Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
baby, u nas v praci sme TRI, ktore sme otehotneli v juni!!! neuveritelne, normalne je tak jedna-dve tehotne za rok a nie tri v jeden mesiac! chudak sef 😀
caute. Ja som dnes mala na obed fašírky a zemiačiky 😀
@usacek79 veruže chudák šéf 😀 v akej sfére pracuješ?
ahojte, tak ja som bola tiez dnes na kontrole. Dokina povedala, ze maternica je vacsia, cize by nemal by byt problem.
Ja som len 5tt+2, takze sono az o tyzden. Potom budem mudrejsia 🙂 .
Len sa bojim aby to zasa nebolo mimomaternicove, ako naposledy 😒
@elizabet100 media 🙂
@usacek79 zaujímavé 🙂
@elizabet100 asi ano, aj ked po osmich rokoch sa mi to uz taky zazrak nezda byt 😀 ale je to dobra praca 🙂
@lubkaj38 ahoj, pozerám že máš vo vizitke Prešov, si priamo z PO?
@elizabet100 ano som z po prečo?
@elizabet100 a pozeram ze aj ty 🙂
@lubkaj38 pracujem v blízkosti PO každý deň som tam, aj do školy som tam chodila 🙂
c
@elizabet100 aj ty si tehotna?
ano, ale ku doktorke som objednaná až 02.08. takže to ešte nemám na papieri. Ty kde máš doktorku?
http://klinikbox.sk/tehotenstvi.php?page=clanky...
baby, bavili ste sa o strave...tu som nasla celkom dobry odkaz...takz citajte...😀
Ahojte baby.No ja len informujem.Včera aj dnes som bola uplne ko.Len spím a spím.A na obed som mala oi aj krevety čo by som mohla jesť neobmedzene a normálne som obkukávala, kde je v reštike wc, pretože som mala pocit že sa povraciam...Ale zmákla som ich bez ujmy, takže už sa do nich nabudúce tak hrnúť nebudem.A stále ma nafukuje, len sa ten fenikl.čaj bojím dať po tom včerajšku 😀
@dadak skús google prekladač
@dadak ahooj, nie, nebola, idem az vo stvrtok... este asi skoro.. ale dnes som si robila uz posledny test, ktory mi ostal a konecne tam boli 2 tucne ciarky... tak som sa ukludnila a uvidime, co bude vo stvrtok, budem 6+0 hmmm.. inak, mam nejake zmeny v tabulke, ale ziadne nove srdiecko... baby, co mali ist dnes sa nejak neozyvaju... zaxytila som akurat 2, ale ani oni nevedia nic nove
... halooooo... nejak ste tu vsetci odkvecli!!!! hadam sa neozpravate so zaxodom!!!!!!!!!!!!!!!!! zijemeeeeee..
ma tu niekto "skusenosti" s roznymi "nevhodnymi predmetmi" v prsnikox?? cysta, fibroadenomy..... ??

@dadak to su uz roky.Mam brata Slava,ktory je tvoj rocnik a sestru Jaru,ktora je rocnik tvojej sestry 😀 😀 😀
Tak by som sa rada vratila do PP,ale uz to asi nebude mozne.Vzdy sa tam rada vraciam.Este tam byvaju rodicia.Musim kuknut stare fotky ci ta niekde nenajdem 😀 😀 😀 😀