Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
no niečo už vymyslím len nejako to nechcem unahliť on je taký kecalko a kedže mi ešte len jeden den meška tak neviem či s tým nepočkam...najlepšie na tom je že si myslí že mam mrchu 😀
humba že šokovo hej 😀
@humba no len ja sa s tym nejako tazko zmierujem, ze zrazu nie som "najmudrejsia" 😀 tolko veci sa dozvedam, ze sa naozaj citim ako prvacik 🙂
no ja som si prave citala tu kyselinu listovu a aj ta ma pocit na davenie, tlak v bruchu ci pachut v ustach atd v neziaducich ucinkoch.. Ja zatial nic ine neberiem, aj ten duphaston som zatial odlozila.. Pockam na verdikt druheho gynekologa v piatok 🙂
ale inak obavam sa, ze jednodnove vynechanie sa neprejavi, podla mna aspo 2-3 dni by musela byt pauza, kym by sa telo uvedomilo, ze si mu dala pokoj 😕
včera som bola 28dc takže dnes je prvý den meškania no ja mam pocit akoby som mala dostať mrchu...to je ok? už to bolo tak davno čo som bola tehu že sa možem radiť medzi prvorodičky
@humba my sme sa s mojim stavili (on by samozrejme preferoval syna, ja som maaalicko viac naklonena dievcatku)
ak to bude syn, pojdeme do Madridu na zapas Real Madrid s niekym..
ak to bude dcera, pojdeme do Florencie a prejde si so mnou galeriu Uffizi a vsetky pamiatky 😀
obe moznosti su fajn, tak som zvedava 😉
usacek79... takže to je v podstate jedno čo to bude...výletik bude tak či tak pekný.
katkarv...tak sa chystaj na založenie aprilovej temy 🙂
ahojte 🙂
tak dúfam, že sa môžem pridať 😉 ja som vás tu "tajne" šmírovala už pred týždňom, ale vtedy bola druhá čiarka na teste bola úplne slabulinká, že som nevedela, či tam naozaj je, alebo len chcem aby tam bola 😀 (posledná MS bola 5.6.) no a radšej sme potom šli na týždeň na chalupu, lebo to čakanie by som doma asi nevydržala. no a dnes ráno jasné dve čiarky. Idem aj k lekárovi, tak dúfam, že je všetko v poriadku.
Inak príznaky, len únava a napätie v prsiach, trošku bolesti v podbrušku, to isté som mala aj pri synčekovi. Vôbec mi nebývalo zle, ani som nemala nijaké tehotenské chute, takže pre prvomamičky odkazujem, že je to úplne normálne, keď vám "nič nie je" 😉
Tak blahoželám všetkým, čo to už majú isté, nech všetko prebieha bez komplikácií ! A tým, čo túžia po bábetku želám, aby sa im čo najskôr sen splnil 🙂
@greguska vitaj medzi nami a blahozelam 🙂 nejako nas pribuda tusim bolo plodne obdobie 🙂
Ako sa mate dnes tehule? ja som sa super vyspala a susienky po ruke asi pomohli, dnes wc uspesne obchadzam zaial.... Dnes mame v No teplucko a moj vyhlad z okna je bozsky, hladina fjordu ako sklo a vsetko sa pekne odraza..konecne idem sadanut na terasku a relaxovat.pekny dnik 😉
ahojte babenky, aj ja sa potichučky pripájam. robila som si testík dva dni pred mrchou, ktorá mala príst dnes, našla som si tam // ta druha velmi slabulinká, až som si hovorila že či dobre vidím. tak som si ho spravila aj další den teda včera,ta druhá bola už trošičku silnejšia 🙂 . hned včera som bežala na gyndu a obiednala sa na 18.7 tak dufam že mi to doktorka potvrdí. už od 6.7 večera ma pobolieva brucho ako pred mrchou aj prsia mám bolavé. na internete mi vypočítalo termín podla poslednej ms a malo by to byt 20 alebo 21.3. snažili sme sa 9 mesiacov a nakoniec sa to dúfam že podarilo 😅 😅 😅 😅 .držím nám palečky 😉
ahojte teulky...tak mam to dnes potvrdene aj krvou aj testom aj sonom...tehulka ako buk..len este veeelmi malo tehotna 4tt+6, no isla som aj preventivne k tej lekarke a aj dobre lebo ze mam zapal, tak sa ideme liecit.
ja ani neviem aky je to pocit...ja som ako keby v inej galaxii 🙂 ale to asi sme vsetky vytesene maminy
a inak priznaky...fakt asi ziadne...prsia napate a brusko sa roztahuje.
myslite ze mi moze zacat byt zle aj neskor? alebo ma to obislo...to by bola ta lepsia moznost 🙂
...a gratulujem dalsim tehulkam...ale nas tu bude, aby sme sa do temy zmestili 😀 ale zas cim viac tym lepsie 😀

inak baby, ja som si tak nejako uplne ista, ze to bude dievcatko.. 🙂 mate aj vy take nejake pocity 6.zmyslu? a co by ste preferovali? 😉