10. aug 2011

@kajuska09 ja neveriiiiim! 😢 😢 to mi je strasne, strasne moc luto ☹ drz sa.. a nevzdavaj sa...

obedwix
10. aug 2011

@usacek79 to iste robim aj ja...vzdy! no ale u nas to malokedy trva niekolko dní. skor by som povedala že večer ak lahame do postele tak som toho nazoru že musime zaspávať udobrení... 😉 . je mi to luto, v čase ked vam v podstate ešte stale trvaju medové týždne

sssimi
10. aug 2011

@denisenko to viem, preto som toho môjho ešte "neuškrtila" 😀 😀 😀 Myslela som skôr povahy. Ale možno sa trafím ešte do rybiek a budem mať peknú postupnosť. Levy majú na ryby slabosť, takže sa nebránim ani tomu znameniu.