icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

dominika911
12. aug 2011

@veronika81 nie, na toto mi nikto neodpisal este 🙂 dakujem, bielkoviny? Co to moze signalizovat?

veronika81
12. aug 2011

@dominika911 prítomnosť bielkovín môže signalizovať preeklampsiu , čo je forma vysokého tlaku vyskytujúca sa v tehotenstve,ak sa nelieči, môže spôsobiť vážne problémy. Ale taktiež sa sleduje tuším aj cukor (kvôli tehotenskej cukrovke) a hnis (kvôli infekcií močových ciest). Ale poďme do súkromnej 😉

andy09
13. aug 2011

@miumia Dakujem snažíme sa držať. Len ma štve to že sa to stať nemuselo keby lekári nezanedbali starostlivosť týžden som tam ležala a všetko bolo ok a zrazu toto. Hej mám dievčatko krásne o pár dní bude mať 7 rokov.

tigriatko
13. aug 2011

@andy09 cozeee??? to sa dalo tomu zabranit?? lekari to zanedbali?? to je neskutocne... nemam slov..

andy09
13. aug 2011

@moni Dakujem snažíme sa ale je to maximálne tažké....už som si to pred pár rokmi zažila a teraz zasa☹

andy09
13. aug 2011

@tigriatko napísala som Ti to do IP všetko.

tututu
13. aug 2011

@tigriatko prosííím, aj ja chcem do súkromnej- marcovčatkááááááá

ejka3
13. aug 2011

@tututu ahooooj! veď si tam 🙂 Aj téma by sa ti mala zobraziť automaticky v zozname fóra s takým malým žltým kľúčikom. Ale musíš tam utekať a hneď začať čítať, lebo je už toho tam popísanéééééé 😀

usacek79
14. aug 2011

helou baby, som spat z folklorneho festivalu Ocovska hruda, bolo uzasne 🙂
@obedwix tak ti velmi "rychlo" odpovedam 😀 no u Kocha nemaju JISku, takze ked treba babatko nejako ratovat po porode, ze je naozaj zle a nestaci mu poskytnut zakladnu pomoc a inkubator, tak ho musia previezt na Kramare. Ale to aj z Ruzinova ci Antolskej v niektorych pripadoch treba, takze to ani neriesim. Jednak sa NIC NESTANE a jednak tych 10 minut prevozu je OK..

obedwix
14. aug 2011

@usacek79 no za tie peniažky ktoré platíte tak už to mohli mať...podla mna

usacek79
14. aug 2011

@obedwix nuz ale to nie je len o vybaveni... nemozu tam "pre istotu" zamestnat kradiologa, pneumologa, neurologa atd. Naozaj to ma na Slovensku len zopar porodnic, ktore su sucastou detskych nemocnic samozrejme, k dispozicii take timy odbornikov - aj preto sa moze v ktorejkolvek inej porodnici stat, ze babo budu rychlo prevazat tam, kde vedia pomoct... To urcite nemoze mat mala sukromna porodnica, ja to uplne chapem 😒
Bezne novorodenecke problemy, vratane zltacky atd, samozrejme riesia tam 🙂

ejbyk
15. aug 2011

ahojte zienky...tak vy uz mate sukromnu marcovu temu 😢 , chvilu tu nie som a som out 😢 je mozne sa pridat
@tututu ty mi asi budes vediet najviac povedat o sukromnke...

dnes idem na kontrolu, upresnim info do tabulky 😀

tigriatko
15. aug 2011

@ejbyk ale sak aj ty tam mas pristup, vsteky z tabulky, automaticky... tak pooood... vola sa marcovcatka 2012.. vela stastia na dnesnej kontrole a cakam na info 😉

ejbyk
15. aug 2011

@tigriatko si zlata uz som to vypatrala 🙂 , dakujem.

zubrienocka
15. aug 2011

@ketere Stale ti to nejde? ☹

ketere
15. aug 2011

@zubrienocka neskúšala som to, bo som mala cez víkend narodky, a oslava, hostia... tak som nebola vôbec na MK.... a teraz som v práci, tak nemôžem byť na nete dlho, poobede skúsim... 😉

zubrienocka
15. aug 2011

@ketere Vsetko najlepsie Ti prajem, nech ste obaja zdravi, cmuk.
Ja sa mam celkom fajn. Doma oddychujem. Sem-tam ma tiez trapi zaludok,ale ked to na mna pride, dam si nejaku jednohubku a mam pocit,ze mi to pomoze. Zajtra budem na Teba mysliet, urcite daj vediet. Ja idem az vo stvrtok a neskutocne sa tesim. Ja som to v praci nakoniec este neoznamila. Pockam si na ten stvrtkovy usg.

ketere
15. aug 2011

@zubrienocka Ďakujem🙂 .. ja som dnes oznámila aj druhej šéfke, a v pohode... zajtra sa ozývam🙂

vivi
15. aug 2011

Ahojte, dnes som sa objednala na 3D ultrazvuk do Gynfivu na 14.9. to budem 14 tt. Tak som zvedavá. Ešte zvažujem či nepôjdem vo štvrtok do genetonu na zistenie pohlavia z krvi, vraj je to na 99,5% presné a môže sa to vykonať už v 10tt. Veľmi som zvedavá, nemôžem si pomôcť. 5.9 idem na normálny UTZ a konečne pre tehu knižku, už so zapísanými prvými výsledkami. Dúfam, že budú o.k.

vivi
15. aug 2011

@ketere oznámili ste to aj písomne, niekto mi vravel, že to treba. Ja som ešte nič nepovedala. Inak tiež som 10tt 😉

ketere
16. aug 2011

@vivi ahoj, nie, ja som na živnosť, tak mam trošku iné "pravidlá" 😒

jankajanka
16. aug 2011

@vivi skoč do súkromnej témy, tam sa píše častejšie.Sem už asi len sem tam niekto mrkne.
Ten geneton -nad ním uvažujem aj ja, ale na nete som čítala že sa to dá zistiť od 12 tt.Nemáš link na stránku kde bolo písané že od 10 tt?Ja naňho asi tiež pôjdem, pretože mi to nedá a nechcem hovoriť o bábatku ako o dievčatku a bude to chalan.Nerada by som ho zmiatlka alebo ovplyvnila tým nejako jeho sexualitu 😀 😀

mimi1111
16. aug 2011

@ask dakujem ti pisem neskoro lebo som bola v nemocnici krvacala som nic somnou nerobili no nakoniec som potratila vsetko sa mi zrutilo 😢 😢

zuzanka7117
16. aug 2011

@mimi1111 to ma hrozne mrzi.... 😔 ......... drzim palce aby si sa z toho co najskor dostala, viem ake je to tazke.......uvidis, ze sa Vam coskoro zadari a tentoraz uz stastne....

mimi1111
16. aug 2011

@zuzanka7117 dakujem no uz pochybujem stalo sa to 2krat uz neverim nicomu 😢 😢

zuzanka7117
16. aug 2011

@mimi1111 nezufaj, mne sa to tiez stalo 2 krat......teraz je treti pokus......a verim, ze nam to uz vyjde......🙂...ako sa hovori, do tretice vsetko dobre....🙂

mimi1111
16. aug 2011

@zuzanka7117 si zlata dakujem drzim palceky aby bolo vsetko v poriadku ja si vyziadam vsetky mozne vysetrenia preco sa to zasa stalo kolko ste cakali po kyrete?

katkarv
16. aug 2011

@mimi1111 aj ja mam treti pokus,ale keby to nahodou nevyslo tak skusim znovu,to ti je len teraz tak blbo ale to prejde.Ja som si v ten den ako mi povedali ze zas MA povedala ze nikdy viac ale o tyzden som uz inak rozpravala.Skus patrat ci nenajdu lekari niekde pricinu ktora by sa dala odstranit.

zuzanka7117
16. aug 2011

@mimi1111 ja som nemala kyret ale vyvolali mi tabletkami potrat, trvalo to skoro tyzden.......zacali sme snazit asi 3-4 mesiace potom a podarilo s anam teraz presne rok po poslednom neuspesnom pokuse.....isli sme do Genetik Martin, tam nam urobili geneticke vysetrenia....moj drahy je v poriadku a mne zistili geneticku mutaciu HTMFR A1298C......co mohlo, ale aj nemuselo suvisiet s potratmi. Teraz koli tomu beriem len kyselinu listovu, hadam bude stacit......pri prvom som nevedela ani co to je a pri druhom som ju zacala brat asi az v 8. tt. Teraz ju beriem uz od februara kazdy den a zatial vyzera byt vsetko ok.......skuste si dat urobit tu genetiku, mozno pridu na dovod, ze preco.......🙂.....Drzim ti palce.....🙂

mimi1111
16. aug 2011

@zuzanka7117
@katkarv dakujem ste zlate drzim vam palceky 😉