Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@tibiana kiež by, z poslednej skúsenosti viem, že sa zhoršilo 😒 ale u každého je to iné a držím palce aby Ti to čoskoro prešlo
baby, ja idem asi zhrešiť a dám si čokoládu 😕 včera mi kamoška doniesla keď tu bola s dcérkou 😠 a teraz ma pokúša 😅 a asi vyhrala...a ešte Študentská pečať 😕 😝 mi sliny tečú až po kolená 😀
@tibiana z toho si nic nerob, ja mam to iste doma, bud v klude a mysli na susnika maleho on vsetko preziva s tebou,tak sa tym vobec netrap, vecer v posteli mu povedz, ze ho lubis, ale musi byt trpezlivy a tolerantny 🙂. Vsetko bude dobre, ono niekedy chlapi ziarlia na drobceka, lebo su odsunuty 😝 .
@alaniska
Ešte som kukala http://baby-web.topky.sk/Vyvoj-babatka.aspx. Už to sem bolo viackrát hodené, tak si to kukni.
Keby si meškala napr. len týždeň ( vieme že je možné byť s posunom aj 2 týždne 😉 a všetko je OK ), bola by si 6tt. Ty máš gestačný vačok cca 11 mm, oni píšu že má 9mm a ešte len v tomto období sa začína vytvárať žĺtkový vačok 😉 a embryjko sa len niekedy "darí" zobraziť koncom 6 tt.
Naozaj si myslím, že to nemusíš vzdávať 😉 Podľa mňa ani v pondelok by som ešte moc nestresovala 😉
@katrenka111 nie, ani sa nexystam, az po prvom trimestri... ono, ja som ucitelka a dovolenkujem, takze nastupim az koncom augusta
@tigriatko ahoj, moj vek 30 a myslim, ze bude dievcatko......🙂
mame novu tabulku 🙂 kuk 😉 vecer ideme k svokrovcom na vikend, takze uz to vidim, ze celu nedelnu noc budem citat a citat... takze nova tabulka az najskor v nedelu, ale dovtedy kludne posielajte udaje... 🙂
@alaniska tak sme dve 🙂 ja som bola minuly piatok a tiez som bola v 7tt a bol tam len gestacny a zltkovy vak - velkost 11,2mm, bez plodiku.. Tiez som depkovala, normalne na gulku a tak som zacala patrat a zistovat a volal moja kamaratka aj svojmu gynekologovi do USA, ktory je faakt spicka a sa len smial, ze netreba panikarit vobec, lebo jednak mozes byt posunuta az o 2 tyzdne (pokojne sa tvoje vajicko mohlo kade-tade ponevierat a splynulo so spermiou a doputovali do maternice az tesne pred menstruaciou - to mi moj Dr. povedal, ze ma veeela pripadov, ked zeny otehotneli v podstate pocas MS..) a jednak plodik a srdiecko ma az do 8-10tt cas... Je to individualne kedy sa zjavi, niekomu v 6tt, vacsinou v 7tt a niekomu az v 8-9tt.. A ten rozmer co mame sedi zhurba na 6tt, takze o nejaky tyzden je tam oneskorenie 😉 ja idem v stredu na take citlivejsie sono a teda veriiiiiiiiiim, ze babo uvidime 😎
naozaj to poruchu, ze sa tvori len vacok bez obsahu ma len cca 5-7%zien, to by sme museli byt velmi vzacne, keby sme tu boli hned tri v skupine (nie sme jedine, co panikaria totiz 😀 ) takze hlavu hore, nohy hore, pekne zdravo papkat, hladkat brusko a VERIT!!!! 🙂
No ahojte baby,tak ja som sa pred nedavnom vratila od mojho lekara, mala som obavy aky bude, bola som u neho prvy krat. Ale bol uplne v pohode. Odmeral mi len tlak, ten je v poriadku, ale ine ziadne vysetrenia ani odbery mi nerobil....Povedal, ze krvne testy a vsetky take vysetrenia mi budu robit az v 12. tyzdni. Tak to si este pockam....... 😒 Ale vypisal m i marodku, zatial na 14 dni, cize do 4.8......ani som nevedela ze to pocitaju vsetky dni v tyzdni, nie iba pondelok-piatok. Zatial mam 75% PN a 25% budem pracovat. Tak som zo sefom dohodnuta, ze pojdem na 2 hodiny kazdy den porozvazat len tie lahke baliky....Hadam by som nechcela mat platenu marodku len tak zadarmo.... 🙂 .......tak to vydrzim, potom uz pojdem na 100% na PN.
Inak gratulujem k novym srdieckam, dokonca dvojitym.....ja by som tiez chcela dvojicky.....ale nech je aspon jedno....🙂
@alaniska a neboj sa, uvidis, ze to bude v poriadku, len to bolo urcite skoro....mna zas na zaciatku postrasili mimomaternicovym a su to naozaj len zbytocne stresy......hlavne pre babatko......kym je nadej, ze je to ok, treba robit vsetko preto, aby sme sa nestresovali......uvidis, ze buduci tyzden tam uz malinke uvidis.... 🙂 🙂 🙂
@zuzanka7117 no, zahranicie.... to "vysetrenie" ma vobec neprekvapuje.... ach 😝 jaj...
Baby....v Osle buchla bomba pred hodinou.......v centre mesta
@zuzanka7117 práve som o tom čítala ☹ strašné.
@ejka3 presne dnes, jeden den som nebola v praci....keby som bola, o tom case by som sa nachadzala nedaleko....mozem hovorit o obrovskom stasti....a moj drahy, ktory v Osle jazdi s autobusom v centre, je prave na Slovensku....chvalabohu.......
@zuzanka7117 akurat ked som to pooobede pocula, tak som sa chcela opytat, ci si v poriadku...ale chvalabohu si...mozno ti babo zachranilo zivot...😀 vydychla som si....
@dadak to ano, dakujem pekne, si zlata.......ako si to krasne napisala, ze mi mozno babo zachranilo zivot, az mi slzy vyhrkli......🙂

@barbyes uplne Ta chapem, mam podobne stavy uz teraz 🙂 snad coskoro pominu ...