icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

ejka3
10. aug 2011

@ask Tak to ma teraz predbehneš ty 🙄 Ja som mala ísť zas deň pred tebou 😉 Verím ti, tá neistota je strašná.... ja som sa tiež bála pozrieť na ten monitor 🙂 Až keď som počula, srdiečko je tam, hýbe sa, ....až potom som kukla 🙂

ask
10. aug 2011

@dadak hadam aj ano 🙂 ak prides do ZH 😉 inak stale som len na 192, lebo odbieham odpisovat 😉

dadak
10. aug 2011

@ejka3 tak my take plodne jalovicky, pojdeme asi hned za sebou...😀

micikatka
10. aug 2011

@ask ano krv som mala na mysli, tak super ze mas vsetko ok :o)

dadak
10. aug 2011

@ask ty to fakt vsetko citas??? 😀

ejka3
10. aug 2011

@dadak akože???? a ty hádam nie? ja tiež poctivo 😅

ask
10. aug 2011

@dadak jasne ved inak by som prisla o vtipy 😀 😀 😀 ...194...

ejka3
10. aug 2011

@dadak @ask počuješ? vraj plodné jalovičky 😀 ale veru dúfam, že tentokrát tak aj porodím 😀 😀 šup šup a malinké bude vonku 😵

humba
10. aug 2011

Ahojte tehule, dlhsie som tu nebola a nestiham Vas citat. ja uz poctivo chodim do prace, zatial to ujde a vzdy sa utesujem ze je to len na pol roka 🙂 ale sedkam za pc a modelujem, celkom ma to bavi takze je to ok. Zajtra idem na prvu oficialnu kontrolu tu v NO. Dufam, ze dostanem tehu knizku a ze bude vsetko v poriadku. Uz som z toho nervozna este ze to je hned rano. A nechcem to zakriknut ale uz mi zacina byt lepsie 🙂 dufam, ze uz sa tie stavy nevratia a ze si teda konecne zacnem to tehu uzivat.

@kajuska09 tvoja sprava ma normalne rozplakala, je mi to velmi luto, drzim palce aby to nabuduce vyslo. vecer sa za Vas pomodlim.

dadak
10. aug 2011

@ejka3 ale coby, aj ja...sicko citam....len mam same lajky za vtipecky...😀

ask
10. aug 2011

@usacek79 jeeej, moja to nadsenie pri prvom poznam 😀 miliony zien to zvladli, tak to presda zvladnem aj ja! 😀 No po 15ctich hodinach .... napriek vsetkym dodatocnym krasnym pocitom som rezolutne vyhlasila ze viac triezva rodit nepojdem!!!!! A druhy porod som mala s usmevom na perach, rukami za hlavou a hlavne epiduralkou v chrbte 😀 😀 😀 Aj tentokrat si to urcte dam, ale samozrejme , doporucujem skusit to naprvykrat nazivo, ved napr. segra odrodila prirodzene 7 a bez problemov... 😀 😀 😀

ask
10. aug 2011

@ejka3 na temu zubar mi ten moj povedal ze inekciu mi da okrem 3tieho a 7dmeho mesiaca.

marcela1992
10. aug 2011

Caute baby 🙂 No ako prebieha tehulkovanie?Ja posledny tyzden a pol kazdy den zvraciam.Dnes mi je konecne lepsie,ale stale to nie je bohvieco.Citim sa strasne slaba.Ale myslienka na babatko mi to pomaha ako tak prekonavat 🙂

ejka3
10. aug 2011

@ask Jéj, tak to som si zas zaspomínala 🙂 tiež som si po klystíre a v kŕčoch na záchode búchala hlavu o dvere, pýtala sa, či mi to naozaj bolo treba a sľúbila, že nikdy viac 😀 😀 nevedela som totiž či si mám rýchlo sadnúť alebo predýchavať 😅

ask
10. aug 2011

@usacek79 ale aj tak Ta lubi aj ked je zataty, somar jeden usaty 😠 Drzim palce nech to rychlo rozdychate, lebo poznam ake je to zle... a kludne sa nam tu vynadavaj a na neho bud mila az ho to zaskoci 😉

ejka3
10. aug 2011

@ask prečo sa aspoň tí doktori nevedia na niečom zhodnúť a tvrdiť to isté???? teraz som zas na pochybách či ísť či neísť... No uvidím, ešte som manžela poprosila a spýta sa ďalších gynekol. čo si myslia o injekcii a trhaní zuba 😖

ask
10. aug 2011

@ejka3 no predsa aby nam to skomplikovali 🙂 . Ako aj s tym odberom plodovej... je to na vas... a clovek ma 100 informacii za a 100 proti 😒

micikatka
10. aug 2011

mamicky, ja som pribrala 1,5 kg za mesiac :o((((

ejka3
10. aug 2011

@micikatka teraz neviem či sa tešíš alebo smútiš... veď to je pekné, nie?

ejka3
10. aug 2011

@dadak @ask ešte som sa chcela spýtať. Vy už máte 2 bábätka ( asi by sme si mali dať do tabuľky aj počet detí, lebo o ďalších strácam prehľad ), pohyby ste ešte necítili? Ty si dadak myslím už niečo spomínala... Viem že píšu, že viacrodičky cítia až okolo 16tt, ale mne sa asi predvčerom tiež zazdalo... a nedá sa to pomýliť napr. s črevami. Je to také iné 😵 V tej chvíli som si bola na 10000% istá, že to cítim 😵 😵

moni
10. aug 2011

@ejka3
mne sa uz tiez zda ze som cosi citila, lae fakt neviem ci nie je to len moje zbozne prianie/halucinacia 😅 malu som citila uz v 15tt co bolo na prve tehu nezvycajne skoro, ale toto je asi prilis 😅

usacek79
10. aug 2011

@ask jasne, ja si uvedomujem, ze v momente tej bolesti by som na barsco pristupila, ale je to uplne proti prirode odstavit mozog, ktory reguluje cely priebeh porodu... Porody sa epiduralkou predlzuju a komplikuju zbytocne, hoci si to zeny asi neuvedomuju. Ja budem cvicit s Epi No, robit vsetko mozne, aby som bola pripravena "prirodzene" 🙂

tigriatko
10. aug 2011

@ask juuuj, ahoooj, prave ta citam a velmi sa tesim.. ako uz bolo povedane, konecne zaplnena dierka v tabulke, zajtra na stopro dam novu, uvidime, ako sa to zmeni s mojimi udajmi, tak mi,prosim, drz palce...

ask
10. aug 2011

@ejka3 tiez mavam halucinacie, ale istotu este nie 😉

moni
10. aug 2011

@tigriatko
drzime palce! 😵

micikatka
10. aug 2011

@ejka3 no ale mne sa to zda skoro priberat :o((((

micikatka
10. aug 2011

@tigriatko drzime palceky a tesime sa na novinky :o)))

ask
10. aug 2011

@usacek79 Bez epiduralky 15hodin , s nou 3.5hod a odstavili mi len citenie bolesti od pasa nadol nie hlavu 🙂 Ctitila som tlaky, citila som babatko, dotyky lekara, spolupracovala som podla pokynov, iba som necitila bolest. Naozaj ako pri injekcii u zubara, ani tu si este nemala? Inak maly je hyperativny cert doteraz, bol straaasne urevany ako babo a mala je a aj od babatka bola pokojna a bezproblemova a ja si to stale vysvetlujem ze to na neho posobil ten stresovy hormon z mojej bolesti a ona sa mi odvdacovala za pokojny porod 😉

ask
10. aug 2011

@tigriatko drzim palce aj Tebe prajem same dobre spravy a nech to do zajtra rychlo uteka 😉 A dakujem.

ejka3
10. aug 2011

@tigriatko držím aj ja palčeky 🙂 už by to chcelo nejakú novú fotku 🙂