Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@lubkaj38 tak to je super 🙂 to máš pravdu, že nás čaká dlhá cesta, ja už jedno dieťa doma mám 🙂 Ty kde chodíš ku doktorke, ako sa volá?
@lubkaj38 to asi nebude ľahké 😒 Aj môj to odmietol oznámiť svojim rodičom 😒 Ešte svokra som nalomila- tak do telefónu mu povedal, že ak pôjde všetko dobre, tak budúci rok budeme kupovať zas väčšie auto lebo budeme 5. Ale na jeho mamu nemám... Sú rozvedení a s ňou nie je v kontakte nik. Tak to som už dávno vzdala.
@elizabet100 MUDr. Kleinová
ja cakam prve, takze stresujem teraz zo vsetkeho este ze mam sestru ona uz ma drobca
@lubkaj38 ja som tiež stresovala, veď aj teraz .... 😉 myslím že je to normálne. A kde chceš rodiť v monobloku alebo v starej pôrodnici?
ahojte pridavam sa k marcovkam 🙂 kocky je vam zle? neviete ci je nejaky caj na nevolnost pre tehotne alebo nieco podobne?
@elizabet100 @lubkaj38 Ja si tiež myslím, že je úplne jedno, či čakáme prvé, druhé alebo tretie bábo. Stresovať budeme vždy- veď je naše a už teraz ho ľúbime, že až 😉
@tigriatko ahooj, uz som sem pisala, uplne som zabudla 🙂 riadne sa rozsirila tema... termin este nemam stanoveny a heh zaciatok PM 2.juna.. nemam este ani knizku o tyzden aj nieco mam ist znovu k doktorke..
tak to si mozes gratulovat, ze ti nie je zle. mne pri prvom bolo cele tehu a teraz je to o nieco lepsie, ale aj tak :/
@crapula Ahoj.
Kukni sem: http://zena.atlas.sk/bylinky-ktore-v-tehotenstv...
@elizabet100 @tigriatko baby a vy ste už boli alebo to bude prvá návšteva? Lebo ja som nebola ešte vôbec. Už teda definitívne zajtra nejdem, chystám sa v pondelok a možno z toho nakoniec bude streda 😀
@elizabet100 ja chcem rodit v Ke Barca
@veronika81 este som vobec nebola, tiez si myslim, ze je zbytocne bezat skoro, ale tak, uz som si urcila ten stvrtok
@crapula ahoj, ja som mala strasnu nevolnost - celodennu a pomohli mi lizatka Gravipop. vacsinou to lekarne nemali, nakoniec som nasla jednu, ktora mala. alebo sa to da objednat cez internet. naozaj si pochvalujem, lebo posledne 3 dni som stravila nad zachodovou misou a od vcera vecera je mi uz dobre. rano mi prislo trosku zle ale hned som si dala to lizatko a je mi fajn, dokonca sa chystam obedovat 🙂
@crapula ahoj, nie je mi nejak extremne zle, ze by som vracala alebo co...ale je mi tazko na zaludok...a preto sa snazim stale jest, aj ked mi nechuti a mne osobne pomaha cierny caj, cierny caj som nejak nepijavala moc,ale tak uz som sa snazila vsetko odskusat a caj zabral, troska ma preberie a pomoze na nevolnost.
vdaka tehotenstvu som sa konecne zbavila zleho zlozvyku a ta čokolády! 🙂 vobec ju nemusim. niekedy som bola na nej zavisla 🙂 teraz u mna vedu kysle uhorky a ananás
ach, zasa som tu tusim najmladsia 🙂)

@elizabet100 tak ja uz to mam potvrdene a aj srdiecko 🙂 ale strach mam aj tak stale lebo nas caka este dlha cesta 🙂