icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

barbyes
22. júl 2011

@tigriatko aha....tak prepáč, tak to snáď už teraz vyjde...tak ale ty potom berieš nejaké lieky, či nie?

tigriatko
22. júl 2011

@barbyes nie, neberiem,.. este som nebola u dr. idem az vo stvrtok

lilly77
22. júl 2011

@usacek79 Jej to si ma potešila že sa Ti páčia.Snád sa mi podarí tych mojich chlapov presvedčiť.Čítala som o tom že si mala problém so špinením ja som to mala tiež beriem 4tabl.duphastonu denne a je to zatial v poriadku tak držím palce nech sa to už neopakuje,človeka to vyplaší.Neboj určite to bude o.k a čoskoro uvidíš drobca. 😉

sasena033
22. júl 2011

@lilly77 jeeeeeeeeeeee gratulujem k dvojickam....nech len peken vsetko ide dalej... 🙂 je si mala o dva dni neskor mrchatu ako ja.... 🙂

usacek79
22. júl 2011

@lilly77 dakujem za povzbudive slova 🙂 ja uz si len veeeelmi prosim v stredu vidiet srdiecko a definitivne sa upokojim, teraz ten pokoj len hram 😀 beriem dupha 3x denne a teda vyzera to byt OK 😉

inak aj ja bojujem za meno - mojmu sa nepaci Marina a vzdy mi zacne spievat tu priblblu riekanku, ako "isla Marina do cintorina, padla do jamy hore nohami" 😠
a ja mu vzdy zacnem recitovat Sladkovica 😀 sme sialeny par! 😎
mne sa Marína velmi paci, aj preto, ze jej povod je "morska" a aj pre Sladkovica, podla mna to je naadherna basen 🙂 moj chce Miu, lebo to je moja prezyvka od malicka, ale to je dobre ako prezyvka, ako meno je to akurat pre stripterku 😀 ja si vzdy poviem nahlas meno aj s priezviskom a co mi evokuje, aku profesiu a charakter 😉 a Radka aj Aurel su silne mena s dobrym charakterom 🙂

bejbinka131
22. júl 2011

@tigriatko no, termin porodu este ani ja neviem...doki ( 18.7 ) mi akože nic nepovedal..okrem, toto je takz 6-7 týžden, tu mate srdiecko, pridite 4.8 na vitalitu a cau...asi nemal svoj den...ale posledna bola 6.6. 2011 tak bz mi to podla kalkulackz malo vzst na 11.3.
dakujem

tibiana
22. júl 2011

Mne sa pacia mena: Klara, Dorota, Nela, .. atd. - skor tvrdsie mena 🙂 a pre chlapcekov: Tobias, Timotej 🙂

tibiana
22. júl 2011

@usacek79 Mne sa pacia mena: Klara, Dorota, Nela, .. atd. - skor tvrdsie mena a pre chlapcekov: Tobias, Timotej

barbyes
22. júl 2011

@tigriatko a nemala si ísť skôr keď už máš za sebou....

barbyes
22. júl 2011

@tibiana veľmi pekné mená 😉 ja som vždy chcela mať Viktóriu, už od základnej a druhé Dianu, Júliu alebo Kláru ale už prvé meno som dala proti mužovej vôli tak nechcem aj druhé a nakazil ma trošku Veronikou tak uvidíme 🙂

tigriatko
22. júl 2011

@barbyes problemy zatial nemam ziadne, a keby som aj sla, tak co mi povie, vsetko je ok, pridte o 2 tyzdne, alebo nic nevidno, pridte o tyzden...dnes mam tyzden, ze mi meska MS, 5tt +1, vo stvrtok bude 6+0, podla mna je to ok, uz som sa tak rozhodla a ked mi to nic neprekazi, tak skor nepojdem a hotovo.... niektore baby videli uz srdiecko okolo 6tt+0, tak ktovie.,.. 😉

usacek79
22. júl 2011

@tibiana ano, presne - su to tvrdsie mena, vo vseobecnosti pismeno "R" je najtvrdsie (preto aj pre psov je to idealne pismeno v mene, lebo ma silnu rezonanciu 🙂 ) mne sa Rkove mena pacia, naozaj radsej budem mat silne, rozhodne a priebojne dieta, ako nejakeho maznacika.. Az sa bojim sem dat priklad takeho mena, aby som niekoho neurazila 😀 ale Nelka je skor z tej opacnej kategorie - mamickina dcerenka, taka fintilka 😉 ale nevrhnite sa na mna mamicky Neliek, samozrejme to je len moja dojmologia! 😀
Tie chlapcenske, co si napisala, sa mi velmi pacia 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@tigriatko mozno Ti lekar potom da aspon Duphaston na udrzanie..

usacek79
22. júl 2011

@barbyes Viktoria je naaadherne meno! Viktoria a Maximilian - krasne kralovske mena, tie som vzdy chcela 🙂 ale kedze ideme do inicialok MM, tak Viktoria odpadla a zial aj Maximilian, lebo som v slabej chvili manzelovi povedala, ze to meno zboznoval moj byvaly 😀 takze nic 😀

kajuska09
22. júl 2011

@usacek79 preco, ved napis ake sa ti pacia mena, kazda mame iny vkus 🙂

barbyes
22. júl 2011

@usacek79 mne sa zasa veľmi páči Alexander, ale to muž hneď zavrhol...sú také vznešené 😵 aj maximilían je veľmi pekné

usacek79
22. júl 2011

@kajuska09 co sa mi pacia som uz napisala 😉 tam som chcela uviest priklad "slabeho" mena 🙂 inak ako alternativu za Marinu (aj ked teda ja som o nej rozhodnuta), mam Milu alebo Marušku, pripadne Marlenku 😀 same keksikovo-tortove mena 😀 chlapec je jasny Marko, druhy potom pripadne Matej alebo Martin 🙂

usacek79
22. júl 2011

@barbyes Alexander je krasne meno, ale keby ho volali Sašo.. 😨 asi to sa muzovi nepaci, ze by mal Šaniho 😀

tibiana
22. júl 2011

@usacek79
@kajuska09
@barbyes a ostatne tehulky .. mena riesme radsej az mesiac -dva pred porodom 🙂)))))). To len tak na odreagovanie, ked som videla ako usacek pise mena 🙂)) ja tiez radsej tvrdsie mena! A ako sa inak citite? Ziadna z nas zatial ranne nevolnosti?

usacek79
22. júl 2011

@tibiana ok ok 😀 ja mam mena vyriesene uz sto rokov, tak preto som sa tak chytila 😎

citim sa uplne nijak, je mi uplne fajn, akurat vzdy, kde sa najem, tak mi je asi 5 minut tak cudne, ale inak nic 🙂

barbyes
22. júl 2011

@usacek79 mne ani ten sašo nevadí, mala som spolužiaka na základke a jeho tak volali, ale určite by sa mi viac páčila prezývka Alex 😉

barbyes
22. júl 2011

@tibiana ja akurát druhýkrát obedujem 😀 😀 a nevoľnosti nič, nedostavili sa, ani púri prvom som nemala vôbec nič, iba psychika mi odišla tak dúfam, že to bude teraz lepšie 😝 akurát mi niekedy na večer býva ťažko od žalúdka, ale vracanie nič 🙂 a ty čo?

tibiana
22. júl 2011

@usacek79 hahahaha len sa smej, to je fajn 🙂. A hlavne tichucko lez a nepobehuj po byte, dome .. lebo dostanes! Dufam, ze na kotrole bude vsetko okaaaa, drzim palce 🙂. KOkos mne je dnes troska od zaludka tazsie ale pohoda, zarezavam v praci 🙂

barbyes
22. júl 2011

@tibiana kde máš profilovku? TI ju admini zmazali či...?

tibiana
22. júl 2011

@barbyes DObru chut : - )))), tiez mi chuti viac ako predtym ale to asi nie je tehotenstvom ale mojou "nenaz...ou" , pardon za vyraz hahaha. No a mne len dnes troska tazoba na zaludku ale zatial nic, som fit :D. Dufam, ze aj to malinke drobatko vo vnutri 🙂. No a profilovka je fuc, vylakali ma tie "debatky" o sukromnom chate a nakolko som tu pisala niekedy aj osobnejsie veci, je lepsie ked budem mat fotku gulatej hlavicky a dva copiky na nej -- vid. teraz : - ))))))). Casom si šupnem naspat, ked budeme pisat sukromne ...

barbyes
22. júl 2011

@tibiana jasné, ja že Ti ju admini zmazali, z času na čas sa činia 😔 a mne to nevadí, nepíšem tu nič za čo by som sa hanbila a ak by si to aj niekto prečítal nech 😉 ale rozumiem Ti, niekto si súkromie váži viac 🙂

tibiana
22. júl 2011

@barbyes .. Aj mne je to vpodstate jedno, za svoje vyroky sa nehanbim ale akosi som sa stiahla a vymazala v momente ked ste riesili tie veci o sukromnom chate a tak. Dlabem na to, mas pravdu ... vycapim si ju zrejme naspat 🙂 Btw. priatel mi povedal, ze som sa zmenila, som naladova atd., ze si mam ist pytat aj ine lieky ... ☹

kajuska09
22. júl 2011

@usacek79 mnaaaam, marlenku by som si teraz dalaaaa 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@tibiana naladovost je uplne normalna v tehotenstve, ved predsa hormony pracuju 🙂 musia nas ti nasi chlapi pochopit, nech vynosia deti za nas, ked su taki mudri 😀

tibiana
22. júl 2011

@kajuska09 Len kiez by to pochopil aj ten moj ... potom sa len zbytocne hadame, resp. vymiename si nazory :-/