Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@zuzu100
Ahoj ja mám termín tiež 28.3 a dieťa už veľmi kope. Doktor vravel že je to OK. Bude Estera alebo Ester. Sme sa ešte na tom s manželom nedohodli. Ako spávaš? Mne už 3 deň chrbtica bolí.
@kozsarovak Ahoj, ja v noci neviem spat, páli ma zácha, bolia ma klby a chrbtica. My este nevieme, ci bude chlapcek alebo dievcatko...ako som uz pisala na 20 tt nám povedali, ze bude dievcatko, potom na 98% chlapcek, a teraz vo stvrtok zase dievcatko 🙂
@kozsarovak odkial si?
@kozsarovak nase bábetko lezi stále s panvovym koncom... 😒
Ja som z Rimavskej Soboty. Ja už pripravujem na dievčatko, dúfam, že aj bude. Ja nemám pálenie záchy. Ja už od decembra nedobre spávam. Možno 3-4 dni v týždni. Cez týždeň som sama, manžel robí v Košiciach. Už od decembra som doma na rizik, tehotenstve.
Zajtra som mala mat termin,zial my sme to nepotiahli do stastneho konca.Gratulujem vsetkym mamickam marcovych babatiek 🙂
@kozsarovak 🙂 aj ja som z RS.
@kozsarovak ja som na rizik. tehotenstve skoro od zaciatku-od októbra. Bola som 3x v nemocnici. Teraz som doma, ale musim vela lezat....
Možno budeme spolu rodiť 🙂
Ahojte, ja mam termín 20. marca, už sa neviem dočkať, nemyslela som si že 9 mesiac je tak náročný 😅
hlavne tie bolesti panvy a bokov, má niekto podobné bolesti? A čo spánok? Ja trpím nad ránom, ale aj napriek utrpeniu by som to nemenila, lebo vo mne rastie nový život 😉 kúsok zo mna a priatela
Žienky chcem sa Vás opýtať, čo máte nachystané pre dieťatko na cestu domov? Myslím aj oblečenie, čo obliecť takému drobčekovi do autosedačky? alebo prevážate bábatko vo vaničke kočíka? U nás v BR je dosť zima.
Ahoj žienky my to máme za sebou 1.3. sa mi po vyvolávačke narodil chlapček a už sme konečne domka a maznáme sa. 😀
Môžu byť hodnoty v 37 týždni, BPD-96 a FL-75?
@laksmi Ahoj,máme narovnako termín spolu,tiež mám tie bolesti ako ich tu opisuješ,len mňa strašne už bolí aj chrbtica a rebra.Zo spánkom mám tiež menšie problémy,stále sa prehadzujem a budím sa na neustále cikanie alebo na tvrdnutie bruška.No ale neako to pretrpíme kôli naším drobčekom,ktorý nám rastu pod srdiečkom a my im dávame život aj s našímy polovičkamy.No ja mam pre drobca prichystane z pôrodnice polodupky,košielku,tenký svetrík a overálik a jasne že aj čiapočku ak bude stále chladno aj ešte ponožtičky.My budeme brať malého domov vo vaničke,tam ho ešte zababušim do deky alebo do zavinovačky. 🙂
@petra0801 ahoj, na fotke sa mi zda že máš aj väčšie bruško, lebo čakáš chlapčeka 🙂
to nočné budenie mám presne ako ty, ešte si v noci dávam pozor aby som sa náhodou nevystrela, lebo v tedy zvyknem dostať kŕče do nôh auu to je hrozná bolesť 😖
roblili alebo budú ti robiť prietoky?? mňa to čaká v utorok, pretože p. doktorovi sa nezdá placenta, inak tlak v nemocke mám vždy 140/80 😒 čiže mi hrozia nemocnicou...
aj ja mam prichystanu vaničku + deka + fusak uvidime čo použijem, nuž čítala som veľa neg. reakcií na to že bábätko sa ma niesť z nem. v autosedačke 😕
Ahoj,máš pravdu čakáme chlapčeka 😉 No s tými krčamy mám aj ja problémy a je to neskutočná bolesť. 😢 Fuu,no mne nič také robiť nejdu,lebo ja mám všetko v poriadku a s tlakom ja problémy nemám ja ho mám stale v dobrom stave a taký aký ma byť. 🙂 No dúfam,že ti všetko dobre dopadne a hlavne nech sa ti ustáli ten tlak,lebo s tým vôbec nie je sranda. 😒 Ano,to som aj ja čítala,lenže ked mam vaničku pokazenú,lebo švagrinej deťúrence sa s ňou hrali,tak nám ju celu zdeformovali,tak my nič iné neostáva,len ta vanička.Podla mna aj ten fusak nam bude uplne zbytocny,ked sa ma uz takto pekne oteplovat.No neviem ako to je u vas,ja ho pekne zababusim do deky a sup s nim do auta a rychlo domov. 😀
baby mám na predaj pampersky premium care veľkosť 1, 57 kusov za 7 Eur
Na stranke ženskych kruhov pribudlo nove otitulkovane video. Tentokrat aj o rizikach vyvolavanych porodov a predcasnych cisarskych rezoch
Ahoj holky, tak hlasim novy prirustek - vcera 22:17 (cisarskym rezem) se Sachmetttt narodila holcicka Terezka, 4100g, 54cm 🙂
@spaghetka Dakujeme za spravicku🙂 A ze ich pozdravuje cely Modry konik:D
@tomaskovamaminka vyridim 🙂
ahojte chcem sa spytat...dnes som bola v poradni som v 40 tt a cervix mam 2 cm a krcok polotuhy na spicku prsta, tak kedy mozem ocakavat porod ?
@kozsarovak ahoj mala si kontrolu počas pn?
ahojte babule... Už máme určite všetky potom🙂 Ako ste to prežili? 🙂
Caute maminy,teraz v marci som rodila,a neviem ako je s tymi prispevkami,lebo kamaratky mi tvrdia,ze najprv dostali peniaze na kocik akoze,to v nasledujucom mesiaci po porode,a 2 mesiace po porode tych 700eur.Lenze ja v aprili som nic nedostala.Mohli by ste mi poradit,ako to je,a presne o akych sumach ide.Dakujem

baby, napiste @tigriatko vsetky sme v sukromnej teme.....🙂