icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

micikatka
11. aug 2011

@tibiana nie nic take mi nerobili. ale je to divne ked mi maju robit aj tieto odbery a potom asi aj tie geneticke. mozno to spoja dokopy. tak neviem som zvedava na utorok.

bacillka
11. aug 2011

@micikatka pokila si pamätám tak krv na genetické testy sa berie až v 16tt teraz sa robí len gen. usg.

bacillka
11. aug 2011

@dadak no To aby som nevarila každý deň si zbožne prajem aj ja. Mám doma dve kobylky ktoré keď vlezú do chladničky tak tam nič neostane. U nás sa varí každý deň. a mám pocit že čím varím vo väčšom hrnci tak sa to skôr zje.

tibiana
11. aug 2011

@micikatka jasneeee, ze Ti to vezmu asi naraz! A hlavne kazdy lekar ma ine metody.. je to individualne, kazdopadne ziadnej z nas nic nevynechaju 🙂. Ved uvidis, potom das vediet. Papa

sssimi
11. aug 2011

@zuzanka7117 to s tými znameniami ani nerieš 😀 Myslím, že dieťa môže byť čokoľvej aj tak ho budeš milovať do konca svojho života. Už s manželom to môže byť iné. Ja som lev a mm baran-vraj najlepšia kombinácia aká môže byť a tiež by sme sa občas najradšej pozabíjali 😉

micikatka
11. aug 2011

@bacillka no tak som si to mozno ja nejako divne spojila :o)))) dakujem

tigriatko
11. aug 2011

@tibiana tak ja som bola dnes, povedal, ze to vyzera na 7+1, podla PM 8+0 ... zobrali mi aj krv, krvny obraz atd.. a mali sme 1cm 😉

gabi.k
11. aug 2011

@dominika911 dojdi do Zvolena ku svokrusi,... ja tu byvam, bude nam veselo tie nase marcovciatka kocikovat 🙂

mimi321
11. aug 2011

@tibiana ahoj ja som mala 8+3 (to vyskočilo na sone) inak som bola 7+6 podľa ms necelé 2 cm a doktor povedal že: "aký ste už veľký" 😉

mimi321
11. aug 2011

zajtra poradňa 😉 teším sa ale aj bojím 😉

bacillka
11. aug 2011

@gabi.k @dominika911 aj ja prídem ja mám tiež mamku vo Zvolene a ja som v BB

gabi.k
11. aug 2011

@bacillka supeeeer... lebo ako citam a sledujem, tak vacsina kociek je z vychodu alebo BA alebo uplne mimo SK 🙂

bacillka
11. aug 2011

@gabi.k No ja do ZV chodím pravidelne a aj rodiť tam prídem. Za 9 rokov v BB som si stále nezvykla

moni
11. aug 2011

@tigriatko
gratulacia!
@humba
intimna otazka - nemala si sex pred prehliadkou u lekara/odberom mocu? tym by sa proteiny lahko vysvetlili 🙂

obedwix
11. aug 2011

@usacek79 ahojky....trošku ťa zacitujem...zachranna akcia ktoru u Kocha neposkytuju...daš mi to trošku detailnejšie?

zuzanka7117
11. aug 2011

@tibiana ja som v 8+2 mala malinkeho 1,78 cm......🙂

moni
11. aug 2011

A aby som nezabudla, vsetko najlepsie Zuzkam!!!

dadak
11. aug 2011

@tibiana ja som mala 8+6 22 mm, a vraj je to presne ako ma byt...takze super a gratulujem...aj ja mam novinku, po 4 dnoch som sa zbavila zapchy..😀

humba
11. aug 2011

@moni nemala ☹ uvidim ako to vyjde z ranajsieho mocu.

obedwix
11. aug 2011

@tigriatko prajem všetko najlepšie k srdiečku aj k meninkám 😉

moni
11. aug 2011

@humba
Zla je kombinacia bielkoviny v moci a vysoky tlak - neskor v tehotenstve; kvoli preeklampsii. Som si ista ze v tvojom pripade najdu nejake ine vysvetlenie, a ranny moc bude ok!

denisenko
11. aug 2011

ahojte.... 😉 ja dnes vobec nestíham, ale ako čítam, všetky bábätka poslušne rastú......super 😉Zuzankám všetko najlepšie k meninám, hlavne zdravíčko a nech to dotiahnu do šťastného konca 😵 😵

tigriatko
11. aug 2011

babenky,... tabulka je aktualizovana.... idem vytvorit tu sukromnu miestnost a uvidime, co sa bude diat... ako sa vecsina z nas rozhodne.. 😉

dominika911
11. aug 2011

@gabi.k @bacillka tak teda volim Zvolen 😉 budeme spolu kocikovat 😀

tigriatko
11. aug 2011

Marcovčatká 2012... vstup voľný, nech sa páči 😉 🙂 🙂

denisenko
11. aug 2011

@tigriatko ja som to nenašla....pomooooooc...... 😕 😕 😕 už to tam je????

tigriatko
11. aug 2011

@denisenko uz to tam je, ja to tam vidim... posledny stlpec, skoro na konci...

denisenko
11. aug 2011

@tigriatko díky, idem hladať,......ja už od únavy asi ani nevidím..... 😀

tigriatko
11. aug 2011

do sukromnej miestnosti som pridala vsetky, co su v tabulke...

leleh
11. aug 2011

@tigriatko mozes ma vyradit z tabulky marcoviek, dnes mi dr potvrdil koniec tehotenstva. Tehulkam prajem aby dosli stastne do marca, mozno raz motyka vystreli a do tretice sa to podari aj mne, ahojte 😉