icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

esterasa_m
3. feb 2012

@moni Ako sa máte vy ? 😵

moni
3. feb 2012

@esterasa_m
ja len ze si sa odmlcala, a bola si v nemocnici. tak som rada ze sa mala nevypytala skor!

esterasa_m
4. feb 2012

@moni Bola som dlho v nemocnici ale vydržali sme to a ešte to hádam do toho marca potiahneme 🙂

apoloma
Odpoveď bola odstránená
zuzu8655
5. feb 2012

@atka70 ahoj atka, my mame rovnaky termin 🙂 co to bude az to bude?

atka70
6. feb 2012

@zuzu8655 ahoj,tak to neviem lekar pipka nevidel,ale na 100% my to nepovedal že čo tam vidi 🙂

sonia1501
8. feb 2012

ahojte, pridavam sa, cakame dvojicky a termin mame koncom marca, tak som zvedava..

sonia1501
8. feb 2012

@ell84 ahoj, aj my cakame dvojicky, temin mame koncom marca, ako sa ti dari? neboli ta chrbat, brucho.. kolko si pribrala? ja uz taham na +20kg, a obvod pasa 113cm...

ivka_marek
Odpoveď bola odstránená
zuzu8655
11. feb 2012

@atka70 no, ja som si myslela, ze s tym pohlavim to bude presnejsie. Mne sice povedal lekar, ze to bude "asi" dievca, potom na 4D mi to potvrdil, ale tiez sa netvaril prilis presvedcivo 🙂 Tak uvidime?
A ako sa citite ako buduce mamicky? Ja by som to uz najradsej mala cele za sebou 😉

zuzu8655
11. feb 2012

@sonia1501 dvojicky? to je pekne. moja kolegynka tiez nedavno porodila dvojicky. Nadherne su ako obrazky. Este pracujes, alebo si uz dlhsie doma na rizikovom?

zuzu8655
11. feb 2012

@tigriatko ahoj, pridas ma prosim do sukromnej? dakujeem 😉

8martina
12. feb 2012

ahojky kto ma termin 23.3 tak ako ja???niekto z Vranova alebo okolie by sa niekto nenasiel 🙂

sonia1501
13. feb 2012

@zuzu8655 ahoj, ano, pravdepodobne dievcatka, bola som nezamestnana, a potom som uz nemohla nastupit do roboty, aj ked by ma prijali na jedno miesto, lebo som bola automaticky na rizikovom. Nastastie tehotenstvo je bezproblemove, len brusko uz trosku velke, tazke... ale tak to ma byt uz vo vyssom stadiu, len nech su babätka v poriadku, vela miesta uz nemaju :o)
V ktorom tyzdni porodila kolegynka? Ty cakas chlapceka ci dievcatko?

zuzu8655
13. feb 2012

@sonia1501 ona porodila v 34. tyzdni sekciou, lebo mali uz malo miesta a okrem toho boli zle otocene. Ma parik 🙂

sonia1501
13. feb 2012

@zuzu8655 juj, ja budem tento tyzden v 34t, a zajtra idem na poradnu, uz tam bude novy lekar, ci lekarka ani neviem, lebo moja odisla robit inde.. tak som zvedava co mi povie, vraj aj nase su otocene inac nez by mali byt.
Inac strasne sa podobas na moju sestru, ona ma sice len 12, ale na tejto fotke co mas v profile si uplne ako ona :o)
A jej deticky sa narodili s akou vahou, isli do inkubatora? Nevadi, ze sa tolko vypytujem ohladne tvojej kolegyni?

gabbiz
14. feb 2012

Ahojté,môžem sa k Vám pridať? Po potrate a dlhšom snažilkovaní sa mi konečne podarilo otehotnieť 🙂 TP 4.3.2012 a čakám chlapčeka 😵 😵

ivkadusanko
15. feb 2012

Ahojte🙂Čakame babo uz kazdu chvilku..termin mam 1marca...Chcela by som sa spytat ci tu je nejaka tak v tomto termine priblizne... 😉

ivkadusanko
15. feb 2012

@gabbiz
Gratulujem aj my cakame chlapceka...Chcela by som sa ta spytat ako sa citis...pocitujes nejake vedsie zmeny teraz uz takpovediac ku koncu tehotenstva?🙂

majuska451
20. feb 2012

Ahojte aj ja mam termin v marci a to 17.3 , zacinam sa bat ako to vsetko dopadne.Dufam ze bôude vsetko ok a zvladnem to.Doteraz som sa nad tym nieak nezamyslala , ale cim je to blizsie, tym mam vecsi strach.

misik1
20. feb 2012

ja mam termin az koncom marca...30. ci 31. resp.aj 1.april doktor povedal a idem na antolsku v ba? nechystate sa niektora tam?

kozsarovak
20. feb 2012

Gratulujem všetkým z vás. Držte sa. Ja mám termín 28.marec - dievčatko . Aj vám tak intenzívne kope dieťa už v 34.t.?

misik1
20. feb 2012

ano kope,mam pocit,ze uz by to malo skor prestavat a ono to kopanie je stale silne...to prva dcerka sa tak nehemzila vobec 🙂

katrin20
22. feb 2012

Ahoj dievčatá, ja mám termín 29.marca a druhý 17.marca ale malá sa akosi ponáhľa na svet. Vyzerá to tak, že to bude ešte skôr. Dúfam, že ešte nejaký ten týždeň vydržíme.

sisa03
27. feb 2012

ahojte, ja mam termin 29.3. (asi dievcatko) - pojdete niektora rodit na antolsku v BA?

tarja1
29. feb 2012

ahoj kočky prešla som k vam z februaroviek. Malemu sa nechce takže zajtra vyvolavačka ☹ hrozne sa bojim prenášam už 5 dní po druhom termíne. Dufam, že sa nejako umúdri a pôjde aj sám... ved mu tolko dohovárame.

tarja1
29. feb 2012

@ivkadusanko No ja som tu v takom termine 🙂 ale neplánovane. Ved uvidíme. Ak to bude 1.3. bude to na moje narodky akurát. 🙂

zuzu100
2. mar 2012

Ahojte,
vcera som bola na KTG a na SONO. Mám tu jeden vysledok - S / D : 2,8. Vie niekto co to znamená?

claudinka
4. mar 2012

Dufam, ze pisem do spravnej temy - @greguska dnes porodila! 😉 Mala Michaelka ma 2,84 kg a 47 cm.