icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

ask
3. júl 2011

ahojte, ja som si robila prvy test este pred ocakavanou m., druhy 3dni po ocakavanej m., oba drahe cez 4e, slubovali ze urcite ukazu ale oba boli negativne, az som bola nestastna. Potom som si objednala testy po 0.50e a piaty den po cakanej m. hned cez obed-lebo uz som nevydrzala 😉 mi ukazal slabucku druhu ciarku. Na 6.den rano uz bez pochyb 🙂 🙂 🙂 Takze aj tie testy mozu byt velmi rozne.takisto aj kazde tehotenstvo sa moze prejavit skor, ci neskor. Odporucam kupit viacero testov a skusat......

ejka3
3. júl 2011

Ahojte všetci!!! Čo robíte v takomto upršanom počasí???? Veď je to na zbláznenie ☹ Tak @humba dnes je pre zmenu 13 stupňov u nás... a vraj letné prázdniny 😖
@lubkaj38 ... tak ja idem k doktorovi 11.7. a už sa neviem dočkať 🙂 Mne sa tiež stalo pri staršej dcérke, že som po milovaní našla pár krvavých kvapiek na papieri. Doktor povedal, že ak to je len tak máličko, tak to nevadí. Vraj aj krčok je viac prekrvený, môže na ňom vzniknúť malá ranka 🙂

humba
3. júl 2011

@ejka3 podobne aj my ale zajtra ma byt zase slniecko tak sa tesim a v utorok ma caka pracovny pohovor 🙂

ejka3
3. júl 2011

Tak tu hlásia jasno až na utorok ☹
Fíííha, tak v utorok držím palce! Nech to výjde. A čo chceš robiť?

humba
3. júl 2011

@ejka3 no ja som doma uz 3 mesiace a tak poctivo hladam pracu, a tehu prislo uplne necakane tak mam trocha obavy ci ma uz teraz niekto zamestna lebo zamlcat to pri podpisovani zmluvy nemozem, a velmi premyslam ci nezostanem 2 roky na podpore, tu je to uplne o inom ako na SK, a mala by som len kreslit za compikom, nic narocne uvidime...

jancamad
4. júl 2011

@kajuska09 dnes som v 26 DC a stale jedna čiarka, už by tam bol aspon naznak keby niečo bolo nie?

katarina28
4. júl 2011

Ahojte, aj ja sa k vam pridavam, vidim, ze to tu uz v plnom prude bezi, mne vysiel termin porodu na nete 4.3., k doktorke idem v stredu, tak som zvedava, ci uz budeme nieco vidiet, pri malej sme uz videli o takomto case srdiecko 🙂 a som z pezinka

pinkypinkus
4. júl 2011

ahojte, pridávam sa 🙂 zatiaľ to nemám potvrdené od DR., no snáď je všetko OK a môžeme sa tešiť na súrodenca

miumia
autor
4. júl 2011

@katarina28 ahoj gratulujem 🙂 poslednu ms si mala 30.maja? Myslis ze v stredu by uz mohlo byt srdiecko? Ja neviem kedy mam ist, chcem si byt ista ze uz bude...

@pinkypinkus gratulujeem kedy ti vychadza termin?🙂 a kedy ides k dr?

petka015
4. júl 2011

@jancamad ahoj ja som si robila 32DC a ukazalo len jednu az na 36 mi ukazali dva testy dve ciarocky.

@pinkypinkus gratulujem aj mi sa tesime na surodenca. 😀

humba
4. júl 2011

ahojte baby gratulujem a vitajte , ale sa to tu zaplna tusim je teraz nejako velmi plodne obdobie 🙂

sanni
4. júl 2011

ahooj spravila som si hadam 6 testov ...prvy od dr.max slabulinka druha ciara akoby len taky naznak..potom rapid clear ten bol uz lepsii..takze mam doma kopu pozitivnych testov..u lekara som este nebola ale chystam sa..nechuti mi vobec jest..citim hlad ale nic mi nechuti..sladke uz vobec nie..a pokozka sa zhorsila..srdecna cinnost je zrychlena..

alexia15
4. júl 2011

Ahojte baby, chcela by som vediet ci mozem byt tehotna? Uz mi 6 den meska menzes, bolesti v podbrusku, citlive prsia som unavena. Robila som si aj test ale bol negativny. S priatelom sa snazime o babatko.

ask
4. júl 2011

Ahojte, mne sa osvedcili testy odtialto: poslem internou postou , su po 0.50e, maju aj ovulacne.

ask
4. júl 2011

Este som nasla jednu fajn stranku odkial posielaju kazdy tyzden ako babatko rasti a co sa deje. V pripade zaujmu opat rada poskytnem kotakt cez internu postu, aby sme dodrzali pravidla 🙂

ask
4. júl 2011

ak sa mozem trosku predstavit: patrim k starsim mamickam, mam 37 rokov a cakam tretie babo a strasne sa nan tesim... 🙂

sundance
4. júl 2011

ahojte, my čakáme prvé, posledný menzes som mala 30.5. a práve by som mala byť v 5 tyž., test mi ukázal deň po meškaní dve čiarky, vo štvrtok idem k lekárovi, jaj aj sa trochu bojím, keď neviem čo a ako..myslíte že už bude niečo vidieť? veľmi sa bojím o mimi, lebo mám bolesti v podbrúšku a výtok.....

dadak
4. júl 2011

ahojte babay, tak dnes som bola u lekarka...tehotenstvo potvrdene....5. tyzden....o dva tyzdne ist znova, kvoli srdiecku...takze sa tesim...juuuuuuuuj, odlahlo mi....

ask
4. júl 2011

@dadak srdecne blahozelam 🙂 🙂 🙂

dadak
4. júl 2011

@ask dakujem, dakujem, dakujem....len mne povedal termin koniec februara, tak nechapem...ale ja sa ratam ako marcovka..😀 takze bojujeme spolu...

dadak
4. júl 2011

@ask mimochodom, aj ja cakam tretie babo, mam uz tiez po tridsiatke...a veeeeeeeeelmi sa tesim, ale tak velmi by som chcela dievcatko...😨D

ask
4. júl 2011

@dadak ja som si to ratala podla tehotenskej kalkulacky s tym, ze poslednu menstruaciu som mala 30.5, aj tak na jednej mi ratali 4.3, inde 5.3 uvidim co povie dr. vo stvrtok... 🙂

ask
4. júl 2011

@dadak jej, 🙂 ja mam aj aj, tak nastastie mozem hocico, hlavne nech je zdrave 🙂

lubkaj38
4. júl 2011

@humba to mas pravdu tolko tehotnych mamiciek kazdy den vidim asi je teraz plodny rok 🙂

ejka3
4. júl 2011

@humba Tak práca to naozaj nie je ťažká... Možno keď budeš ústretová a povieš im pravdu hneď, nechajú si ťa a môžeš potom pracovať aj z domu popri bábätku 🙂 Daj potom vedieť ako si dopadla 🙂
@dadak Dlho si tu nebola, už som myslela, že prázdninujete... Sú aj v Maďarsku teraz letné prázdniny??? A blahoželám!!!! Ja sa už tiež tak teším k doktorovi 🙂
@ask Mám už tiež dávno po 30 😀 😀 ale pri 2 deťoch sa tak naozaj necítim. A keď príde tretie, myslieť na vek ani nebudem mať kedy 😀 Mne je tiež jedno čo to bude, hlavne nech je zdravéééééé

lubkaj38
4. júl 2011

inac baby moze sa jedna kava denne vypit? lebo ja mam dost nízky tlak a bez tej kavy by som asi odpadla .....

dadak
4. júl 2011

@ejka3 ale nie, tu som...😀, len sa mi zdalo ze priznaky nejako odchadzaju, a ze to bola nejaka haluz....bo naozaj mi nic nie je...ale dnes doktor potvrdil tehotenstvo....takze som kludnejsia...
@ejka3 @ask ja len dufam, ze zvladneme tri deturence...trosku mam strach, bo ja som vacsinou sama doma, manzel robi na lodi....a este k tomu som v budapesti, kde poriadne este neceknem...tak budem to mat ruzove...🙂,

ejka3
4. júl 2011

@sundance Niečo bude vidno určite!!!! Neboj. Srdiečko počuť myslím až okolo 7. týždňa. Podbruško je tiež OK- pokiaľ nemáš samozrejme bolesť takú výraznú... Ak je to len také, že podbruško jednoducho cítiš ( napr. ako pred mrchou ) tak to sa už môže maternica pomaly pripravovať na malého človiečika 🙂 A výtok má v tehotenstve skoro každá 😉 Určite to nič nebude...

ask
4. júl 2011

@dadak fiha, tak madarsky aj ja viem len nemtudom 🙂 Drzim palce, hadam chlapci budu pomahat 😉

ask
4. júl 2011

@ejka3 presne tak, uz pri dvoch detoch je clovek stale v pohybe a ti moji sa zacali stale viac osamostatnovat, az mi zacalo nieco chybat....A uz teraz na zaciatku tehotenstva sa citim zas mladsia , ked este som schopna takych veci 🙂 Tesim sa na to ako to vsetko budem prezivat zas od zaciatku, je to super!!!!!!!!!!!! 😀