Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
idem ja na počtu, lúčim sa s Vami, prišli nám hračky tak idem po ne nech Vikinku niečím novým zabavím keď už nemôžeme ísť von skrz to hnusné počko 😒
@lilly77 Jeeeee dvojicky...srdecne blahozelaaaam.Aj ja budem rodit v KE v novej nemocnici.
No baby ale ste toho zase popisali.Citam len cez mobil a tam sa mi zle pise,tak reagujem ked som za PC.
Vitam nove babulky cakatelky 😉 😉 😉 😉
@tigriatko Ja si myslim,ze to bude chlapcek. Nasa dceka chce iba sestricku a braceka mame nechat v nemocnici 😀 😀 😀 😀 😀
@usacek79 No ja som na tom bola podobne a tiež mi to vse doki do buducej kontroly zatrhol, sokonca aj upratovanie....ale ved to by som sa potom asi zblaznila...strasne mi ten pohyb chýba tak sa snaim aspon o domacnosť stale starat a tak aby som mala aký taký pohyb....
baby mam zle spravy, ani pisat sa mi nechce ale potrebujem povzbudit. Bola som na urgente stym ze ma boli cysta, aby ma vysetrili lebo som chcela vediet ci je vsetko s mimi ok kedze moj dr. ma dovolenku, nebolelo ma nic. Ale ta bolest co citim teraz sa neda opisat, niej totizto fyzicka. ☹ ☹ ☹ Podla ms a ovu acie som v 7tt, ale moj gestacny sak je 11mmx5mm a zial prazdny. Chceli ma nechat hospitalizovanu co som odmietla. Takze pojdem az v pondelok k zastupujucemu dr. na sono aj hcg. Strasne sa bojim, je to vraj 50 na 50, ale nevyzera to dobre. Uvidi sa v pondelok ci nieco dr. uvidi ci ma caka kyret, strasne strasne som nestastna, bude to velmi tazky uplakany vikend. Baby drzte mi palce nech sa mimi ukaze. ☹
to mi je luto,ze mas take spravy. Ale nadej umiera posledna. Budem vam drzat palce.
@alaniska kluuuuuuuuuuuuuud a nemysli na to najhorsie, ja taham na siedmy a tiez mi vidiet len gestacny vak!!! Pre Boha nevzdavaj sa a mysli pozitivne, pekne si pohlad brusko, usmej sa a ver, ze sa to vsetko da doporiadku a babatko bude rast. Moja kamaratka mala do 8-9 tyzdna len vak az potom sa ukazalo srdiecko!!!! Tak prosim Ta nestresuj, sme s Tebou a keby nieco .. pis mi 🙂. Papa
@barbyes Bože, som sa zasmiala schuti 😀 😀 😀 😀 Ja to isté. Bola som doma už na materskej, nemotorná, nahnevaná na seba samú a na svoje velikééé bruško a manžel neprišiel domov z práce o 15.00 ako obyčajne, ale 15.01 🙂 Ten mal zo mňa šoky 😉 Naozaj, čo s telom spravia hormóny... Rada na to spomínam 😉
@alaniska Neboj moja klud vse bude ok, musis hlavne pozitívne mysliet 😉
@tibiana Začiatky sú ťažké. Chlapi to berú vždy nejako inak. Myslia si, že sme ich odsunuli na vedľajšiu koľaj a chvíľu im bude trvať vyrovnať sa novou situáciou. Aj keď si to nechcú pripustiť, každý to berie inak.
Počkaj keď ti narastie bruško a bude cítiť ako to malinké kopká 🙂 Myslím, že až v tej chvíli pochopia o čom to všetko je a bude ťa mať aj ten tvoj oveľa radšej...
@tigriatko A oznamila si to už v zamestnaní???
@alaniska moja, ja Ťa úplne chápem lebo som mala toto isté s Vikinkou a tak ma naplašili tiež...strašne som vtedy plakala 😢 a tiež bol zhodou okolností Piatok a v Pondelok už bolo vidno strdiečko 🙂 je tam gestačný vak a je v maternici, to je dôležité a srdiečko a ešte môže rozbúchať, si ešte len v 7 týždni, neplaš sa a hlavu hore 😉 nemala si tam ísť, mala si pekne počkať...ja som bola tiež nedočkavá a keď som začala málinko špiniť tak som utekala na pohotovosť, ale pri tom som cítila, že je to OK, ale tešila som sa, že uvidím svoje bábo 😵 a takto to dopadlo, iba som si zle urobila a na toho dr nikdy nezabudnem, hajzlík, iba zle mi urobil a pritom to bolo všetko OK, uvidíš, že to tak bude aj u teba....len tomu musíš silno veriť 🙂

@tibiana si mala vidieť mňa pri prvom...ja sa desím toho aby ma to nechytilo znova, okolo 4-5 mesiaca som sa hrozne zmenila, muž nemohol ísť na krok lebo som revala furt a všetko bolo zlé, bol zo mňa chudák hotový a ja zo seba spätne tiež, ale vtedy som to nedokázala ovládnuť 😝 no des 😖