Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Ahojte,
aj my sa k Vám chceme pridať 🙂 Máme termín 27.3. a bude to chlapček 😎
ahojte, aj ja sa k vám pridávam, termín mám 14.3.2012 🙂
ahojte aj my sa chceme pripojiť k vam,mame termin 24.3.2012 🙂 😉
ahoj aj ja mam termin v marci 🙂 17.3.2012 a uz sa nemozem dockat 🙂
ahojte je tu niekto z Prešova a okolia kto čaka babo v marci a ma riadne po triciatke ako ja ? 😉
@atka70 tak to mame rovnaky termin a budeme mat chlapceka 🙂
@marrcelkaa Ahoj, no my zatiaľ nevieme čo budeme mať,bola som na ultrazvuku a babetko bolo tak otočene že nebolo vidno že čo to bude.Ale veľmy sa tešime naň s manželom. 🙂
Ahojte mamicky , ja mam termin 2.3 a velmiii sa tesim 🙂 🙂 🙂
babulky nechcem sa vam tu velmi miesat dufam ze mna to nezastihne skor ako v aprili len ma zaujima ak uz ste kupovali tak aky kocik ste kupovali pre babatko aku znacku, ci nie je blbost kupovat stokke xplory ci skor jane slalom pro + matrix ci nejaky iny, ja z toho zacinam mat hlavu v smutku kedze nechcem zbytocne vyhodit peniazky za nieco co sa mi pokazi alebo nebude uzitocne. Pre mna je kriterium hlavne aby bol lahsi pretoze na 3poschodie bude asi umenie ho vytrepat bez vytahu a hlavne sme obaja vysoky a nemusi byt zrovna do terenu skor mesto. Budem vam vdacna ak poradite pripadne mamicky co uz maju deticky 🙂
@slavkajackova Ahoj ja som tu a mam termin 24.3.2012
Ahojte.Ja mám termín 20.3. 🙂
baby napíšte@tigriatko aby vás pridala medzi marcovčatka, tam je debata rozbehnuta v plnom prude
caute baby, aj ja mam termin 20. marca, tak uz sa nemozem dockat 😎
@katarina00100 - preco sa to musi niekam pridavat, ked je tu tato tema? 😨
rada by som sa aj ja pridala len vobec nevem ako
@jankajanka dakujem 🙂
ahojte, ja mám termin na 28.3.....podla USG 23.3 🙂
Ahojte som späť , stopli ma ani neviem prečo 😒
@esterasa_m
ako sa mate? malicka poslucha?
@moni Máme sa dobre , malinká poslúcha , rastie ako z vody 🙂 už nech je na svete , neviem sa dočkať 😵

Ahojte, tiez by som sa k vam chcela pridat....termin mame 8.3. a rodit budem v Partizanskom....cakame chlapceka a uz sa ho nevieme dockat 🙂