icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

barbyes
20. júl 2011

@ask počkaj po pôrode, pomaly Ti to pôjde dolu a zrazu budeš chudšia ako predtým 🙂 ja mám tiež 164 a vážim ani nie 47kg, teda už viac, ale to tým tehu 🙂 i keď ani predtým som nemala veľa, skákalo mi to okolo 49/50...som zvedavá koľko budem vážiť po druhom, ma už ani vidieť nebude 😀

ask
20. júl 2011

@barbyes je to o detoxe a vhodnej strave pre krvne skupiny a skor je to taky princip oddelenej stravy ako dieta samotna, urcite sa z toho daju vybrat zaujimave veci. Pikoska: kedze som kupila cesku verziu, zle som si prelozila slovo jahly a skusala som do seba statocne tlacit nelupane proso ako nas kanarik 😀 az potom som prisla na to ze existuje aj lupane a je podstatne jedlejsie 😀 😀 😀

usacek79
20. júl 2011

@ask nuz, to ma tiez nelaka 😀 ani ziadna brokolica a podobne cudne zeleniny 😖 ja lubim len cerstvu zeleninku, dusene ani varene mi zial nic nehovoria - to moja mamca furt vyvarala, blee 😀 ale zistujem, ze ako "starnem" zacinam akceptovat stale viac potravin.. napr cibulu som cely zivot nenavidela, ani do gulasa ju mamca nesmela dat, furt vsetko cedila kvoli mne a teraz si na nej ficim 🙂 cesnak furt nemusim, aj pre moj nizky tlak. No a napr. slepaciu polievku uz zjem aj so zeleninou, co som tiez nikdy nerobila 🙂 dostavam rozum na stare kolena 😀 uz len aby som zacala maso jest a pride koniec sveta 😀

barbyes
20. júl 2011

@ask zlaté 😀 😀 😀 😀 😀 a chutilo?

ask
20. júl 2011

@barbyes no po druhom som pocase vazila menej ako pred prvym, hlavne ked sa kazdy rozbehol na inu stranu 🙂 a aj vdaka tomu ze druhe som kojila 3roky.

ask
20. júl 2011

@barbyes chrumkala som to statocne ved to bolo ochutene medom a slivkami, ale myslela som na to ze zobak by bol vhodnejsi 🙂

ask
20. júl 2011

@usacek79 tu varenu zeleninu odovodnovala tym ze pre vecsinu je lahsie stravitelna ako surova a odporuca veeela pit 🙂

ask
20. júl 2011

Az mi je luto ze uz musim k pc pustit muzicka a rano do prace kde nieje net, taz zas az zajtra vecer, baby zlate uz sa na vas velmi tesim, zatial dik, dovi dopo 🙂 🙂 🙂

barbyes
20. júl 2011

@ask ty už máš dve deti? to som nevedela, nemáš v pase 🙂 to si pekne potiahla s tým kojením, ja by som druhé chcela tak do 1,5 roka 🙂 Vikinku som kojiôa plne do nejakých 10 mesiacov, potom som začala prikrmovať aj UM a už asi týždeň sme len na UM asi s dvomi mini výnimkami 🙂

barbyes
20. júl 2011

@ask pa-pa, ja už tiež idem lebo padám od únavy 😝 netuším kedy ma ten môj malý čert zasa vytiahne z postele tak radšej to nebudem naťahovať a idem haji

tututu
20. júl 2011

@ejka3 moje nervy baby 🙂 10 strán odkedy som tu bola naposledy- ale riešili ste fakt témičky, aspoň to tu žije- super, ejka, amnio mi nespomínal, počkám na krvné testy a pevne verím, že budú OK
Idem do vane, zajtra zasa nakuknem až večer- robím celý deň od 07.30-18.30- ma šibne- veľmi ma bolí celý chbát- ach jáááááááj
Držkaj sa a pozdravujem všetky nové babuľky čakateľky 🙂 🙂 🙂

ask
20. júl 2011

@barbyes prveho som tiez kojila rok a pol ale potom som uz bola v siestom mesiaci 🙂 Dcerke som najdlhsie ponechala ranne kojenie aby som nemusela zavcasu vstavat z postele 😀 Zato nocne som zrusila uz po roku, aby mali vyspatu maminu. Myslim ze uplne staci aj do pol roka, ale ked pre mna to boli take prijemne chvile a bolo to jednoduchsie a lacnejsie ako kupovane 🙂

ask
20. júl 2011

@barbyes medzi detmi som mala rozdiel bez dvoch mesiacov dva roky, myslim ze ti to vychadza podobne, bolo to celkom v pohode, uz naozaj pa toto je ako droga 🙂

usacek79
20. júl 2011

@ask ty si tuuu??! 😀 si sa lucila 😉 mna mama s kratkou prestavkou kojila do vyse 4 rokov, ale to uz som parazitovala aj na mlieku pre brata, ktory hned po porode umrel..

kajuska09
20. júl 2011

@usacek79 mas nejake priznaky tieto dni? myslim okrem toho spinenia. Ja ked som isla prec z BA, strasne mi chutilo jest, dojedala som aj po manzelovi :D kazdy den ma rano a vecer bolia prsia, a teraz mi je trosku zle od zaludka, to obcas este mavam...

ejka3
20. júl 2011

@ask Tak prezraď aj mne o čom je tá kniha...po pôrode sa mi to naozaj bude hodiť 🙂

ejka3
20. júl 2011

Vždy vás čítam až spätne, takže som práve zistila, že sú tu aj nejaké receptíky, tak @ask už viem ako to funguje 😉

miumia
autor
20. júl 2011

@kajuska09 no helou chatarka 🙂 uz som na teba myslela kedy prides.. Dufam ze vsetko ok, tie modriny mam tiez ale na bruchu a dnes som presla na frax 0,4 a zda sa mi ze to ide nejako tazsie.. No co musime vydrzat urcite to stoji za to.. Ja inak bez zmeny prsia bolia jak slak, brucho vacsinou rano a vecer a sem tam pocas dna, vracanie ziadne ale tazko mi je dost casto..
Zajtra je tvoj den, budem velmi drzat palce skoda ze si nenapisala cas 🙂

kajuska09
20. júl 2011

@miumia dakujem pekne 🙂 mne je teraz cely vecer zle od zaludka, takze priznaky mam 🙂 Zajtra idem okolo 10.tej na ten ultrazvuk. Hned ako sa bude dat, zreferujem 🙂 Dakujem ze na mna myslis 🙂

usacek79
20. júl 2011

@kajuska09 no priznaky mam uz len tu bolest medul, ale aj to ustupuje.. Inak len unava, ale to je uz aj z toho nic nerobenia, ze sa mi zatoci hlava ked zdvihnem prdel z gauca 😀 ale inak nic, som uplne fit...
a ty si odkial z BA? si sa tu aj narodila?

usacek79
20. júl 2011

@kajuska09 no idem do hajan, manzelik uz zuri, ze sa tu celyyy den zasivam 😀 tak kajuska najvaaaac drzim palce zajtra!!! 🙂 dobru noc

kajuska09
20. júl 2011

usacek- dakujem pekne,aj Tebe dobru noc. Narodila som sa v BA,ale od 6tich rokov som byvala inde a vratila som sa sem na vyske🙂 a byvam vo Vrakuni.

greguska
20. júl 2011

ahojte maminy !
Vsak vy pisete jak ceski zandari 😀
ja len tak v skratke, bo ficim len na mobile... Dnes ujo doktor konecne potvrdil tehu ultrazvukom, krvne testy boli pozitvne uz minuly tyzden, len vtedy este nic nevidel 😝 srdiecko teraz on nevidel, ale ja som bola tajne na sone u znamej uz v pondelok a ta ho videla. No ale ostavam u toho doktora, takze si musim pockat az do 22 augusta, lebo ma dovolenku. Az potom mi da knizku a zacne cely ten kolotoc vysetreni. Cize aj krvne testy az potom bude robit.
Inak sa citim fajn, akosi si to nestiham uzivat, mame dost nabity program a ked aj nahodou ze nemame robotu tak maly sa mi o zabavu postara 🙂
tak sa vsetky drzte !

tibiana
21. júl 2011

@atiatko .. rovnako mi je to velmi luto ☹((( .. az mam strach :((( ... pevne verim, ze coskoro budu na testiku 2 ciarky a bude vsetko fajn! Zelam veeeeeeela zdravia a sil !!!!

atiatko
21. júl 2011

@tibiana ďakujem 🙂 už "len" vydržať tie min.3 mesiace a potom nabrať odvahu na nvý "pokus" 😒 páá

tibiana
21. júl 2011

for ALL - necitala som podorbne co ste pisali o strave ale mam pocit, ze nieco o KG atd., baby kaslite na vsetko, jedzte co vam chuti. Kamaratka mala knizkove tehotenstvo, vsetko podla knih a po porode je nutena ona aj babatko mat bezlepkovu dietu .. vraj zcasti prave aj tym, ze nejedla vsetko pocas tehotenstva! Jedzte ako vam chuti, spomente si co nase maminky, stare maminky jedavali .. nic neriesili, rozne vysetrenia neexistovali a sme tu .. zdrave 🙂. Ja mam momentalne v knizke zapisanych 168cm a 62kg :D ... skvele!!! Do marca bude aj 85kg :- ))))) , dufam, ze nie ale je mi to jedno .. pokial bude babatko zdrave, je to ok - pak si hodim tenis, beh, zumbu a posilku a som naspat 🙂)))

tibiana
21. júl 2011

@atiatko .. zostala som troska zmatena , lebo vyssie pise nova tehulka , tusim rocnik 1992, ze pred dvoma mesiacmi potratila a opat je tehotna. Zdalo a mi to nejako skoro .. kamaratka tiez nedavno potratila v 11tt a tiez jej povedali min. 3mesiace neotehotniet. Hlavne hlavu hore! Tusim, podla fotky jedneho anjelika mas uz doma 🙂 zi pre neho a casom pride dalsi!!!

atiatko
21. júl 2011

@tibiana áno, aj mne povedali min. 3 mesiace 😉 a máme synčeka Peťulka našu lásočku, a tak sa náš život točí okolo neho aj naďalej .... 🙂 vďaka za podporu 😉

ejka3
21. júl 2011

@andrea12737 No ako???? Bola si na pohotovosti alebo sa to ukľudnilo? Daj vedieť či si v poriadku 😒

erika2010
21. júl 2011

Ahojte mamicky, som tu nova, pred dvoma tyzdnami som si robila testy a potvrdili mi, ze som tehotna 🙂 , tak sa pridavam do Vasej skupiny lebo termin mi vychadza tiez v marci. Tento tyzden som bola aj na potvrdeni tehotenstva u lekara a je tam drobcek a krasne mu bije srdiecko. Predosle tyzdne boli tazke, velmi stresujuce a uplakane, tak dufam, ze to nemalo velky vplyv na tu moju malicku fazulku 😒 .