icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

ejka3
15. júl 2011

@usacek79 Oneskorené vajíčka 😀 to bolo naozaj dobré 😀 Myslím, že nás je aj viac než 3 maminy s posunutými tt... A o Duphastone som ani ja nikdy toľko nepočula ako teraz 😒 Ale držím palčeky, nech to srdiečko nabehne čo najskôr 🙂 🙂 🙂 Naozaj najdôležitejšie je, aj ako som písala kajuske, že fazuľka rastie a ostať v kľude 🙂
A teraz keď si na PN budeš mať aspoň veľa času na net, na obdivovanie kočiarikov, postieľok, kolísok 😀 😀 😀 a môžeš hlásiť 😉

ejka3
15. júl 2011

@tibiana A kedy a kam cestujete? Idete autom? My ideme 19.8. autom. To už hádam nebudú také horúčavy a more bude teplučké 🙂 Tiež sa ale dosť bojím. Teraz dovolenkuje v Chorvátsku aj @ask. Keď sa vráti, určite hodí nejaké nové info 🙂

andrea12737
15. júl 2011

@ejka3 Ahoj ejka3, dakujem velmi pekne... napodobne prajem vsetko dobre 😵 Syn ma 4,5r a dcera 1,5r. Medzi nimi je 3rocny rozdiel, kt. mi vyhovoval, dcera bude od najmladsieho prirastku starsia len o 2r a 3mes 😒 som zvedava ako to zvladnem. 😖 😉

innka09
15. júl 2011

ahojte, nejak vas nestiham citat 🙂 mna caka sono az vo stvrtok, tak dufam ze bude vsetko v poriadku... ako inak zvladate tieto horucavy? ja nie moc dobre, stale ma chytaju zavrate a v pondelok som dokonca odpadla... ale uz si davam vacsi pozor, tak dufam ze sa to uz nezopakuje...

tigriatko
15. júl 2011

ahojte, nudim sa, tak tu je male zhrnutie,... dufam, ze som nikoho nevynexala... 🙂 dobru noc

tigriatko
15. júl 2011

druhy pokus 🙂

tigriatko
15. júl 2011

do tretice vsetko dobre... normalne tu spamujem.. sorryyyy

dadak
16. júl 2011

@tigriatko jeeeeeeeej, sikulka....ale je nas dost, nie?

Inac zdravim vsetky nove tehulky a vitam vas u nas v skupine...ja som sa konecne vratila domov, tak budem online castejsie... ako sa citite, ako vam je? ja idem v pondelok na kontrolu, tak snad uz uvidi srdiecko... mne je inac na zvracanie ale len ked si lahnem. zaujimave...

alaniska
16. júl 2011

@usacek79 ahoj, tak sme na tom rovnako, takze netusim v ktorom som tyzdni ani ja, ale popravde si ma ukludnila, pretoze vidim teda ze je to bezne a nemusime byt v tom mesiaci co sme si vypocitali aj ked ja tomu nechapem vobec. Moj priatel teda tiez nie, lebo sme intenzivne skusali v den ovu a jeden den po,max 2 a potom sme skoro dva tyzdne nic a teda oplodnenie muselo byt len vtedy, tak neviem co sa udialo. Dufam, ze sa drobcek vyvija ako ma. Ale dutinka bola vacsia, teda vizualne lebo rozmer mi dr. nehovoril ani v pondelok ani v piatok, ale na sone to bolo ovela vacsie. Joj drzme si palce 🙂

alaniska
16. júl 2011

@tigriatko si zlata,tabulka je super, ale v marci 2011 uz neporodime 😀 😀

dadak
16. júl 2011

baby, ktora ide na kontrolu v pondelok 18. jula?

alaniska
16. júl 2011

inak baby zacali ste sa uz merat v pase a cez prsia?ja som zacala minuly tyzden v sobotu a bude to moj sobotny ranny ritual 🙂 Za tyzden som isla 1cm hore v prsiach a v pase 2 cm, ale len zrejme do boku lebo brucho mam stale ploche rano, len vecer ako v 4 mesiaci nafuknute 🙂 Aj vas inak tak velmi bolia prsia?Mna bolia od cca 26 DC,ale sa to stupnuje. Na bruchu spat problem a uz aj na boku zacina byt a to mam prsia original male a zvacsovanoe ma tesi, konecne vyplnena podprda 😀

sasena033
16. júl 2011

@dadak a ides na kontrolu na moje narodky..... tak nech je to pre vas stastny den 🙂 inak som zvedava na tvoje spravy kedze sme asi rovnako tehu

maryah
16. júl 2011

ahojte, jeeej, super zoznam 😵 😵 😵 zatial nás je dosť... všetko dopadne na jedničku a budeme šťastné maminky 🙂

dadak
16. júl 2011

@sasena033 tak co? kedy si robime ten test? 😀, kedy to ides na kontrolu? ako sa inac citis? ja idem v pondelok, som zvedava co bude nove a ci je vsetko v poriadku...ako tak citam, tak kazdy to ma nejake posunute...
@miumia gratulujem k srdiecku...musi to byt super pocit, kedy si mala naposledy mrchu a v ktorom tyzdni ti presne bolo pocut uz to srdiecko? ja som mala mrchu 23. maja a snazilkovali sme 5. juna, takze teoreticky uz by tam v pondelok mohlo byt nieco vidiet, vsak?
@ejka3 ako to zvladas s detickami? ja som hrozne unavena a nevladzem sa im tak venovat ako pred tehu, snad to coskoro prejde...uz ste to oznamili okoliu? bo na mne je to hrozne vidiet...

Baby, aj vy ste take ine teraz? myslim k ludom...ja neviem, nejako sa mi nechce komunikovat s ludmi, som taka uplne ina, ako pred tehu... ja co som furt srandovala, ta teraz som taka cudna...hmmmmmmmm...nerozumiem, dufam, ze to coskoro prejde

dadak
16. júl 2011

@sasena033 no, hned ako pridem ti dam vediet, co mi povedal...a ako sa to vyvija...to uz by som mala byt teoreticky podla jeho vypoctov v 7 tyzdni, podla mojich v 8...😀, tak malo by uz byt vidiet bit srdiecko, nie? ako sa inac citis?

alaniska
16. júl 2011

@dadak no ja som, podrazdena obcas ako sto certov a nahle vybuchnem, ale kedze som pn tak si to zlizne vsetko priatel. Ked som bola este v robote, na pn som od stredy, kedze som v telefonickom kontakte so zakaznikmi neskutocne ma vsetko rozculovalo, kazda blbost a otravovali ma. Som zvyknuta byt v praci kludna, trpezliva,ochotna ale co sa somnou dialo bolo cudne, teraz ked som doma som viac pohode, doma vegetim,len keby som nebola chora. Stale fukam nos a kaslem tak dufam, ze to mimi neskodi tie tlaky. Ja ale napriklad necitim extra unavu, nemam ani potrebu si poobede lahnut.
Je mile ze to na tebe vidiet, ja sa stale pozorujem kedy budem mat pupcok ale tak skoro to asi u mna nebude, ktovie

dadak
16. júl 2011

@alaniska tak u mna to bolo vidiet hned, najprv bolo brucho len nafuknute, ale potom sa hned zvacsilo a uz som ho nemohla stiahnut, ale to je asi preto, bo cakam tretie..😀 mna tiez inac dokaze teraz vsetko vytocit, co som byvala vzdy kludna...a hneva ma to... bo dufam, ze tym nestratim vsetkych kamaratov...bo sa mi ani nechce s nimi diskutovat...radsej som doma... a ja taky typ, co som furt po vonku chodievala, na kavicky a tak...

sasena033
16. júl 2011

@dadak no test mam objednany uz len nan cakam bud tyzden by mal dojst a dam ti vediet 🙂 ja okrem bolesti krizov nic....mam otocenu maternicu a zrejme to tlaci na krize ale neskutocne...ja idem az 27 na kontrolu mam est ecas takze daj vediet ja som mala mrchu 24, maja a tehu som nejak 11-12 juna takz emaly by som byt 7 tt no tazko povedat uvidime ako sa dr vyjadri

sasena033
16. júl 2011

@dadak pardon 10-11 jun som otehu 😀

dadak
16. júl 2011

@sasena033 no, tak to fakt mame rovnako...my budeme rodit rovnako...😀, dufam ze na tvoje narodky dostanem najkrajsi darcek ja...😀 a na ten test pohlavia..tak to som fest zvedava...ja ho uz mam, cakam len na teba...😀

maryah
16. júl 2011

ja som mala poslednú ms 11.6. a asi som otehotnela okolo 24.6. ...

alaniska
16. júl 2011

@dadak no to sa vravi ze prvorodickam nieskor brucho vybehne, v stvrtom mesiaci ,ale napr. mojej sesterke vybehlo hned hadam v 6tt, velmi skoro. Ja som zas nebola kavickova velmi, nebol cas, mam vela znamich ale skutocne kamosky su mimo vacsinou mimo mojho mesta a dost daleko, mam aj malo casu, takze s tymto ja problem teraz namam, ale ani sa mi nechec volat lebo sa nechcem este prerieknut

miumia
autor
16. júl 2011

@dadak dakujem ano bolo to uzasne a duplom ked som tam isla s tym ze dostanem akurat termin na kyretaz lebo doktor ma v pondelok trochu vystrasil.. Vcera som bola 6+4 tt a srdicko krasne bilo, v pondelok 6+0tt ho nevedel zachytit a videl len naznak pulzu na obrazovke ale ziaden zvuk.. Ktory si tt a kedy ides na sono? Velmi drzim palce nech sa kazda z nas cim skor docka srdiecka a v marci krasneho zdraveho balicka! 🙂

humba
16. júl 2011

Ahojte tehule, pekny vikendik Vam prajem. My sme sa rozhodli ist dnes na celodenny vylet aby som sa v kuse nepozorovala. Hnedy vytok sa zopakoval aj dnes rano a citim tam dole dost palenie.Tak si len hladkam brusko a modlim sa aby to nebolo nic vazne a do utorka sme to vydrzali. inak mi uz aj tie nevolnosti dajako presli. drzkajte nam palce pa

dadak
16. júl 2011

@miumia tak ja by som mala byt 7 tyzden ale ked ti doktori to furt tak menia...no mrchu som mala naposledy 23. maja...a snazilkovali sme 5. juna...to viem presne, lebo manzel odvtedy doma nebol...takze sme na tom podobne, tak snad to srdiecko uz uvidim...v pondelok dam urcite vediet...idem na sono....a povedali ti uz aj presny termin?
@humba aj tebe krasny vikend...uzi si ho a neboj, sicko bude dobre...ty ides na kontrolu v utorok, ze?a co sa tyka tych nevolnosti, ja ich tiez raz pocitujem , raz nic...takze neboj, bude to okej a buduci tyzden obe pocujeme srdiecko....

ejuska79
16. júl 2011

@tibiana ja som este nebola u dr. a ani sa nechystam...az tak naskor o dva tyzdne.. pri malej som bola uz v 5 tt v nemocke pre krvacanie...zatial je vsetko o.k, tak sa netreba ponahlat 🙂

miumia
autor
16. júl 2011

@dadak myslim si ze sedieckO urcite bude, ja som mala ms 30.5.. Zavisi to aj od ultrazvuku ci je len taky obyc ambulantny alebo taky velky nemocnicny 🙂 a termin mam zatial 5.3 ale myslim ze to bude uz len skor lebo myslim ze sme pocali skor ako v polovici cyklu no ale ktovie to sa bude este urcite menit..
@humba neboj sa kym je vytok hnedy vsetko by malo byt ok nic sa neboj ale taky duphaston alebo nieco podobne by si mohla skusit zohnat.. Pri najhorsom ti ho poslem postou ak chces 🙂))

ejuska79
16. júl 2011

@andrea12737 ahoj, ja budem mat rodiel medzi detmi 19 mesiacov, dost sa toho desim..mala je hrozne akcna... sice sme sa o babo snazili, ale ze to vyjde na prva sup, tak to by ma ani vo sne nenapadlo.....budem musiet aj nejaky surodenecky kocik zaobstarat...

ejuska79
16. júl 2011

@tigriatko ahoj, mohla by som sa aj ja zaradit do tabulky? neviem ake udaje potrebujes....termin mam podla ms 13.3. 🙂 , mam 31 rokov a jednu dcerku 11 mesacnu 🙂 a vidim ze je uz dost plna, je to super.....zelam vsetkym pohodove a bezproblemove tehu...moje prve bola uplna hroza, ale so statnym koncom, vdaka bohu 🙂