Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
ahojte.mohla by som sa k vam pridat?termin este nemam ale zajtra idem do poradne tak dufam ze ho uz zajtra dostanem 🙂
Ahojte baby!Konecne po dlhsej odmlke,som vas ako tak docitala.Vidim,ze ste prestahovane 😉 .Mam na vas otazocku,zajtra idem do poradne a chcem sa opytat,ake vysetrenia sa robia na Slovensku(ak sa uz vobec nejake robia).Ja som momentalne 10+3.Dakujem
ahojte, aj ja budem mat mojho druheho drobca v marci 2012 🙂 este nemam presny termin, ale bude to asi okolo 13. prvu poradnu mam az 9.9. 🙂 mozem sa k vam tiez pridat?
ahoj, ja mam termin 5.3 a chcela by som do skupiny Marcovcatka... prosim prosim 😉
pekny den mamicky, termin mam 9.3. 2012 ... ak sa este zmestim mozem sa k vam pridat??
ahojte, rada by som sa k vám pridala, mám termín 27.3., môžem??
Cav baby..jeeeeej dlhšie som tu nebola mrknut,ale sa vás pekne nazbieralo 🙂) Alko sa máte ...všetko v poriadku..brušká rastú ???? Dávala si niektorá z vás určovat pohlavie dietata z krvy?Máte s tým skusenost ?? 😉
Zdravím,TP 1.3.2012
@lucka.lucy
@linette
@alicaz
@surfi cafte baby, gratulujem, ja som od stvrtka na MK nebola, ale uz aj vas pridavam do sukromnej temy,... poslite udaje o poslednej MS, vek, termin porodu, miesto porodu, ci uz bola akcia srdiecka, ale to urcite bola a tip na pohlavie, v mojom fotoblogu je tabulka, tak si ju mozete kuknut, posledna je vzdy najaktualejsia.... vitajte a prijemne tehulkovanie
@zuzkadf schudla som koly nevolnostiam, parkrat som mala aj ja konverzaciu so zachodom a este neviem hocico zjest.. lahko mi pride zle.. a prevazuju u mna sladke veci, no uz aj s tych citim kyselinu .. neviem co uz mam jest 😖
mudr. vravela ze uz by malo zacat byt lepsie, tak cakam kedy to bude..
ahojte, ja mam termin 4.3. alebo 7.2, ale ja tusaka na marec ...tak dufam ze som spravne 🙂)
linette @ no ja som na tom podobne...ale jest mi chutí vsetko...len tie rána ☹((( tak netrpezlivo cakám kedy nastane den ked mi bude upne fajn 🙂))
ahojte baby, co znamena to "sukromna tema" ? dakujem 🙂)
ahojte vcera som dostala konecne tehotensku knizku!A uz som 12 tyzdni aj 1 den a velmi sa tesime!
@babucika
@nelinka1232
@slavka36 sukromna tema znamena, ze na fore budes hladat sukromnu miestnost s nazvom marcovcatka 2012 a tam sme vsetky a zije to tam riadne 🙂 tak vas vsetky hned pridavam, aj ked nelinka uz asi si tam.... slavke dakujem za udaje, vsetkym prajem prijemne tehulkovanie a tesime sa na vas v druhej miestnosti... tam nas nikto nevidi 😀 😀 😀
tak ja idem prvy raz k Dr. vo stvrtok,,bola som raz u gynekologa na SR. to som bola v 8 tt ,,teraz budem v 13 tt a u nas sa chodi najprv k obvodnemu a ten ma pravdepodobne posle k porodnej babe..a tam budem chodit az do porodu,,no iny kraj iny mrav ☹ ,,mam narok na 1 sono pocas celeho tehotenstva ak nebudu komplikacie,,takze ak nebude vidno na tom 1 sono co to bude tak potom az v decembri ked pojdeme na sviatky domov,,takze super,, ale tesime sa,,

@tigriatko ako sa presne vola ta skupina sukromna lebo ja som nasla len marcovky 2012 a tam je zakladatel nejaka jana ... a tam som aj pisala 😕