icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

tibiana
22. júl 2011

@barbyes uplne Ta chapem, mam podobne stavy uz teraz 🙂 snad coskoro pominu ...

tibiana
22. júl 2011

@kajuska09
@alaniska tak vidis, ze aj kajuska ti dala pekne oddovodnenie .. rovnako barbyes vyssie .. ja pevne verim, ze to bude ok a budem silno drzat palceky!!!!!!!!!! Babulky idem, vsetkych vas zdravim ... zatial papa

barbyes
22. júl 2011

@tibiana kiež by, z poslednej skúsenosti viem, že sa zhoršilo 😒 ale u každého je to iné a držím palce aby Ti to čoskoro prešlo

baby, ja idem asi zhrešiť a dám si čokoládu 😕 včera mi kamoška doniesla keď tu bola s dcérkou 😠 a teraz ma pokúša 😅 a asi vyhrala...a ešte Študentská pečať 😕 😝 mi sliny tečú až po kolená 😀

erika2010
22. júl 2011

@tibiana z toho si nic nerob, ja mam to iste doma, bud v klude a mysli na susnika maleho on vsetko preziva s tebou,tak sa tym vobec netrap, vecer v posteli mu povedz, ze ho lubis, ale musi byt trpezlivy a tolerantny 🙂. Vsetko bude dobre, ono niekedy chlapi ziarlia na drobceka, lebo su odsunuty 😝 .

ejka3
22. júl 2011

@alaniska
Ešte som kukala http://baby-web.topky.sk/Vyvoj-babatka.aspx. Už to sem bolo viackrát hodené, tak si to kukni.

Keby si meškala napr. len týždeň ( vieme že je možné byť s posunom aj 2 týždne 😉 a všetko je OK ), bola by si 6tt. Ty máš gestačný vačok cca 11 mm, oni píšu že má 9mm a ešte len v tomto období sa začína vytvárať žĺtkový vačok 😉 a embryjko sa len niekedy "darí" zobraziť koncom 6 tt.

Naozaj si myslím, že to nemusíš vzdávať 😉 Podľa mňa ani v pondelok by som ešte moc nestresovala 😉

kajuska09
22. júl 2011

@barbyes mnaaam, posli mi kusok, ja nemam ziadnu sladkost, nutelu som dnes dojedla s Musli 🙂

tigriatko
22. júl 2011

@katrenka111 nie, ani sa nexystam, az po prvom trimestri... ono, ja som ucitelka a dovolenkujem, takze nastupim az koncom augusta

ejka3
22. júl 2011

@kajuska09 @barbyes Pripájam sa.... hoď aj sem kúsoček. Ja som práve zjedla 3 jablká a už rozmýšľam čo bude nasledovať teraz 😀

ejka3
22. júl 2011

@ask Až teraz ma napadlo... a čo tvoja sestra? Už je najmenší člen rodiny na svete????? 😲

barbyes
22. júl 2011

@kajuska09
@ejka3 chytajte posielam 😀

alaniska
22. júl 2011

@ejka3 ste zlate baby, len mi nejde do hlavy ako mozem byt posunuta ked som mal ovu 17.6 aj podla UTZ, moze byt ze sa neskoro zahniezdilo alebo neskor oplodnilo? Test mi pozit vysiel uz 28 DC slabunka ciarka ale 31 DC uz silna

barbyes
22. júl 2011

@alaniska hlavne sa neplaš, v ktorom si presne? ak dobre rátam tak si 6 tt len začala, to srdiečko sa môže objaviť až na konci 7 týždňa, je dôležité, že je tam ten vak, keby tam nebol to by bolo zlé 😉 a to srdiečko začne biť keď príde čas, uvidíš 🙂

alaniska
22. júl 2011

@barbyes posledna ms 4.6 podla vypoctov koncim 7tt dnes
😢 keby si tak mala pravdu

katik1
22. júl 2011

@tigriatko aj ja zastupujem počas MD 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@barbyes dikiiii ale nedorazilo, asi si ju celu zjedla 😀

zuzanka7117
22. júl 2011

@tigriatko ahoj, moj vek 30 a myslim, ze bude dievcatko......🙂

barbyes
22. júl 2011

@alaniska tu Ti píše 6tt 😕 a naozaj sa neplaš, uvidíš, že keď pôjdeš v Pondelok na kontrolu, či kedy ideš, už tam srdiečko uvidíš 🙂

tigriatko
22. júl 2011

mame novu tabulku 🙂 kuk 😉 vecer ideme k svokrovcom na vikend, takze uz to vidim, ze celu nedelnu noc budem citat a citat... takze nova tabulka az najskor v nedelu, ale dovtedy kludne posielajte udaje... 🙂

kajuska09
22. júl 2011

@tigriatko dakujemeeeee 🙂

usacek79
22. júl 2011

@alaniska tak sme dve 🙂 ja som bola minuly piatok a tiez som bola v 7tt a bol tam len gestacny a zltkovy vak - velkost 11,2mm, bez plodiku.. Tiez som depkovala, normalne na gulku a tak som zacala patrat a zistovat a volal moja kamaratka aj svojmu gynekologovi do USA, ktory je faakt spicka a sa len smial, ze netreba panikarit vobec, lebo jednak mozes byt posunuta az o 2 tyzdne (pokojne sa tvoje vajicko mohlo kade-tade ponevierat a splynulo so spermiou a doputovali do maternice az tesne pred menstruaciou - to mi moj Dr. povedal, ze ma veeela pripadov, ked zeny otehotneli v podstate pocas MS..) a jednak plodik a srdiecko ma az do 8-10tt cas... Je to individualne kedy sa zjavi, niekomu v 6tt, vacsinou v 7tt a niekomu az v 8-9tt.. A ten rozmer co mame sedi zhurba na 6tt, takze o nejaky tyzden je tam oneskorenie 😉 ja idem v stredu na take citlivejsie sono a teda veriiiiiiiiiim, ze babo uvidime 😎
naozaj to poruchu, ze sa tvori len vacok bez obsahu ma len cca 5-7%zien, to by sme museli byt velmi vzacne, keby sme tu boli hned tri v skupine (nie sme jedine, co panikaria totiz 😀 ) takze hlavu hore, nohy hore, pekne zdravo papkat, hladkat brusko a VERIT!!!! 🙂

ejka3
22. júl 2011

@alaniska Možné je všetko! Samotné uhniezďovanie všade píšu že trvá cca 5-10 dní. Už tam máš teda rozdiel 5 dní. Vajíčko môže byť oplodnené myslím ešte 12h po ovulácii. Ďalší deň k dobru 😉

alaniska
22. júl 2011

@usacek79 boze usacek, dakujem krasne, baby ma tu tiez ubezpecuju ze sa to moze zvrtnut a bude to ok, ja dufam dufam ze je to tak a budeme na bud. tyzden stastne prestastne. 🙂

tigriatko
22. júl 2011

@alaniska len nic nestresuj, usacek ti to pekne logicky vysvetlila, odovodnila, lazkaj si do postele a pusti si nejaku komediu alebo romantiku 🙂 a na dalsi tyzden bude pozitivna zmena v tvojej kolonke nasej tabulky 😉

zuzanka7117
22. júl 2011

No ahojte baby,tak ja som sa pred nedavnom vratila od mojho lekara, mala som obavy aky bude, bola som u neho prvy krat. Ale bol uplne v pohode. Odmeral mi len tlak, ten je v poriadku, ale ine ziadne vysetrenia ani odbery mi nerobil....Povedal, ze krvne testy a vsetky take vysetrenia mi budu robit az v 12. tyzdni. Tak to si este pockam....... 😒 Ale vypisal m i marodku, zatial na 14 dni, cize do 4.8......ani som nevedela ze to pocitaju vsetky dni v tyzdni, nie iba pondelok-piatok. Zatial mam 75% PN a 25% budem pracovat. Tak som zo sefom dohodnuta, ze pojdem na 2 hodiny kazdy den porozvazat len tie lahke baliky....Hadam by som nechcela mat platenu marodku len tak zadarmo.... 🙂 .......tak to vydrzim, potom uz pojdem na 100% na PN.

Inak gratulujem k novym srdieckam, dokonca dvojitym.....ja by som tiez chcela dvojicky.....ale nech je aspon jedno....🙂

@alaniska a neboj sa, uvidis, ze to bude v poriadku, len to bolo urcite skoro....mna zas na zaciatku postrasili mimomaternicovym a su to naozaj len zbytocne stresy......hlavne pre babatko......kym je nadej, ze je to ok, treba robit vsetko preto, aby sme sa nestresovali......uvidis, ze buduci tyzden tam uz malinke uvidis.... 🙂 🙂 🙂

tigriatko
22. júl 2011

@zuzanka7117 no, zahranicie.... to "vysetrenie" ma vobec neprekvapuje.... ach 😝 jaj...

zuzanka7117
22. júl 2011

Baby....v Osle buchla bomba pred hodinou.......v centre mesta

ejka3
22. júl 2011

@zuzanka7117 práve som o tom čítala ☹ strašné.

zuzanka7117
22. júl 2011

@ejka3 presne dnes, jeden den som nebola v praci....keby som bola, o tom case by som sa nachadzala nedaleko....mozem hovorit o obrovskom stasti....a moj drahy, ktory v Osle jazdi s autobusom v centre, je prave na Slovensku....chvalabohu.......

dadak
22. júl 2011

@zuzanka7117 akurat ked som to pooobede pocula, tak som sa chcela opytat, ci si v poriadku...ale chvalabohu si...mozno ti babo zachranilo zivot...😀 vydychla som si....

zuzanka7117
22. júl 2011

@dadak to ano, dakujem pekne, si zlata.......ako si to krasne napisala, ze mi mozno babo zachranilo zivot, az mi slzy vyhrkli......🙂