Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@veronika81 musíš naňho psychologicky-keď sa pekne vyspí, bude bližšie k tomu aby uvidel bračeka alebo sestričku...možno to zaberie 😉
@jankajanka aj ja suhlasim so sukromnou.... 🙂
@jankajanka Aj ja som za sukromnu skupinu
@jankajanka a ako to myslíš, že súkromná skupina od apríla? Nechcela si tam napísať od augusta? 🙂
@veronika81 tym sa mysli, ze od momentu, ako sa vytvori skupina "april 2012" 🙂 aby sme este dali sancu oneskorenym marcovkam sa dopridavat do verejnej skupiny nejaky tyzden 😉
inak baby presla som od augusta az do februara vsetky skupiny tehuliek a vsetky su verejne.. My sme nejako extra separatisticke... 😖 ja to proste nepovazujem za velmi dobry napad, je to fakt paranoidne podla mna - ved aj na toto forum sme sa dostali vdaka tomu, ze je verejne, aj o roznych problemoch, radach atd v konkretnych skupinach sa diskutuje verejne.. vobec by mi nevadilo, ak sem obcas pride pozriet a zapoji sa aj niekto uplne mimo - tak ako napr. vcera mamicka z Marca 2011 nas prisla pozdravit a popriat vsetko dobre.. Co uz z tych info co sem piseme moze byt zneuzite 🙄 to nemate konta ani na Facebooku, ked sa tak bojite o sukromie..? kazdy ma predsa sebareflexiu, aby pisal len to, co chce.. V konecnom dosledku vsetky sme cudzie, kto vie, ktora z nas je pupkaty 50tnik 😀
aach jo, necham to uz tak, len som proste otvoreny clovek bez zbytocnych obav, tak ma to trosku zaraza.. ved robte co chcete, co uz, toto su len take moje polnocne zamyslenia... 😒
@usacek79 a ostatné.. táto téma sa podľa mňa zamykať nemusí, ani nijako rušiť, môže fungovať takpovediac súbežne so súkromnou, len sa na koniec dá info, že existuje aj súkromná a kto má záujem, nech požiada konkrétnu užívateľku (tá, čo vytvorí tému), aby ju pridala.. resp. ak niekto sem napíše, tak jej odpíše to isté, alebo sa poďakuje, ak niekto pozdraví a popraje všetko dobré 🙂
a @usacek79 pozri sa do súkromných tém, koľko ich je tam termínových 🙂 Ak mám písať za seba..mám konto aj na FB, ale prístupné všetko iba pre fakt priateľov. Mne napr. momentálne dosť vadí to, čo som už spomínala, že si ma tu môžu všimnúť ľudia, ktorých by som ešte nechcela aby vedeli o mojom tehotenstve. Ale aj tak sem píšem 😀 A neskôr sa budú rozoberať určite aj intímnosti a skôr sa zverím s problémom v súkromnej téme ako tu..aby si to náhodou prečítala nejaká "doproprajná" suseda a potom keď ma stretneme, bude vedieť o mne, aký mám výtok 😅 niekto tu niečo také spomínal 🙂 Takže toť môj názor..
..ešte som zabudla na záver dodať, že ak ostane verejná, nezbláznim sa z toho 😉
@veronika81 ok, len teda nikde, ani v sukromnej teme, nemozes mat istotu, ze tvoja suseda zvedava si nevytvori vymyslene konto... 😖
ale ja akceptujem vsetko, co si napisala, ja osobne to tak proste nevnimam, poviem o mojom vytoku barskomu, ak ho to urobi stastnym 😀 ale zas chapem, ze nie kazdy je tak open-minded ako ja 😉
@usacek79 prefíkaná suseda jedna!! 😀
baby ja som za sukromne aj ked som inkognito dost, ale bola som v inej verejnej teme a davno som raz oznacila jednej kamoske jej fotoalbum len ze sa mi paci a nevedela som to odstranit. A druha kamoska si ma teraz po roku hadam pridala ze do priatelov lebo ma spoznala podla mena len, alebo teda vydedukovala. Ja som akurat v jednej teme pisala ako mam pozit. test a tak. Teraz sa ma sice nic nepyta, mozno to necitala, ale uz ten nick nepouzivam radsej, nechcem aby nikto vedel ze som tehu.
ahojte, vcera sme grilovali, tak som uz nedosla... suhlasim s vytvorenim sukromnej temy a mozem sa toho aj ujat, ak mi date konecne povolenie.... pekny den, neskor sa ozvem
for ALL:
Dobre rano buduce mamicky ... citam o vytvoreni sukromnej skupiny, ak mam byt uprimna, tiez ma pri nahravani fotky napadlo, ze ludia tu mozu lahko "čeknut" cloveka a tiez jeho prispevky o zdravotnych problemoch, radach atd. Na druhej strane suhlasim s usacekom, ze v konecnom dosledku o nic nejde a je mile ak sa moze z casu nacas zapojit aj ina mamicka do diskusie. Neviem na to priamo reagovat, .. ale priklanam sa skor k tomu sukromiu, nakolko tu obcas riesime zdravotne problemy ako su napr. aj " vytoky" 🙂 a nepotrebujem aby moji znamy o nich vedeli 🙂)))
@jankajanka ak sa mozem aj ja ja zapojit, tak suhlasim so sukromnou, nikto nikdy nevie, kto to zneuzije, to iste aj fcb, netreba zverejnovat fotky a info moc o sebe lebo sa to vsetko uklada, nikto nikdy nevie, kedy to kto moze vytiahnut ☹ a zneuzit. Priklad je jasny: kamaratka len tak pokusne skusala vypatrat stare chaty na fcb co si pisala s priatelom, napisala adminovi ze to chce pouzit ako prihovor na svadbe, co myslite baby, poslal jej ten chat presne z toho dna alebo nie? Samozrejme ze poslal aj s celym obsahom, ja som zostala totalne sokovana, ze aj chat sa uklada nie len spravy. Takze si myslim, ze je to dobry napad.
@tibiana ze, to je inak horzne, ako bez dovolenia si uchovavaju cudzie informacie ☹, este jedna vec ma napadla, len tak pokusne byvaly spoluziak z vysokej skusal vymazat svoj profil, samozrejme ze mu to vypisalo, ze ucet zmazany, ale nadalej bol aktivny ! Ked sa o par dni prihlasoval, vedel sa pekne prihlasit, som neverila vlastnym ociam.
@katus193 mam presne ten isty pripad, ako aj ty... jeden potrat prekonany, digitalny test mi ukazoval na 29dc, ze som tehotna 1-2, ale ciarkove testy s citlivostou 10, posledne robeny v stredu-34dc, stale taka slabsia,... ale uz to neriesim, tvarim sa, ze je vsetko ok. sama som si zvolila, ze pojdem k dr az buduci stvrtok, vtedy budem 6+0 podla ms, tak nex sa rozhodne, co somnou...

baby tak idem ja kade tade natiahnuť sa k telke.Tak pekný zvyšok večera a dobre sa všetky vyspime 🙂