Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
zienky tato tema sa može nechat otvorená. tigriatko vytvorí novu sukromnu a nahadze nas tam,z času na čas sa tu kazda z nas pozrie /myslím do verejnej/ a ak by tu bola oneskorená mamička tak hadam si prečita par strán dozadu tak pochopí že je este ina miestnost no a tym padom ju tam zakladatelka hodi. skoro všetky mesiace maju sukromnu...aj verejnu samozrejme. aj ked...nikde nie je napísane že sa tam nemože niekto votrieť aj ked tam nema čo hladat....ako vam dnes je?
caute, tak mne je jedno či bude verejná alebo súkromná. Prispôsobím sa 🙂
ako sa mate dnes? ja celkom na p*d :D ale da sa to vydržať. zajtra odchadzame do škótska na tyždnový výlet a sestrinu svadbu tak to budem mať čo robiť Vás potom o tyžden dočítať až do konca :D
@katik1 Tak konečne nejaká dobrá správa! Už som sa naozaj bála, že čo ak tie zmeny budú platiť pre všetky 😠
Aj mne teta na sociálke minule povedala, že ak som už tehotná, aby som všetko riešila cez PN. Pýtala som sa ohľadne výpovedi , ktorú tiež čakám 😖
Ale skús sa spýtať tu na koníku. Sú tu aj rôzne diskusie ohľadne hocičoho a radia tam maminky, ktoré so zákonmi aj pracujú a sú naozaj šikovné 😉
Napr. ak dáš písomne do práce, že si tehu, nemôžu ťa prepustiť a myslím od septembra bezdôvodne dokonca ani počas skúšobnej doby... Ale moc to nesledujem, na to sú tu šikovnejší 😉
@katrenka111 ja som doteraz cvicila 5-6x v tyzdni - posilka, spinning, aerobne aktivity, plavaren... Ale ako mi to minuly tyzden "docasne" lekar zatrhol, som velmi nestastna 😒 ja milujem sialene likvidacne cvicenie do vyplutia duse 😀
ale akonahle mi da povolenie, resp. prejde tento trimester, tak sa opat aspon trochu zacnem hybat.. Aspon elipticky trenazer + plavaren, alebo bicykel 🙂
ahojte ako sa máte? ja mám konečne chvíľku iba pre seba 🙂 chrústik konečne zaspal, ja som si dala predčasný obed lebo som už bola moooc hladná a sadla som si k PC, ale vážne uvažujem nad tým, že si idem ľahnúť lebo som dosť unavená 😝 vy ste na tom ako? ja by som bola schopná dať aj 2 spánky cez deň ako nejaké batoľa 😅
@usacek79 tak skús aspoň nejaké cvičenia pre tehotné....a plávanie Ti tiež zakázal? veď to sa poväčšinou v tehu odporúča 😕 i keď je pravda, že tam môžeš chytiť nejakú infekciu čo by nebolo dobré 😒 ale tomu zasa vieš predísť napr. tampónom na ktorý nakvapkáš pár kvapiek silicového oleja ktorý kúpiš v lekárni...ja som takto bola dokonca v termálnych vodách v 4 mesiaci, kde je tých baktérii omnoho viac a úplne v pohode
@barbyes ja mam zakazane si aj uvarit obed 😀 som na PN - rizikove, nejde o to, ze nemozem cvicit, ja nesmiem ani chodit... urcite ked bude vsetko OK, tak mi to opat povoli 🙂 to len do toho buducotyzdnoveho sono som mala mat tie 2 tyzdne uplny pokoj, aby babo mohlo kompletne vyciciavat energiu pre seba 😉
Baby, co keby sme do tabulky doplnili este nas vek a pohlavie co si myslime ze budeme mat, a co sa nakoniec narodi...? take experimentovanie...ja viem, je to len robota, ale v marci bude sranda komu co vyslo...
@barbyes aj ja som unavena...som sama s dvoma detmi a suseda mi tu furt rypne este aj jej deti dve, ze nech sa zahraju.... aspon mi bude lahsie...pff...inac moje deti nechce zobrat ku nim, vraj budu mat neporiadok...no katastrofa s niektorymi ludmi...
@ivulik211 uzi si na svadbe...a pi len vodu, prekvapis pecen...😀
Inak vsetky vas zdravim a prajem krasny den bez nevolnosti...
@usacek79 aha jasné, to som nevedela, že si PN 😎 ja rozmýšľam tiež, že začnem niečo cvičiť lebo minulé tehu som nerobila nič a aj som tak potom vyzerala 😖 a kým som sa dostala potom do normálu 😒 teraz by som chcela nabrať max 15kg(ideál do 11) tak pevne verím, že mi to vyjde lebo hento bol fakt otras 😝
@barbyes nuz tak ja som este tehu nebola, tak netusim, kolko sa moje telo rozhodne nabrat, ale teda ja sa viem celkom ovladat, co sa jedla tyka, cely zivot sa stravujem zdravo, tak si neviem celkom predstavit, co by som teraz zrazu zacala sialene vyvadzat 😀 ale tych15kg je podla mna uplne v pohode, z toho hned 10 ostane v porodnici a ten zvysok babo "vycicia" 😉
@dadak to fakt? to čo máš za susedu? by som ju poslala do riti 😠 ona Ti hodí svoje deti na krk aby mala pokoj, ale už naopak nie....
ja Ťa inak obdivujem, mne úplne stačí moja Vikinka, neviem si predstaviť, že by som tehuľkovala pri dvoch 😝 ja som už teraz niekedy na nervy ☹ i keď je pravda, že ona je extrémne živá 😒 ale prijala by som aj tretie len muža by som už na to asi nenahovorila 😕
@usacek79 veď uvidíme...ja som pri Vikinke nabrala 22 kíl, vážila som viac ako môj muž 😅 😀 😀 😀 😀 ja som to mala hlavne z toho, že som skoro každé ráno jedla moravské koláče a podobné hlúposti a o vyprážanom syre ani nehovorím 😝 to je moja droga aj teraz si ho raz za čas dám, ale je to fakt asi tak raz do mesiaca, výnimočne 2-krát, ale vtedy....už teraz si dám bacha, som sa zaprisahala, že....a zatiaľ sa nejako necpem, zdá sa mi, že jem o čosi viac, ale nie somarini tak uvidíme
@katrenka111 ja pracujem na dobu urcitu, zastupujem pocas MD, takze neviem, co somnou bude,,, ale tiez si platim DPN
@barbyes fiiiha, 22kg je dost 😀 nuz uvidime, ja teda pre toho maleho fazuliaka urobim hocico, ale myslim, ze nejako sialene pribrat by sa ani jemu nepacilo 😉 a to nehovorim o mojom muzovi, ktory sa poti pri predstave, ze priberiem co i len kilo 😀 ale nie, len teda uz som si vsimla, ze ma take tiky, ze obcas rypne, ci som si nenabrala privela atd 😠 ho kopnem, mal si vziat kostitrasa a nie mna, zensku jak remen 😀 inak vyprazany syr som nejedla asi 2 roky - normalne si mi na neho urobila slinu! ale mne je vzdy z vyprazaneho zle, preto to ani nejem 😒
idem si ja skúsiť haji lebo budem potom mrzutá a odnesie si to chudák Vikinka 😎
@usacek79 to fakt? tak tí naši muži by si mohli ruky podať, môj Vladko je taký istý 😅 len mi furt hovoril, to už nejedz, to nejedz, priberieš a pod., som z neho bola už na nervy 🙄 on veľmi rád športuje a na postave si dosť zakladá a mal hrôzu z toho, že čo ak po pôrode neschudnem 😅 😅
@barbyes no aj moj je celozivotny sportovec, ale postavu prave ako Adonis nema 😀 alebo skor stavbu tela chudak nedostal do vienka.. Ale ja teda ziadna modelka nie som, uplne normalna zena s velkyyymi medulami 😀 takze nikdy nebudem posobit nejako extra chudo, ale ja som OK, som v princípe štíhla a hlavne, ze nie som želé 😎 a este aj zdrava 😉
ahojte , tak ja ja sa k vam pridavam a dufam , ze sa test nemýlil
Ahojte dievčatá 🙂 Tak ak môžem sa k Vám pridávam tiež 😅 . Termin pôrodu mám stanovený na 2.3.2012.Srdiečko mám už potvrdené teda dokonca dve 😀 .Veľmi sa tešíme lebo je to výsledok nášho 7 ročného snaženia o bábätko. Všetkým Vám držim palce nech máte krásne tehotenstvo plné krásnych správ. 😉
@katus193 ja som si zas od vcera zacala nahovarat, ze bude vsetko v poriadku,... ja nie som nejaky zastanca liekov, ja sa spolieham radsej na prirodu a nex sa stane, co sa ma. ved aj tak je vsetko tak, ako ma byt ... netrap sa tym, lebo urcite tomu nepomozes... podla mna este na 2 silne ciarky mas cas, ja si dalsi test robim az v pondelok ak dokimu idem vo stvrtok

baby, inak cvicievate aj trosku, alebo mate nejaký pohyb???