Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
jankajanka....suhlasím
ask....siedme? no tak tam musí byť veselo
@katus193 kludne sa pytaj co chces 🙂 prvy missed bol v maji 2009, druhy v auguste 2010, oba v 12.tyzdni....ani neviem ci predtym bilo srdiecko, lebo vzdy mi robili ultrazvuk az tak neskoro. Beriem Duphaston na udrzanie a picham si kazdy den do ramena Fraxiparin, to preto lebo mi na genetike zistili nejaku mutaciu, ale nic vazne...
@obedwix aspoň niekto.Ja sa snažím byť optimista a dnes som si kúpila konečne väčšiu a nevystuženú podprdu.Po dlhých rokoch stagnovania som sa potešila nárastom. A okrem toho som si kúpila tričko -také elegantnejšie, ktoré sa bude prispôsobovať aj prsiam aj brušku.Tak si robím radosť z maličkostí keď už sú tie výpredaje.Určite nechcem mať depky z toho že sa môže niečo stať...
usacek79...dakujem za cennu radu. no mne to na tomto pc nefunguje. neda sa mi odpovedať konkretnej osobe...neviem prečo. na inom mi to ide bez problemov. takže ešte mi nejaký čas tolerujte moje chaotické odpovede. dakujem 😉
@jankajanka dik za vysvetlenie so sukromnou temou 🙂 nie je to taky zly napad 🙂
ano občas sa mi podarí byt na inom pc tak sa mi niekedy zadarí klikať. proste to mam tu nejake pokazene
Baby tak mi dajte vedieť ktoré by ste chceli túto tému hodiť do súkromnej?
1.jankajanka
2.obedwix ?
3.
@jankajanka Tiež som za súkromnú... ale počkajme ešte aspoň týždeň na opozdené tehulky 🙂 Aby vedeli, že existujeme 😉 a nemuseli nás hľadať v súkromných. A keď začne apríl 2012, uzavrieme to 😅
ejka3...aj s tebou suhlasím
@jankajanka ja tiez som za 🙂
Baby tak mi dajte vedieť ktoré by ste chceli túto tému hodiť do súkromnej? Teda od Apríla 🙂
1.jankajanka
2.obedwix ?
3.ejka3
4.kajuska09
@jankajanka tiez som za...
@usacek79 ja som tu skupinu zalozila ako marec/brezen 2012 a admin to zmenil na porod v marci 2012.. Nerozumiem celkom preco, vraj je jasnejsi popis skupiny no je to blbost podskupina marec/brezen v skupine spolocny termin je asi dost jasne o com bude a duplom februar/unor je ok..
Baby tak mi dajte vedieť ktoré by ste chceli túto tému hodiť do súkromnej? Teda od Apríla
1.jankajanka
2.obedwix ?
3.ejka3
4.kajuska09
5.dadak
@miumia adminom sa niekedy nedá rozumieť 😒
ahojte kočky tehuľky.. ak môžem, aj ja som za súkromnú tému 😉 Čítam vás už pár dní, tak potichučky tiež patrím k vám, ale nechce sa mi ešte prispievať, aby ma tu neodhalili (hlavne z roboty 😝 ), proste nechcem ešte aby sa to vedelo, je veľmi skoro, aj fotku som si zmazala 😀 (viem totiž, že dosť známych sem chodí..) a v tej súkromnej téme by som sa k vám veľmi rada pridala 🙂 a zdieľala tehuľkovanie.
Baby tak mi dajte vedieť ktoré by ste chceli túto tému hodiť do súkromnej? Teda od Apríla
1.jankajanka
2.obedwix
3.ejka3
4.kajuska09
5.dadak
6.veronika81
@jankajanka mne nevadi ani takato verejna tema, ale suhlasim aj so sukromnou......prisposobim sa vacsine...🙂
@jankajanka fiha, to kym vsetkych 49 sa ozve, to hadam aj porodime 😀
1.jankajanka
2.obedwix
3.ejka3
4.kajuska09
5.dadak
6.veronika81
7.zuzanka7117 ? sa prispôsobí 🙂
@usacek79 dúfam že nie, veď času máme habakuk 🙂

@kajuska09 tak to ma mrzi,potom dobre vies aky mam strach ved si prezila to iste.Mozem sa ta opytat kedy si mala posledny?A beries nieco na udrzanie?