icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

lubkaj38
26. júl 2011

@elizabet100 tak ja uz to mam potvrdene a aj srdiecko 🙂 ale strach mam aj tak stale lebo nas caka este dlha cesta 🙂

elizabet100
26. júl 2011

@lubkaj38 tak to je super 🙂 to máš pravdu, že nás čaká dlhá cesta, ja už jedno dieťa doma mám 🙂 Ty kde chodíš ku doktorke, ako sa volá?

tigriatko
26. júl 2011

@lubkaj38 ty by si podla tabulky mala rodit ako prva z nas 🙂

ejka3
26. júl 2011

@lubkaj38 to asi nebude ľahké 😒 Aj môj to odmietol oznámiť svojim rodičom 😒 Ešte svokra som nalomila- tak do telefónu mu povedal, že ak pôjde všetko dobre, tak budúci rok budeme kupovať zas väčšie auto lebo budeme 5. Ale na jeho mamu nemám... Sú rozvedení a s ňou nie je v kontakte nik. Tak to som už dávno vzdala.

lubkaj38
26. júl 2011

@elizabet100 MUDr. Kleinová
ja cakam prve, takze stresujem teraz zo vsetkeho este ze mam sestru ona uz ma drobca

elizabet100
26. júl 2011

@lubkaj38 ja som tiež stresovala, veď aj teraz .... 😉 myslím že je to normálne. A kde chceš rodiť v monobloku alebo v starej pôrodnici?

crapula
26. júl 2011

ahojte pridavam sa k marcovkam 🙂 kocky je vam zle? neviete ci je nejaky caj na nevolnost pre tehotne alebo nieco podobne?

lubkaj38
26. júl 2011

@tigriatko no 🙂 ja neviem preco tak skoro lebo PM som mala 23.5 tak som najprv myslela ze podla tabulky na nete ze 3. marca 2012 budem mat termin ale podla sona 27.2.12 al tak uz som ostala tu v tejto miestnosti lebo mi je tu taak dobre 🙂

tigriatko
26. júl 2011

@crapula ahoj crapula, ale teba som tu uz zazrela aj skor, uz si sem pisala, ze? ako sa mas? kedy bola PM a termin porodu? v ktorom si tt? inak, mne vobec nie je zle, az mi je to divne, dufam, ze je vsetko ok..

tigriatko
26. júl 2011

@crapula dokonca si pametam, ze som ta mala aj v tabulke, ale dlho si sa neozvala, som si myslela, ze uz nedojdes.... kukni do mojho fotoblogu

ejka3
26. júl 2011

@elizabet100 @lubkaj38 Ja si tiež myslím, že je úplne jedno, či čakáme prvé, druhé alebo tretie bábo. Stresovať budeme vždy- veď je naše a už teraz ho ľúbime, že až 😉

crapula
26. júl 2011

@tigriatko ahooj, uz som sem pisala, uplne som zabudla 🙂 riadne sa rozsirila tema... termin este nemam stanoveny a heh zaciatok PM 2.juna.. nemam este ani knizku o tyzden aj nieco mam ist znovu k doktorke..
tak to si mozes gratulovat, ze ti nie je zle. mne pri prvom bolo cele tehu a teraz je to o nieco lepsie, ale aj tak :/

crapula
26. júl 2011

@ejka3 dakujem mrknem 🙂

veronika81
26. júl 2011

@elizabet100 @tigriatko baby a vy ste už boli alebo to bude prvá návšteva? Lebo ja som nebola ešte vôbec. Už teda definitívne zajtra nejdem, chystám sa v pondelok a možno z toho nakoniec bude streda 😀

lubkaj38
26. júl 2011

@elizabet100 ja chcem rodit v Ke Barca

tigriatko
26. júl 2011

@veronika81 este som vobec nebola, tiez si myslim, ze je zbytocne bezat skoro, ale tak, uz som si urcila ten stvrtok

micikatka
26. júl 2011

@andy09 preco na rizikove????

eviq
26. júl 2011

@crapula ahoj, ja som mala strasnu nevolnost - celodennu a pomohli mi lizatka Gravipop. vacsinou to lekarne nemali, nakoniec som nasla jednu, ktora mala. alebo sa to da objednat cez internet. naozaj si pochvalujem, lebo posledne 3 dni som stravila nad zachodovou misou a od vcera vecera je mi uz dobre. rano mi prislo trosku zle ale hned som si dala to lizatko a je mi fajn, dokonca sa chystam obedovat 🙂

ejbyk
26. júl 2011

@crapula ahoj, nie je mi nejak extremne zle, ze by som vracala alebo co...ale je mi tazko na zaludok...a preto sa snazim stale jest, aj ked mi nechuti a mne osobne pomaha cierny caj, cierny caj som nejak nepijavala moc,ale tak uz som sa snazila vsetko odskusat a caj zabral, troska ma preberie a pomoze na nevolnost.

lubkaj38
26. júl 2011

vdaka tehotenstvu som sa konecne zbavila zleho zlozvyku a ta čokolády! 🙂 vobec ju nemusim. niekedy som bola na nej zavisla 🙂 teraz u mna vedu kysle uhorky a ananás

crapula
26. júl 2011

ach, zasa som tu tusim najmladsia 🙂)

crapula
26. júl 2011

@eviq lizatka? to som este teda nepocula :D dakujem za typ! vyskusam lebo je to strasne :/

micikatka
26. júl 2011

@tibiana super gratulujem. :o)) ja som 6+4 tt (vcera) a pocula som aj srdiecko.

crapula
26. júl 2011

@ejbyk ja by som si velmi dala cierny caj, ale je to predsa len kofein nebojis sa?

micikatka
26. júl 2011

@lubkaj38 tak to ti gratulujem :o) ja ked som piekla v nedelu kolac tak som ho preistotu ani cokoladou nepolievala, lebo by mi zle prislo.

ejbyk
26. júl 2011

@crapula ved aj v kave je kofein, a ja som teda bola kafeholicka a teraz mi kava prestala chutit, nepijem ju vobec, tak si dm aspon ten caj

crapula
26. júl 2011

@ejbyk no ved prave, mne dr zakazala kavu :/ tak trpim

ejbyk
26. júl 2011

@crapula aha, tak to potom teda nic. skus tie lizatka...zdaju sa fajn

mibel
26. júl 2011

@ejka3 dakujem za info o prispevku nevedela som