icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

barbyes
22. júl 2011

@tibiana si mala vidieť mňa pri prvom...ja sa desím toho aby ma to nechytilo znova, okolo 4-5 mesiaca som sa hrozne zmenila, muž nemohol ísť na krok lebo som revala furt a všetko bolo zlé, bol zo mňa chudák hotový a ja zo seba spätne tiež, ale vtedy som to nedokázala ovládnuť 😝 no des 😖

barbyes
22. júl 2011

@tibiana muži to nechápu, s tým asi nič nespravíme, ja som mu to dokázala vysvetliť až potom neskôr keď už bola malá na svete 😒

barbyes
22. júl 2011

idem ja na počtu, lúčim sa s Vami, prišli nám hračky tak idem po ne nech Vikinku niečím novým zabavím keď už nemôžeme ísť von skrz to hnusné počko 😒

kajuska09
22. júl 2011

@tibiana hmmm uplne Ta chapem...

tibiana
22. júl 2011

@barbyes
@kajuska09 .. len nerada by som si tympokazila vztah ☹ .. musim sa nejako prekonat alebo ja neviem! A barbyes papa

skatarina
22. júl 2011

@lilly77 Jeeeee dvojicky...srdecne blahozelaaaam.Aj ja budem rodit v KE v novej nemocnici.
No baby ale ste toho zase popisali.Citam len cez mobil a tam sa mi zle pise,tak reagujem ked som za PC.
Vitam nove babulky cakatelky 😉 😉 😉 😉
@tigriatko Ja si myslim,ze to bude chlapcek. Nasa dceka chce iba sestricku a braceka mame nechat v nemocnici 😀 😀 😀 😀 😀

kajuska09
22. júl 2011

@tibiana tak sa o tom spolocne porozpravajte. urcite to Tvoj drahy pochopi 🙂

tibiana
22. júl 2011

@kajuska09 .. uz sme sa o tom rozpravali, vypuklo to dva dni naspat ale vcera uz bol klud, snad nastalo 🙂 .. len mi teraz kazdu malu nervozitu pripisuje tomu a ono to tak vobec nie je

ejka3
22. júl 2011

@lilly77 To musí byť úžasné!!!! 2 malé srdiečka 🙂 🙂 Pripájam sa a želám všetko naj naj naj 😉

katrenka111
22. júl 2011

@usacek79 No ja som na tom bola podobne a tiež mi to vse doki do buducej kontroly zatrhol, sokonca aj upratovanie....ale ved to by som sa potom asi zblaznila...strasne mi ten pohyb chýba tak sa snaim aspon o domacnosť stale starat a tak aby som mala aký taký pohyb....

ejka3
22. júl 2011

@mibel Ja priamo z PD a ty?

ejka3
22. júl 2011

@tigriatko tiež ďalšie dievčatko 😀 😀 😀

alaniska
22. júl 2011

baby mam zle spravy, ani pisat sa mi nechce ale potrebujem povzbudit. Bola som na urgente stym ze ma boli cysta, aby ma vysetrili lebo som chcela vediet ci je vsetko s mimi ok kedze moj dr. ma dovolenku, nebolelo ma nic. Ale ta bolest co citim teraz sa neda opisat, niej totizto fyzicka. ☹ ☹ ☹ Podla ms a ovu acie som v 7tt, ale moj gestacny sak je 11mmx5mm a zial prazdny. Chceli ma nechat hospitalizovanu co som odmietla. Takze pojdem az v pondelok k zastupujucemu dr. na sono aj hcg. Strasne sa bojim, je to vraj 50 na 50, ale nevyzera to dobre. Uvidi sa v pondelok ci nieco dr. uvidi ci ma caka kyret, strasne strasne som nestastna, bude to velmi tazky uplakany vikend. Baby drzte mi palce nech sa mimi ukaze. ☹

katrenka111
22. júl 2011

@barbyes
@usacek79 No baby co to mate za chlapov?? By som ich nakopala do zadku...tak teraz je hadam babo prednejsie ako to ako budete vyzerat..... 5 a 20 im.... 😀 😀

ejka3
22. júl 2011

@tibiana Nálady nerieš... ja som bola pri druhom tehu strašne uplakaná a náladová 🙂 Slzy sa mi pustili hneď... stačilo napr. keby niekto povedal, že tráva je modrá a ja už slzy ako hrachy 😀 😀 že to nie je pravda! Úplne bezdôvodne a s náladami to isté 😉

skatarina
22. júl 2011

to mi je luto,ze mas take spravy. Ale nadej umiera posledna. Budem vam drzat palce.

tibiana
22. júl 2011

@alaniska kluuuuuuuuuuuuuud a nemysli na to najhorsie, ja taham na siedmy a tiez mi vidiet len gestacny vak!!! Pre Boha nevzdavaj sa a mysli pozitivne, pekne si pohlad brusko, usmej sa a ver, ze sa to vsetko da doporiadku a babatko bude rast. Moja kamaratka mala do 8-9 tyzdna len vak az potom sa ukazalo srdiecko!!!! Tak prosim Ta nestresuj, sme s Tebou a keby nieco .. pis mi 🙂. Papa

ejka3
22. júl 2011

@barbyes Bože, som sa zasmiala schuti 😀 😀 😀 😀 Ja to isté. Bola som doma už na materskej, nemotorná, nahnevaná na seba samú a na svoje velikééé bruško a manžel neprišiel domov z práce o 15.00 ako obyčajne, ale 15.01 🙂 Ten mal zo mňa šoky 😉 Naozaj, čo s telom spravia hormóny... Rada na to spomínam 😉

tibiana
22. júl 2011

@ejka3 ved ano ale moj priatel to asi tazsie znasa :-/, resp. znasal teraz uz sme sa porozpravali, snad to bude fajn.

alaniska
22. júl 2011

@skatarina dakujem ☹

ejka3
22. júl 2011

@alaniska Drž sa!!!!!! Nájdi si na víkend nejaký plán, skočte s manželom niekam na výlet, do reštiky, kina.... Len sa nestresuj a netráp! Nemysli na to. Určite to bude aj v tvojom prípade doobré 😉 Všetky na teba budeme myslieť a držať palčeky 😉

alaniska
22. júl 2011

@tibiana ahoj, dakujem si zlata, ale tie tvare lekarov no clovek sa zlakne a ta prognoza 50 na 50. Bojim sa velmi, dufam ze to bude ok ale pripravujem sa aj na tu horsiu variantu ☹

alaniska
22. júl 2011

@ejka3 dakujem ,kazali mi lezat ale to pre tie vymyslene bolesti asi. No neviem ako prezijem tento vikend a to mi zacina dovolenka..uplakane

katrenka111
22. júl 2011

@alaniska Neboj moja klud vse bude ok, musis hlavne pozitívne mysliet 😉

ejka3
22. júl 2011

@tibiana Začiatky sú ťažké. Chlapi to berú vždy nejako inak. Myslia si, že sme ich odsunuli na vedľajšiu koľaj a chvíľu im bude trvať vyrovnať sa novou situáciou. Aj keď si to nechcú pripustiť, každý to berie inak.
Počkaj keď ti narastie bruško a bude cítiť ako to malinké kopká 🙂 Myslím, že až v tej chvíli pochopia o čom to všetko je a bude ťa mať aj ten tvoj oveľa radšej...

tibiana
22. júl 2011

@ejka3 Dakujem Ejka 🙂 ... verim, ze tomu tak bude! A ako pises, tiez ma rozplace cokolvek .. ale tak ja som taky clovek aj vo vseobecnosti! Snad to bude ok casom!

katrenka111
22. júl 2011

@tigriatko A oznamila si to už v zamestnaní???

barbyes
22. júl 2011

@alaniska moja, ja Ťa úplne chápem lebo som mala toto isté s Vikinkou a tak ma naplašili tiež...strašne som vtedy plakala 😢 a tiež bol zhodou okolností Piatok a v Pondelok už bolo vidno strdiečko 🙂 je tam gestačný vak a je v maternici, to je dôležité a srdiečko a ešte môže rozbúchať, si ešte len v 7 týždni, neplaš sa a hlavu hore 😉 nemala si tam ísť, mala si pekne počkať...ja som bola tiež nedočkavá a keď som začala málinko špiniť tak som utekala na pohotovosť, ale pri tom som cítila, že je to OK, ale tešila som sa, že uvidím svoje bábo 😵 a takto to dopadlo, iba som si zle urobila a na toho dr nikdy nezabudnem, hajzlík, iba zle mi urobil a pritom to bolo všetko OK, uvidíš, že to tak bude aj u teba....len tomu musíš silno veriť 🙂

barbyes
22. júl 2011

@ejka3 hej, niečo podobné, najhoršie je, že sa bojím, že to bude znovu....muž mi minulý týždeň meškal 3/4 hodiny, ale mal na to dobrý dôvod a ja som bola ako šialená 😒 aj mi to bolo potom ľúto, ale ja som si v tom momente nevedela pomôcť a cítila som sa hrozne ukrivdená ☹

kajuska09
22. júl 2011

@alaniska moja zlata, mozno si len posunuta v tyzdnoch dozadu ako ja, podla ms by som mala byt 8plus 3 a podla ultrazvuku som len 6plus 1