Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@ejka3 ved ja som si to tiez myslela, ale nakoniec ma napadlo ze vcera trocha popijal s kamaratom tak asi videl hocico 🙂 V norsku sme spolu uz 4 roky, nejako nas sem osud zavial, a teraz by si teda so mnou nemenila, je tu 13 stupnov a uz tyzden prsi, uz mi hrabe s toho pocasia. potrebujem slnko!!!!!
@akinorev87 ahoj mala si poslednu mrchu ako ja 24.5 a aj cyklus mas ako ja a v stredu ides k dr...napiala by si mi potom aky velky mas vacok a kedy mas termin diky..teda ci tam uz nieco vidiet
@sasena033 Ahoj! blahoželám, aspoň už vieš, že je na dobrom mieste!!! 🙂 isteže, ked už bude vidieť volačo......možno, že tá návšteva bude trochu skoro, nie? neviem, ale musím ísť, nech viem, lebo potom musím ísť na PNku kvôli práce!!! 😕
Baby, necitite sa nafuknute? ake mate pocity, priznaky...je vam niektorej aj zle?
@dadak Ahoj! 🙂 ale áno, nafuknute, bolesti brucha, akoby som dostala krámy, a bolesť krížov....zatiaľ toľko 😀 napätie v prsníkoch už necítim 😕
Tak schudnúť u mňa nehrozí ☹ ale bruško, kríže a som prííííšerne unavená. Ale naozaj príšerne. Oči mi padajú už od rána. Neviem či je to tým počasím... Takto nejako vyzerám 😔 Malú som práve uložila a myslím že idem k nej aj ja 😵
@akinorev87 jasne drzim palcoky potom daj vediet 🙂
ahojte
ja som dnes bola u dokina, a vobec ma nepozeral ani sono mi nerobil len mi povedal nedvihat nic tazke a 1 augusta pridite na krv a sono to nam drobec bude uz aj kyvat 😀 😀 😀 .
Som bola vyburana, len vitaminy som si mala kupit mi napisal ake. 😝
Ja dneska pohoda ani zle mi nie je , iba troska brusko pobolieva.
ahojte kocky, my si zatial len myslime, ze sme tehu...posledna ms bola 6.6., buduci tyzden by mala prist mrska, ak nie, robime testik a uvidime...potom sa k vam rada pridam 😉
@petka015
Tak ako tak kukám, každý doktor to má zaužívané nejako inak. Ja musím vydržať ešte 9 dní a potom budem ráno utekať 😀 Aj tak je najhlavnejšie, aby sme to všetky dotiahli do úspešného konca...
@firstbaby
Tak držím palce, nech to výjde a bude nás viac... Máš nejaké príznaky, meriaš teplotu alebo už poznáš podľa dcérky?
ahojte baby,
tak sa pridavam do klubu 😀
dnes som si po 4dnovom meskani (co sa mi nikdy nestalo, som ako hodinky), urobila test a je pozitivny!!
strasne sa tesime, a prosim pekne, otehotneli sme asi 2-3 den po svadbe, uuzasneeee! 🙂
uz dva tyzdne zaspavam kade chodim, totalna narkoza aj v praci mi pada hlava 😀
aj mi je tak cudne, akoby som mala silnejsi a rychlejsi tep a obcas mi je az na vracanie, take zavrate cudne..
Ale inak pohodka, to je nic oproti tej radosti!
hlavne nech to udrzim az do marca - idealny prvy jarny den 😉
k lekarovi pojdem az po Pohode 😎
@kajuska09 mne kazali do brucha vraj sa tO rychlejsie vstrebava ale myslim ze je to jedno musis prist na system.. Do brucha som uz zvyknuta takze je to pohoda, chytis kozu a pichnes do ruky to musi byt tazsie.. Drzim palce dufam ze nam to do tretice vyjde🙂 v ktorOm tt presne si a kedy mas ist ku dr? Zatial si bola len na krv ci aj utz?ja som dnes 4+4tt a mam viac terminov na kontrolu lenze chcem ist az ked uz musi byt srdiecko nech viem na com som hned..
@miumia no ja som sa dnes pytala ci si mam pichat do brucha a doktor chvilu vahal a potom povedal ze do ramena. Len to mi potom bude musiet pichat manzel, lebo neviem si to sama, kedze nemam 3ruky 😀 dnes mi len potvrdil tehotenstvo, podla tabuliek som asi 5t+3 dni, robil mi sono a bolo vidno malu machulku, ale ze srdiecko bude vidno najskor o tyzden. A presne buduci piatok som objednana zas. Ale kedze beriem tie injekcie, tak si myslim ze ma bude objednavat castejsie ako len raz za mesiac. A nebrali mi ani krv, to vsetko asi o tyzden 🙂

bre ranko sa praje tak som spat od lekara....moc toho nevidel.....4-5tt vacok 5,8mm...je ulozene tam kde ma byt..kontrola o 4tt..Pri prvom som bola tiez 4-5tt a vacok bol7,1mm vysvetlil mi ze ovu bolůa teraz az na 19DC takze preto to este nie je vidiet..tak hadam je to ok...