Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@tigriatko ahoj...aj mne mozes doplnit : 26 rokov, porodnica asi Zilina
@bejbinka131 jeeej, aj ty si tu?? tak este poslednu MS poprosim a termin porodu, dikiii
@kajuska09 Bolo to nádherné pravdu povediac ešte stále tomu neverím.Lekár nás ešte pri prvom ultrazvuku naťahoval.A keď sa nás potom opýtal či nevadí že budu dve skoro som ho vybozkala 😀 .Ja som od začiatku na pn a ostávam na rizikovom.Tak celé dni len ležkám a čumím na telku a samozrejme študujem internet.Chcem si vypýtať vychádzky tak dúfam že mi ich moja lekárka dá.
@lilly77 inak, mam znamu, co sa straaasne dlho snazili, po vysetreniax im doktor povedal, ze nikdy sa jej nepodari otehotniet prirodzene, tak po 3 IVF sa im narodili dvojicky... ked mali 3 roky, tak znama necakane zistila, ze je tehotna a uz maju aj krasneho xlapceka, takze asi tak 🙂
@kajuska09 to meno ti odklepavam...super meno...hlavne sa casto s nim nasmejeme...ked sa spytam...kto to urobil? starsi hovori, to samo... a samo zase...to som nebol ja...ja som tu ani nebol... a kiko sak nie ty, ale to samo... sak ti vravim, ze to ja nie...on myslel, akoze sa to urobilo samo...😀
ale je to nase slniecko...a tak ma vie vystiskat...a da sa mu hovorit hocijako...Samko, Samo, Samulko, Sami...
Ja netuším či to bude chlapček a chlapček či dievčatko,dievčatko alebo chlapček a dievčatko náš syn chce samozrejme bratov 😀 . Mena sa mi páčia Natálka,Radka .Chlapček Aurel ale to moji chlapi nesuhlasia 😒
@katus193
@tigriatko ja sa napr. chystám k dr. až druhý augustový týždeň, skôr by na sone i tak neuvidela, resp. uvidela, ale akciu srdiečka by asi nepotvrdila a má aj dovolenku tak neriešim 🙂 a ak nemáš za sebou nejaký potrat alebo čosi podobné tak nie je dôvod sa stresovať a utekať k dr. neboj, všetko bude OK, uvidíš 😉
@tigriatko veru už som počula veľa takých prípadov človek ked sa prestane snažiť zrazu sa to stane
@kajuska09 no ked bol tak dlho ticho už som sa skoro rozplakala že sa to nepodarilo o to krajšie bolo ked nám pustil reproduktor a ja som počula tlkot srdiečok,nedá sa to opísať 😅 .
@barbyes ?Dakujem a držím palce

@kajuska09 presne to mam ja a to rano vobec nikdy nejedavam lebo ma az napina a teraz uz o siedmej musim jest lebo mi je az zle od hladu 🙂